Заканващият се ром от Войводиново... се извини на "гяури"-те

В друго видео, той съвсем променя тона, изглежда изплашен
Обновена: 11 яну 2019 18:14 | 11 яну 2019 16:00, Цветелин Димитров
277

Ромът, който  заплаши със саморазправа жителите на село Войводиново, публикува нов клип в социалните мрежи, в който се извинява на всички, които е са се почувствали обидени.

"Хора, казал съм го и пак ще го кажа – извинявам се. Значи, не знаех къде са ми децата, не знаех какво да направя, с 300 зора си открих жената, децата. Не знаех къде е, к'во е, що е. Ревем. Притесняваме се. Съжалявам много. Извинявам се. Просто в това село съм ял много хляб. Доста години съм живял. Вече си открих жената и децата. Пак се извинявам хора, съжалявам много", казва в извинителното си послание Салхо Кисимов.

Още по темата

В първото си видео Салхо Кисимов, открито отправи заплахи към цялото село. Той живее в Германия, а семейството му е било "принудено" да се изнесе от селото, именно това го провокирало да отправи заплахите към "гяури"-те.

При първото му видео включване Салхо отправи сериозни заплахи и закани и призова своите събратя да не остават безучастни, да "нападат" и се закани да "разкаже играта" на хората от селото.

"Воеводци, ще пострадате много, крайни къщи ще горят, ще ви разкажем играта. Ако имах възможност да се прибера в България, при първа възможност и аз щях да нападна. Жена ми пътува за Перущица. Това няма как да се забрави. И децата са в Перущица, при сестра ми. Много воеводци ще пострадате. Ще ви видя как ще идете на борсата в Първенец. Ще ви разкажа играта. Тогава ще видите вие колко са луди циганите", заяви ромът вчера в първото си видео по темата.

Във второто видео, което публикува, Салхо съвсем промени тона.


277
Още от Страната
Helpbook: Опасна шахта, нагло паркиране, светофар за коли...
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
12
 
3
 
! Отговори
Народна Просвета преди 1 седмица
До до горан
...също така всеки щатен шофьор в БА след 2рата си ракия почва всяко трето изречение с "ние в армията". ти се сещай тоя от кои е.
113
5
 
10
 
! Отговори
Народна Просвета преди 1 седмица
До до горан

практика още от варшавския договор е, най големите командоси да са склададжията, готвача, писара на вкр-то, ефрейтор в новобранска школа, и тоя дето отговаря за сладкарницата. мене ме съмнява, че некой дето е search and rescue или парашутист-диверсант, ще слезе при къвто и да било инцидент "Да раздава", а няма да чака милиционерите.
112
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Те затова са пратили 10 автобуса жандармерия! Да пазят командосите. Никога повече бит БГ кмандос!!! Венсеремос!!!
111
9
 
24
 
! Отговори
до горан преди 1 седмица
Терзае ме въпросът: Що за командос, мъж на 33 години, ще се остави да го измъкнат от колата и да го пребият!
------------

При това едното ромче на 17, а другото на 21 години!
Да не излезе, че ромчетата са тайни командоси от Индийската армия?????

-))))))))))
110
9
 
5
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 1 седмица
...а пича резко да се отбарети и откомандоси и да е в мислите си с народа от санкт петербург, ако работата тръгне зле, като идола си - жоро тарабата.
109
1
 
19
 
! Отговори
Терена преди 1 седмица
За Салхо с любов...
Arbeit macht frei.
108
1
 
17
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 1 седмица
До НЕбългарин

тия дето са му платили за изявлението замитат, щото клипа е направил впечатление на радикални елементи дето не подлежат на контрол, за тва излезна и бай данчо баретата да ръководи и да призовава, щото тълпа пияни скинове ще ги намятат с молотовки до три и полицията ще чака да спре огъня. така става, като от месеци лазиш на населението по нервите с негативизъм. а сега, оня с баретата може да командва "към софия! да накажем виновните!" и да си имаме нов 23ти септември...
107
8
 
4
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 1 седмица
До Анонимен113
дано никой от командосите не сгъне, че с тва наднормено тегло и тия амфети половината сигурно ще се самовзривят ако дръпнат 200 метра спринт. мене ми е интересно на шивиков хонорара за изявата за колко шуби "сахара" стига
106
20
 
5
 
! Отговори
до 98 преди 1 седмица
Господ вижда всичко !
И това което пледираш няма да го остави бес възмездие.
Както няма да остави без възмездие гонененто на деца от домовете им сред зима .
Това е дивашко и безчовечно.
105
9
 
8
 
! Отговори
Горан преди 1 седмица
Ейййй, да му се не види! Терзае ме въпросът: Що за командос, мъж на 33 години, ще се остави да го измъкнат от колата и да го пребият!? Няма такъв срам!!! Поне вратите да си беше заключил, като не можеш да се биеш, бре!
104
0
 
29
 
! Отговори
Ник преди 1 седмица
И като се извини,какво?Понатиснали са го и...дума дупка не прави.Падне ли му възможност,ще бие и коли!
103
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Комнадоси вече се събират във Войводино за протеста тази вечер, съобщава 24 часа. Повече от 10 буса жандармерия преди това са пристигнали там.
102
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До 100 До 94

Нещо май почна да се "опрвдаваш" ? Шубе ли те хвана??? Няма бееее няма да те окаушват. Такъв миризлив скункс като теб и за кауша не става.
101
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
и защо ще се извинява като е казал истината ?
100
7
 
4
 
! Отговори
ШибиРиби преди 1 седмица
Тоя е пряк наследник на водачите на Априлското възстание. Пламенен и дързък
99
0
 
27
 
! Отговори
Forever преди 1 седмица
Ромите не са толкова смели на колкото се правят,имат натрупана агресия,но като видят зор винаги бягат и се крият,имат поведение на колорадски бръмбари,да се правят на нечули, не видели,не разбрали,винаги накрая просят съжаление.
98
0
 
15
 
! Отговори
Запознат преди 1 седмица
Аве кво ни занимавате с тоя наркоман навсякъде ве!
97
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Само една причина да Нямаш “фейс” !
::))(
96
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Прочетете за клането в Стара Загора през Руско-турската война кои участвали най дейно в башибозука в армията на Сюлейман паша чирпанските ромеи и са вършели зверства даже турските войници са тръгнали от зверствата им
95
0
 
4
 
! Отговори
Народна Просвета преди 1 седмица
проявата е малко идентична като оня дето беше "клал гяypи" в москвабад, а после се извини щото нямал работа и кадиров "го прати да мете улиците в грозни". малко шаблонно, човека взе парите и рече "чекайте малко". сега и се разкайва, тоест "осъзнава деянието". един вид ако го осъдят шанса да мине с "не прави така повече" е повече от 80%.