Заканващият се ром от Войводиново... се извини на "гяури"-те

В друго видео, той съвсем променя тона, изглежда изплашен
Обновена: 11 яну 2019 18:14 | 11 яну 2019 16:00,
277

Ромът, който  заплаши със саморазправа жителите на село Войводиново, публикува нов клип в социалните мрежи, в който се извинява на всички, които е са се почувствали обидени.

"Хора, казал съм го и пак ще го кажа – извинявам се. Значи, не знаех къде са ми децата, не знаех какво да направя, с 300 зора си открих жената, децата. Не знаех къде е, к'во е, що е. Ревем. Притесняваме се. Съжалявам много. Извинявам се. Просто в това село съм ял много хляб. Доста години съм живял. Вече си открих жената и децата. Пак се извинявам хора, съжалявам много", казва в извинителното си послание Салхо Кисимов.

Още по темата

В първото си видео Салхо Кисимов, открито отправи заплахи към цялото село. Той живее в Германия, а семейството му е било "принудено" да се изнесе от селото, именно това го провокирало да отправи заплахите към "гяури"-те.

При първото му видео включване Салхо отправи сериозни заплахи и закани и призова своите събратя да не остават безучастни, да "нападат" и се закани да "разкаже играта" на хората от селото.

"Воеводци, ще пострадате много, крайни къщи ще горят, ще ви разкажем играта. Ако имах възможност да се прибера в България, при първа възможност и аз щях да нападна. Жена ми пътува за Перущица. Това няма как да се забрави. И децата са в Перущица, при сестра ми. Много воеводци ще пострадате. Ще ви видя как ще идете на борсата в Първенец. Ще ви разкажа играта. Тогава ще видите вие колко са луди циганите", заяви ромът вчера в първото си видео по темата.

Във второто видео, което публикува, Салхо съвсем промени тона.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


277
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На никой ли не му прави впечатление че и на 2-та записа аудиото не съответства на видеото, и че тоя не говори със стандартното ромско заметане, бас хващам че зад тия неща стоят патриорарите
21
0
 
29
 
! Отговори
Отмъстителен преди 5 години
Къде били жена ти и децата ти? В Перущица ли? Добре ... един *** ти пише ....
20
3
 
34
 
! Отговори
Аз преди 5 години
искам лично да дойде да ми се извини.
19
1
 
44
 
! Отговори
Свиреп преди 5 години
Гледам му вратлето .... колко да е в Германия ?! Дали пък за една секунда няма да му вкарам адамовата ябълка в трахеята.
18
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пробват почвата някой хора май? Все пак доста се печели от разбито общество. Може всеки с чадър да си направи собствена държавичка.
17
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 21Съмнявам се, че това ще стане - тези са платения електорат на ГЕРБ, а идват избори....БСП е в коалиция с Евророма.Напомням ти, явно си забравил.
16
3
 
59
 
! Отговори
:( преди 5 години
Още ли не е арестуван този? Защо БГ прокуратурата не се е задействала???? Пак ли гребероидите защитават електората си??????Вече трябваше да е арестуван в Германия и да пътува за Софийския затвор, този престъпник! Заплаха, език на омразата, призиви за етнически бунтове!!!! БХК къде сте??? Ако някой българин беше казал подобно нещо за вашите любимци, щяхте да ревете поне една година, а сега мълчаниеееееее!!!!!!!!!!!!!!
15
7
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Демокрацията не е изгодна за българите, зашото ромите и турците вече са повече от българите и законите са в тяхна полза. Българите ги чака ново демократично робство ако не сменят демокрацията с друга система.
14
0
 
40
 
! Отговори
prokurora преди 5 години
Ако в съда се опрощават престъпления и думи с извинения... ВЕДНАГА ДА СЕ ИКСТРАДИА И НА СЪД!! В ПАНДЕЛАТА!!!!!!!!
13
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И да се извинява и да не се извинява, прокуратурата да не спи, а да му повдигне подходящото обвинение. Съмнявам се, че това ще стане - тези са платения електорат на ГЕРБ, а идват избори....
12
27
 
5
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
Който има морал и няма чадър над главата си , трябва да се извини ! А онази фръцла с морковите и тоягата не се извини понеже има чадър над главата си , а няма морал !
11
0
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аааааа, не така, пич! Само с извинения не става! Сега ще доказваш, че не си заплаха! Косъм да не е паднал от главата на никого във Войводино, ясно! Иначе тебе ще търсим! А за жена си и децата си бъди спокоен - никой няма да им стори нищо лошо!
10
3
 
19
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
До Анонимен 7извинявай,кой е "цацаров"?...Предполагам не визираш "главния прокурор"?..Защото НЕ Е НЕГОВА РАБОТА да закача ромите!...поне такова впечатление оставя...
9
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами......тоя там къвто е......прибира се от Германия и го чакат на крайните къщи с една гьостерица. Че по- горе, че по-долу.Както той обеснява, че трябва да се случи. И следващия път ще се извинява....бит!!!
8
0
 
63
 
! Отговори
гого преди 5 години
товА не пречи да бъде екстрадиран и съден за подбудителство към палежи.Деянието подбудителство е факт и скалъпеното извинение не намалява вредите от казаното.
7
0
 
41
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
Съвсем нормално е да се извини защото иначе може да получи присъда до 3 г. за заплахи и призиви към саморазправа !
6
3
 
11
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
До Анонимен 5а ТЕБ кой ще те спаси?..Въпросния ром?
5
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
изплашен нищо не е, трябва да е, много изплашен.
4
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кафява работа.
3
0
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
досега вече Цацаров трябваше да е завел дело за разпалзване на нетническо напрежение, насаждане на омраза и закана за убийство и да поиска екстрадирането на този ***