Пиян с опит за самоубийство – легна на релсите на влака

Машинистът го видял в далечината
12 яну 2019 22:19,
19
Пиян с опит за самоубийство – легна на релсите на влака
Снимка: BulFoto

Пътническият влак Перник – Кюстендил едва не размаза на релсите 50-годишен кюстендилец, който решил да сложи край на живота си, съобщава Монитор.

Още по темата

Драмата се разиграла в петък вечерта около 20 часа. Мъжът е употребил голямо количество алкохол, качил се на жп-линията в района на бившето опитно поле и легнал на релсите, чакайки идването на влака. Още в далечината машинистът видял мъжа и само благодарение на бързата си реакция успял да предотврати инцидента.

„Когато отидохме на място, краката на човека бяха заклещени под влака. Успяхме да го извадим, а той стенеше от болка. До него открихме и две празни бутилки от водка и бира. Каза, че не иска да живее повече и е решил да сложи край на живота си“, коментираха работещи по случая.

Заради трудно достъпния терен се е наложило и намесата на огнеборци, които с платнища са успели да свалят пострадалия кюстендилец до линейката.  

Мъжът веднага е закаран в Спешен център, където му е оказана медицинска помощ. След прегледа се установило, че той има пукнати ребра. Оставен е за лечение в здравното заведение, без опасност за живота е, обявиха медици.
По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.