Съседното село на Войводиново подкрепи протестите

В село Желязно нямат проблеми с ромите си, но не биха приели и чуждите
12 яну 2019 17:23,
28

Село Желязно подкрепя протестите на жителите в съседното село Войводиново, където двама роми от махалата нападнаха военен.
Още по темата

Това заяви пред камерата на Bulgaria ON AIR кметът на село Желязно Цветан Малехунов и допълни, че при тях няма проблем с ромите - те са интегрирани, живеят в къщи, работят и имат по две или три деца.

Според него именно образованието и спазването на законите са сред начините за решаването на проблема с ромската престъпност. Малехунов е категоричен – село Желязно няма да приюти изселените роми от Войводиново.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо продължавате да твърдите, че са били ДВАМА роми? Не са били само двама. Цяла тълпа са били. Стига с тези паралелни реалности! Журналистиката ТРЯБВА ДА ГОВОРИ ИСТИНАТА!
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как се справят немците например с проблемните малцинства?Ами не позволяват да се струпва критична маса хора от един етнос по местоживеене.Българите сме глупави и лоши и всички проблеми започват от това, че ни мързи да мислим.
2
2
 
7
 
! Отговори
РАВИН преди 5 години
Атмосферата на Ксенофобия и нетърпимост рязко се е засилила!Надежда има,но трудно ще бъдат реализирани на фона на това ,че Висши политици в момента мислят за Евроизбори!
1
20
 
4
 
! Отговори
ром преди 5 години
До Тръба никои не ги иска ама не се сещате че ромиге са ви наи голямата подкрепа на Младите ви Дееца ако те Гласуват за Д П С ще имат сто и триесет Депутата и тогава Асан Ефенди ще ги вземе в харема си и ако им харесва няма връщане питаи Бабати за преди Освобождениетд отАсан Ефенди Браво на Русите