Съседното село на Войводиново подкрепи протестите

В село Желязно нямат проблеми с ромите си, но не биха приели и чуждите
12 яну 2019 17:23, Павел Гълъбов
28

4156 гледания   |  Още видео
Село Желязно подкрепя протестите на жителите в съседното село Войводиново, където двама роми от махалата нападнаха военен.
Още по темата

Това заяви пред камерата на Bulgaria ON AIR кметът на село Желязно Цветан Малехунов и допълни, че при тях няма проблем с ромите - те са интегрирани, живеят в къщи, работят и имат по две или три деца.

Според него именно образованието и спазването на законите са сред начините за решаването на проблема с ромската престъпност. Малехунов е категоричен – село Желязно няма да приюти изселените роми от Войводиново.

 


28
Още от Страната
До €750 хил. на община за по-добър въздух и образование
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Защо продължавате да твърдите, че са били ДВАМА роми? Не са били само двама. Цяла тълпа са били. Стига с тези паралелни реалности! Журналистиката ТРЯБВА ДА ГОВОРИ ИСТИНАТА!
5
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Как се справят немците например с проблемните малцинства?
Ами не позволяват да се струпва критична маса хора от един етнос по местоживеене.
Българите сме глупави и лоши и всички проблеми започват от това, че ни мързи да мислим.
4
13
 
4
 
! Отговори
Турчин преди 1 седмица
Не обичам да се месят, особено когато се карат близки роднини, но искам да попитам защо така се карате българи и роми? Та вие сте си толкова близки, също както и с македонците. И с тях сте на нож. Защо така, не може ли да живеете мирно, какво толкова делите?
3
2
 
7
 
! Отговори
РАВИН преди 1 седмица
Атмосферата на Ксенофобия и нетърпимост рязко се е засилила!Надежда има,но трудно ще бъдат реализирани на фона на това ,че Висши политици в момента мислят за Евроизбори!
2
20
 
4
 
! Отговори
ром преди 1 седмица
До Тръба никои не ги иска ама не се сещате че ромиге са ви наи голямата подкрепа на Младите ви Дееца ако те Гласуват за Д П С ще имат сто и триесет Депутата и тогава Асан Ефенди ще ги вземе в харема си и ако им харесва няма връщане питаи Бабати за преди Освобождениетд отАсан Ефенди Браво на Русите
1
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Още ено ако подкрепи протестите и мое го смятаме за ривалюция. Останалите неколко хиляди селца ше чекат при тех да се случи и чааааааааааааак тогава...и то ако не е много студено примерно...