Поредно селфи и... 14-годишен тийн с опасност за живота!

Пострадал от волтова дъга на жп гара до с. Калитиново
Обновена: 13 яну 2019 07:59 | 13 яну 2019 07:30, Петя Славова
68
Поредно селфи и... 14-годишен тийн с опасност за живота!
Снимка: архив, Булфото

14-годишно момче от Стара Загора пострада от волтова дъга при опит за селфи, съобщи bTV. Инцидентът е станал около 17.30 часа на 12 януари на жп гарата до село Калитиново.

Пострадалото и още две деца вървели пеш два километра от Стара Загора до гарата специално, за да си направят селфи.

Първи на един от вагоните се качил пострадалия младеж, но бил поразен от волтова дъга. Свидетели на случилото се станали другите деца, които започнали да викат за помощ, чули са ги хора от селото, които подали сигнал на тел.112. Това разказа Иван Енев, кмет на село Калитиново.

Момчето е откарано в клиниката по изгаряния в Пловдив с тежки наранявания и опасност за живота.

Пострадалият е ученик в механотехникума в Стара Загора.

Това е пореден тежък инцидент при опит на младежи да си правят снимки в близост до контактната мрежа на влаковете. Всяка година деца загиват или получават много тежки наранявания - въпреки предупрежденията, че качването до проводниците е изключителен риск за живота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 19 Когато стане на 25 години, аз ако не съм му вкарал в главата разсъдък чрез тоя бой пред годините докато е бил малък, значи напразно съм се хабил. При баща ми се получи- станах човек още на 17-18 след голям бой. Вече съм на 38 години и имам един син на 12. Тръгва да се *** понякога и като му изпердаша два шамара и отрезвява ...ще го направя човек. Обещал съм си.
16
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 14Като стане на 25 г ще може да те бие.Ако има да ти казва нещо ще ти обяснява както си го учил.С бой.Много дедовци ходят циврещи по улицата със *** скули-синът ми ме бие..Грозна картинка.
15
1
 
6
 
! Отговори
Киро преди 5 години
Те в училище нали много учат
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
от 14 до 10
13
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 7 С два яки тупаника му обяснявавам. Лекето само от бой разбира. Това съм го разбрал от баща ми навремето.
12
5
 
19
 
! Отговори
Поредният кретен преди 5 години
В Чалгаристан децата се занимават със всякакви глупости вместо да четат и да развиват главата си.
11
2
 
19
 
! Отговори
ined преди 5 години
След като не може да извършва естествен подбор на плявата сред хомосапиенсите бог е измислил селфито и бемветата за тая цел
10
2
 
12
 
! Отговори
ХххL преди 5 години
Ромчето е трябвало да си гледа акордеончето ! Ел.ток + земното притегляне не прощават !
9
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До А бети как му обясняваш?заповеднически със заплаха?първо му стани приятел така че да ти има доверие пък после му обяснявай.той те има за нещо като полицай.никой не обича ушеви.те и те си верват че спазват закони ама
8
5
 
8
 
! Отговори
До 6 преди 5 години
Термини от 21и век, дядо.
7
1
 
18
 
! Отговори
А бе преди 5 години
Самият аз имам тинейджър на тая възраст и имам страхотни проблеми да му обясня елементарни неща....
6
1
 
31
 
! Отговори
А бе преди 5 години
До До 2:Манията да станеш известен на всяка цена е едната страна на проблема.Другата обаче е пълното невежество!Едно време на тая възраст в часовете по трудово обучение се сглобяваха няколко вида елементарни ел инсталации каквито има във всяка къща със съответните инструктажи за безопасност,а знанията се затвърждаваха със 60см пръчка!За отсъствие и дума да не става!Отделно в материала по физика задължително присъстваше и високото напрежение,водили са ни в подстанция и видяхме как се работи там
5
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво е селфи ? Какво е тийн?
4
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много момчета има и са диви и неуправляеми и стават много нещастия и трагедии.Почти 90% от катастрофите,убийствата погромите палежите са дело на мъже.В София колко убийства станаха-винаги са диви селяни ръгащи с ножове,блъскащи а автомобили или стрелящи с пистолети.Та хубаво е дивите селяни да си намаляват бройките че после убиват невинни,чупят разрушават правят деца и убиват майките им.Като им дойде време да плащат-бягат,крият се,не са те,жената била виновна.По-добре да ги няма.
3
4
 
13
 
! Отговори
До 2: преди 5 години
Много си ограничен. Не говорим за българската нация, а за световен проблем. Има селфита на руски тинейджъри от върха на кули, четох за индийци, които са загинали да си правят селфита на ръба на мостове, имаше един американец, който си правеше снимки (последни в живота му) като си пъхаше главата в пастта на крокодил и т.н и т.н. Сега в Инстаграм ако имаш много последователи, рекламираш нещо в твои снимки и ти дават много пари. Отдавна тази болест е на целия свят, а не само на България.
2
2
 
37
 
! Отговори
messi преди 5 години
А едно време играехме мач или на фунийки!
1
3
 
42
 
! Отговори
Fck преди 5 години
Масовото затъпяване на нацията е факт. Неоспорим