Четири коли във верижен ад на селски път в Хасковско

Причината за тежкия удар е кола със спукан радиатор
Обновена: 16 яну 2019 06:30 | 15 яну 2019 22:10, Анисия Иванова
10

Снимка: Булфото

Четири автомобила се удариха при верижна катастрофа.

Инцидентът е станал около 13:00 часа на пътя между селата Александрово, община Хасково и Константиново, община Симеоновград.

Първата лека кола се е движила бавно заради спукан радиатор. Образувала се е колона, в която два автомобила са се ударили и единият е навлязъл в насрещното платно и се е сблъскала челно с микробус, съобщава Булфото.

При инцидента няма пострадали, но пътят е временно затворен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
5
 
! Отговори
Discovery преди 5 години
Хората масово не знаят ЗДП, където пише, че е ако имаш проблем с автомобила и се движиш бавно си ДЛЪЖЕН в един момент да отбиеш и да пропуснеш насъбралата се колона зад тебе. После пак се включваш в трафика и в един момент пак отбиваш. Или чакаш репатрака... ама то тука не знаят, че на знак стоп се спира, кво остава за тва
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ми ако не беше радиатора щеше да е някой внезапно спрял поради изскочил заек например, но в никакъв случай нямаше да е в този който не е съобразил, че на пътя винаги може да има нещо което следва да се заобиколи или се движи бавно. Зима е, ако беше лято да съобрази, че има трактори, комбайни, ако не беше снежно можеше да има и някои с каруци от къде да предположи, че ще има някой със спукан радиатор през този сезон и по това време, това не го пише в правилника.
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички участници са 20+ год. Нормално.
2
5
 
13
 
! Отговори
Узун Мюмюн Помак преди 5 години
*** и чалга... Нищо ново!
1
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако ти е спукан радиатора трябва да пуснеш аварийните и да се надяваш че тези зад теб не са пишман шофьори дето бьрзат за и те не знаят кьде.