Полицията гони джигит, беглецът карал с 200 км/ч

Гонката е започнала в Стара Загора и свършила между две села
Обновена: 17 яну 2019 13:49 | 17 яну 2019 08:20, Александър Попов
35
Полицията гони джигит, беглецът карал с 200 км/ч
Снимка: Булфото, архив

Полицията е следвала по петите шофьор в продължение на 200 км, след като той отказал да спре на подаден сигнал. Всичко започнало в Стара Загора към 2:40 ч. тази нощ.

Джигитът подминал пътните полицаи с висока скорост и се отправил по магистрала "Тракия" в посока Пловдив, съобщиха от МВР.

Друг патрул не успял да го спре край Чирпан, а на моменти автомобилът се е движел с повече от 200 км/час.

Пътуващите се отправили към Карлово и Казанлък, но и в Казанлък шофьорът успял да избяга от органите на реда.

Автомобилът в крайна сметка бил спрян между Ягода и Ръжена. Двама от пътуващите в колата са задържани, третият се издирва в момента.

Преследваната кола е ударила патрулка, няма пострадали, а само материални щети по колата.

Не е имало стрелба, уточниха от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами не е за смях..а срам..тук пише 200 км..други 350 км..кви са тия полицаии..нямали жандаремирия..специални части как може тая простотия..няма думи..
26
3
 
2
 
! Отговори
Пламен преди 5 години
Смях! Да не оставят човека да се прибере поживо-поздраво, пък ги е и старх да не им скъсат пагоните и припикаят фуражките. Беглецът е преследван 200км с 200км/ч. Това и Фитипалди не го е правил! Явно откак нацепихъа на курсантите каляската, ченгелите са се юрнали да пазят онзи регион. Обаче, докато на Монтанско-Ломско-Вършешко-Видинските не се обръща внимание, Твърдишко-Тулувските борчеят, и Ушев ще си оближат какаляшката кафява. (Читателите от СВЗ-пада ме разбират. Другите - еб'с ги. Давайте +)
25
1
 
4
 
! Отговори
кушия преди 5 години
Хвана ли са двуколката , а коня е избягал
24
0
 
7
 
! Отговори
аз преди 5 години
защо не го гръмнахте докато го преследвахте?
23
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В България има правосъдие, но то не сработва. Сега този с 200-те километра трябва да му конфискуват автомобила, и да го осъдят жестоко за неподчинение на държавен орган. Да, ама не!! Та това е България!
22
0
 
4
 
! Отговори
kkk преди 5 години
До FreeflyДано и някое дърво не видиш преди да пострада някой невинен!
21
4
 
16
 
! Отговори
Freefly преди 5 години
Вчера спечелих делото в съда срещу едни катаджии. Евала на адвоката! Доказа на съдиите, че при скорост 200км/ч., знака с ограничение 40км/ч. не е възможно да се види!Мисля че и палката не е видял, затова не е спрял :))
20
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Oooпс ...току що прочетох, че Дубай има 0% криминални проявления. Да ви обяснявам ли защо??? / Не е защото полицията кара Ферарита, де 😉/За нищо на света не бих искала да живея там , ама може да се вземе малко ноу- нау.
19
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има ги такива навсякъде, ама се разправят с тях по- различен начин. В USA просто полицията си ползва пистолетите, в Кралството- ще си изгние в затвора + ще си плати и кеш ... абе ще си помислиш преди да го направиш. Тука само си чешим езиците по форумите...
18
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АсанкУ То да не обиждаме малцинствата ,не че са много харни ама и ний Българите не сме света вода ненанапита!!!Та вече кой ли ходи на даскало то е само за бройка или да си вземе поредната доза!!!Извинявам се на тези който са съвестни все пак не всички са в този кюп.И няма да е зле да се вземем в ръце...
17
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До hhkhuЗащото ти си грамотен затова сме на това дереже.Аман от грамотни некъдърници...Всеки може да сгреши но не всеки осъзнава грешката си!!!
16
0
 
19
 
! Отговори
Днес преди 5 години
Пълна анархия....
15
9
 
3
 
! Отговори
hhkhu преди 5 години
До Много отдавна:Леко си неграмотен, ама това е лечимо!
14
0
 
37
 
! Отговори
Много отдавна преди 5 години
Някога в България нещата стояха по друг начин, сега баровците си правят каквото си поискат,протолюдието плаща всичко. Защо ли??? Защото всички си затваряме очите.правителството ни прави на полу..иоти.До кога ще се измъкват безнаказано от закона те и техните протежета.В Румъния във всяко село има полиция.В България само във градовете не броя Легналите полицай.Е какво да очакваме???
13
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
брей, патрулката имала бензин за над 200км, мислех че ги зареждат колкото да добутат до мястото.
12
2
 
40
 
! Отговори
АсанкУ преди 5 години
От първия път мога да ви кажа етноса на извършителите.Но няма.Само ще кажа , че този етос е все неоправдани, все някой друг им е виновен.Те имат права, но нямат задължения.
11
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не са му се давали пари на шофьора...
10
20
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те куките си мислят че е едно време-яде мазна баница в патрулката и като спре днес три жигулита надника готов,с това мислене не става,хората си накупиха мощни коли и не им се спира вече...
9
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво означава "в продължение на 200 км,"!?А "Пътуващите се отправили към Карлово и Казанлък ..."!?
8
18
 
18
 
! Отговори
киро-донето преди 5 години
И защо е трябвало да спират на някви ***'ащи с палка? Може да са били фалшиви и да са искали да ги оберат. Затова хората са си продължили по пътя.