Пребити на светофара. Той с разбита глава, тя – без четири зъба

Причината за побоя станали неприлични жестове
Обновена: 18 яну 2019 18:44 | 18 яну 2019 17:30,
289
Пребити на светофара. Той с разбита глава, тя – без четири зъба
Снимка: Facebok

Млад мъж и приятелката му са били нападнати посред бял ден, докато чакат на светофар във Варна.

Инцидентът е станал преди два дни, а за побоя двамата потърпевши алармираха във Facebook.

Причината за жестокия побой се оказали неприлични жестове. Около 14:30 ч. на 16 януари Ивелин, приятелката му Катрин и още едно момиче спрели с автомобила си, за да заредят гориво на варненска бензиностанция. Тогава до тях спряла друга кола, в която се намирали четирима мъже.

Докато Ивелин бил на касата, за да заплати за зареждането, мъжете от съседния автомобил започнали да отправят неприлични жестове към Катрин, на които тя отвърнала.

Ивелин се върнал в колата и потеглил, без да подозира каквото и да било. На първия светофар, обаче, двата автомобила се засекли. Едно от момчетата вътре подвикнал на пострадалия, а той избрал да не обърне внимание.

"Каза ми: "Слез да ти сваля очилата". Не слязох, защото видях, че са четирима и нямаше смисъл да се бия с тях", разказва Ивелин пред "Дарик".

Тогава се разиграло преследване, в което "БМВ"-то подгонило колата на пострадалите Ивелин и Катрин в просължение на няколко пресечки. Отново на бул. "Васил Левски", но вече близо до Регионалната здравна инспекция, Ивелин и Катрин са нападнати докато чакат на червен светофар.

Стъклото на колата било счупено с метален бокс, а Ивелин бил издърпан извън автомобила. Биячите започнали да го налагат с юмруци и ритници, докато не изпаднал в безсъзнание. Катрин също е била ударена. Жената има избити 4 зъба.

След побоя биячите се качили в колата си и потеглили. Очевидци бързо отправили сигнал до властите, а извършителите са били установени. Оказало се, че четирите момчета, които са на възраст между 20 и 30 години употребяват наркотици. Единият от нападателите бил охрана на бизнесмен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


289
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
179
11
 
13
 
! Отговори
Месика преди 5 години
Щом Джесика ги нарича "момчета" в "публикацията", значи със сигурност не са българи, като вероятно са и мюсулмани.
178
0
 
5
 
! Отговори
От америка преди 5 години
До АнонименНе си прав. Когато си в колата и се защитаваш имаш право да използваш оръжие стига да не стреляш в гръб, когато обаче излезеш от нея не.
177
1
 
21
 
! Отговори
логик преди 5 години
Щом са наркомани това ги оправдава напълно.
176
1
 
28
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
"Това си е опит за убийство... и 4-мата трябва да лежат за това поне по 20 години затвор."---Прав си, но не взимаш предвид обстоятелствата а именно:-В Бъгария сме.-Чисто съдебно минало.-Състоятелен работодател и скъпоплатен адвокат.Бас ловя, че ще е 3 месеца условно и 1 година изпитателен периодако въобще се стигне до съд.
175
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Utre pak...nova seria...dalas...
174
1
 
21
 
! Отговори
Присмехулник преди 5 години
горкият борисов! от строеж на магистрали глава не мож надигне за да отправи взор към престъпните групи, спонсорирани отвън и с главен подкрепящ - съдебната система на неолиберал- джендърските ценности на евроатлантиците..но да ви кажа: брекзита е голем проблем!!!
173
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 176 Додо, аз ли съм единственият който казва "хамериканци, Фащ, кравари"?Ти си бил голям ***, бе. Все едно да кажа че ти си Василев, Странджата, Старбъкс, Гурбетчия, Говедарин.....Папагал жалък!)))
172
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами да удряш жена през устата и да й изкараш 4 зъба...това говори за пълно умопомрачение от наркотици. А може и + алкохол.
171
4
 
4
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
До Анонимен172 Оръжие може да има вътре в своята собственост, да речем- в жабката на автомобила, и да го използува за самоотбрана.Но няма право на носене на оръжие, навън от собствеността си.Ако се налага да пренесе оръжие, в Америка, собственика на оръжието го пренася разглобено, с изваден пълнител, в чантичка или куфарче, в състояние на оръжието , което не позволява веднага използуването му. Иначе-все едно е тръгнал да обира банка или да убива, и е наказуемо носенето .
170
2
 
16
 
! Отговори
Присмехулник преди 5 години
" Единият от нападателите бил охрана на бизнесмен." съдът на евроатлантическите ценности така и така принадлежи на "бизниса"и на педофилите ...
169
2
 
9
 
! Отговори
Стерео Пор преди 5 години
В града карам с 50км/ч и съм винаги опасен за движението.Все последен на светофар.Отляво и отдясно летят.Досега само над мен не е прелитал някой.Питам се така ли трябва да бъде?
168
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Додо, законът в САЩ единствено те защитава ако използваш оръжие в собствения си дом срещу нападатели. Набий си го в чутууурата!
167
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако имаш пистолет и бабанкото то каже че ще ти свали очилата и цмени физиономията и му го покажеш щер е безценно да го видиш как се насира от страх. Аз такива наркомани бих ги принудил да се напикаят и *** и после да омажат БМВ-то.
166
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Легализация на притежението и носенето на оръжие е решението .... естествено първите 2 години ще сме като в дивият запад, но после ще се създаде баланс и всеки ще мисли много внимателно какво говори и прави като знае, че и другият отсреща носи оръжие.
165
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ХУбаво момиче как може да е такива ужасни вежди и мигли , прилича на ***
164
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 166 К'во са ги набили, бе смoтаняк? Тия са го удряли докато не е припаднал. Това си е опит за убийство... и 4-мата трябва да лежат за това поне по 20 години затвор.
163
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре че само един път са го лепнали с бокс-а в челото, че иначе щеше вече да е мъртъв.
162
1
 
19
 
! Отговори
Доктор преди 5 години
И сега ,какво ? Фактът вече е без значение ли ,след като е изяснено,че наркомани са инвалидизирали двойката? Какво е действието на потърпевши и общество след този инцидент? Значи ли,че всички варненски млади двойки ще бъдат нападани посред бял ден ,насред площадите? Кой ще зашити хората от престъпниците във Варна ? Портних ли ? Къде се е скрила общинската полиция? Защо са на свобода подобни *** , не работят за благоустрочването на Варна ???
161
9
 
8
 
! Отговори
бай х преди 5 години
струва ли си да те бият заради тая уфсъ ,ами тя на нищо не прилича ....
160
2
 
8
 
! Отговори
Демографчо преди 5 години
БМВ и престъпници. Само тъмносините карат БМВ и Мерцедес във Варна. Защо в информацията е спестен цвета на побойниците?