Битите на светофар: Не познаваме нападателите, но бяха брутални

Ивелин и Катрин са удряни с бокс заради разменени неприлични жестове
19 яну 2019 11:33,
140
Битите на светофар: Не познаваме нападателите, но бяха брутални
Снимка: кадър Нова тв

"Не познавам нападателите ни, но те бяха брутални", разказва пред Нова тв Ивелин, пребит от четирима души на варненски булевард в четвъртък.

Още по темата


При нападението е атакувана и приятелката му Катрин, която е с 4 избити зъба.

Ивелин Илиев и Катрин са удряни с юмруци, ритници и метален бокс заради разменени неприлични жестове.

Биячите извадили Ивелин през страничния прозорец на колата му, а Катрин ударили с бокс, докато седяла в автомобила.

Свидетел на случилото се излизал от ресторант, когато видял как четирима мъже ритат падналия на земята Ивелин.

По случая е образувано досъдебно производство.

Ивелин и Катрин са категорични, че ще съдят нападателите си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При положение че министъра на България Бойко преди години се хвалеше в ефир че ходил с охрана да бие бивше гадже на дъщеря си защото била оскърбена .Какво сега са няколко чеда на краля тиква които раздават юмруци по някави кръстовища . Това са нормалните комуникционни отношения в еврокомунистическа България.
43
3
 
1
 
! Отговори
Kotervel преди 5 години
Ooo, tolkoz mnogo rabota, boy i box, bez pari li djanim?!
42
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Избитите 4 зъба може да се спекулира, че са довели до трайни проблеми с храненето и от там да се претендира за средна телесна повреда. Но за удрянето след изпадане в безсъзнание(успех с доказването) никога няма да стигнеш далеч. Даже при него си е лека телесна. Опит за убийство - абсурд.А като ги пишат и под въздействие на наркотици и ги брой, че са се оттървали с условни, ако нямат предходни провинения, че да ги водят "при опасен рецидив"...
41
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В България освен по-леките присъди, но големия проблем е че дори ако ги хванат четиримата, ще го отнесе най-много единия от тях! Другите ще минат с разни регистрации, подписки и пр. безсмислици!Ако в САЩ се случи това, го отнася цялата група, дори и някой само да е карал колата, пак е виновен!Същото важи и при нападението на огромни ромски тумби - съдят един - двама, а нападателите са 20 - 30!Оправете си законодателството по най-бързия начин, ако искате да сте нормална държава
40
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Леле каква защита на ед а ром ска труженичка и нискочелия й сводник. Погледнете снимката и се засрамете. .
39
4
 
19
 
! Отговори
bok9 bo преди 5 години
Само в България е възможно да се случи това. Ето това е държавата на Герб. Законност и всякви други цецовски и боковски простотии
38
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Га мяташе средните пръсти се кефеше, ама като нашокаха канчетата и подви опашката...Следващия път по-смирено и няма да има проблеми. Всеки се е взел за мутра в тая държава, ама като дойде reality check-a и почват да мрънкат - я по медии, я на полиция.
37
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По интересно е предисторията. Едва ли някой ще тръгне да ви бие ей така за няма нищо. Какви са тези неприлични жестове които е показвала. Ако те са и показвали жестове тя защо им е обърнала внимание а не си е седяла кротко в колата и да си оправя грима в огледалото. На моите гаджета са им казал. Докато ме няма в колата не гледайте навън а си ровете в айфоните за да не ми създавате работа. А работата е че ще им натроша кокалите на някои такива копелен.ца и ще ме осъдят като за хора.
36
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
за 36 Само че това в съда може да не се приеме за просто нападение, а за опит за убийство, защото човекът е удрян докато е загубил съзнание.
35
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 36 Да де, тук даваме 2 години за убийство, не в Европата. Ние кога сме били в Европа, освен териториално?
34
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Биячите са от наглите след като в друга собственост,чиято не е тяхна навлизат,дърпат,измъкват,малтритират и бият собствениците на собствена територия независимо,че са били спрели на светофар,който пък е държавна-общинска собственост както и кръстовището с улиците около него където ги нападнали и били,избили с умишлено,злоумишлено с цел грабеж иначе за какво друго,тук са две престъпления не само срещу лицата,а срещу собственостите-в чуждо имущество да се върши преднамерено целонасочено злодеяние.
33
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Това е опит за убийство- да удряш човек докато изпадне в безсъзнание. Не 10, атакисте...това са си 20 години на запад в панделата."Те за убиство дават 2 години и 4 месеца, ти за нападение искаш 20... алоу, в Европата сме вече! Регистрация и ги пускат пак да ломят раята!
32
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е опит за убийство- да удряш човек докато изпадне в безсъзнание. Не 10, атакисте...това са си 20 години на запад в панделата.
31
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бълхарска му работа..
30
3
 
29
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 5 години
до 28 Задържани са тия наркомани, но ще ги пуснат срещу парична гаранция и по една годинка условно и това ще е.А тия *** в една бяла държава да бяха лежали по 10 години минимум.
29
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
дайте да видим четирите "госпожици"
28
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бъдете умни Слагайте си видеорегистратори в колите Точно за такива случаи са измислени Вече са много евтини Един запис е много по добре от десетки страници обяснения пред следователите
27
6
 
5
 
! Отговори
До 18 преди 5 години
Ами ходи в Турция там няма да имаш проблеми.
26
3
 
18
 
! Отговори
ВЪПРОС към ДАНС преди 5 години
Скандала в този Брутален Побой е следното - Хората се оплакват в Интернет , а Прокуратурата и Полиция не смеят да Задържат Терористите .Казвам Терористи защото са се движили на Територията на Република България тежко въоръжени като Бойци на Идил с Джип .
25
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много нагли станаха наркоманите. Има разни лекове за такива келешчета и всеки трябва да си носи лекарство в колата. Ще изтрезнеят и повече няма да пипнат дори аналгин.