Димитър Николов: Със скоростта на F-16 ГЕРБ към нова победа!

Вебер: По-силни граници, благодарение на ГЕРБ и на Бойко Борисов
Обновена: 20 яну 2019 18:03 | 20 яну 2019 13:10,
188
Димитър Николов: Със скоростта на F-16 ГЕРБ към нова победа!
Снимка: БТА

Със скоростта на F-16 ГЕРБ към нова победа. Това пожела на националната конференция на партията нейният зам.-председател и кмет на Бургас Димитър Николов.

"За мен не е важно кой от нас ще бъде евродепутат, кмет или общински съветник, а дали ще покажем на хората, че сме си свършили работата и че имаме ясните планове да продължим да работим за тях", заяви кметът на София и зам.-председател на ГЕРБ Йорданка Фандъкова. Тя благодари на всички, които са помогнали на столицата да се развива.

Още по темата

"Днес ние сме изправени пред много силен противник - фалшиви новини и груби манипулации, които се коментират не само от политическите тролове, но и от политически лидери", отбеляза Фандъкова.

Кандидатът на ЕНП за председател на ЕК Манфред Вебер направи видео обръщение към форума и заяви пълната си подкрепа за Бойко Борисов и ГЕРБ.

"По-силни граници и по-силна икономика, благодарение на ГЕРБ и на Бойко Борисов - точно това ЕНП предлага на Европа", заяви той.

"2019 е ключова година на избори - и за Европа, и за България. У вас ще се проведат европейски и местни избори. Това е страхотна възможност да покажем, че ние от ЕНП винаги сме близо до хората. Самият аз произхождам от малко селце в Бавария, което наричам свой дом. Но аз съм, освен това, германец и европеец", коментира Вебер, цитиран от "Фокус".

"Вие, в България, ни давате добър пример. Очаквам с нетърпение да се запозная с бъдещата ви програма и да се срещна с вас, при посещението ми е България като част от европейската ми обиколка", заяви водещият кандидат на ЕНП.

"ГЕРБ е най-добрата организационна структура като партиен живот в България. Най-добрата платформа за решаване на проблемите в регионите", заяви пък зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

"Опонентите ни ще бъдат безкомпромисни в представянето на фалшиви новини, да манипулират обществото", заяви той. "Когато са имали възможност да управляват, не могат да представят видимите резултати, които ГЕРБ представя през последните 10 години", коментира още Цветанов.

По думите му е много важно всеки да разбере възможността и отговорността, която носи, във връзка с предстоящите европейски и местни избори.

"Платформата за граждански диалог ще стартира от 12 февруари, от Аулата на Великотърновския университет", съобщи Цветан Цветанов.

"Искаме да покажем, че това е силата на ГЕРБ - когато всички работим заедно, "ръка за ръка". Трябва да има граждански диалог и за регионална политика. ГЕРБ направи така, че да има свързаност. Какво предлагаха БСП-нима предлагаха магистрали, които изградиха?", попита Цветанов.

Той заяви, че на местните избори ГЕРБ трябва да покаже сила, идентичност и потенциал. Според него има реална възможност след местните избори ГЕРБ да имат кметове поне още в 30-40 общини.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още по темата: изборипартиясрещаГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
5
 
47
 
! Отговори
Пенсионерка преди 5 години
Със скоростта на F-16 всички гербери към затвора. Безсрамници, хората бедстват ! Те за избори се готвят???!!!
100
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това Ф12 като ЛокоСФ ле е?
99
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Елементарна пропаганда.
98
3
 
35
 
! Отговори
Марин преди 5 години
Не, че нещо но Грипен е по-бърз. Следващи път оставете избора на спецялистите, а не на американското посолство.
97
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бре, че гъзолиз!?
96
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На наш Митю не се смейте.Той е кадър на елитното училище по автотранспорт.Не можа да издрапа за тираджия / иска се дупе/затова ние умниците си го направих ме кмет.Централните улици с разбити,но правим огромна зала за мутрите да тренират, а след това усвоеното върху нас Баце.Туй то.
95
3
 
25
 
! Отговори
Роб на влаЗта преди 5 години
ГЕРБ пази много здраво за да не се създаде нова партия (дори и ромска)защото на хората им кандиса от тези стари ,корумпирани,крадливи управници и ще гласуват за нея.Аз съм за ново управление,нова конституция,нови закони без да се повтарят нарушенията но с различни наказания...Айде един така ли не може да направи сайт...задължително с чат за организиране на хората ...и да ги измитаме..
94
3
 
41
 
! Отговори
Иво преди 5 години
Каквото и да говорите на народа вече му се повръща от тъпата ви корумпирана партия!
93
37
 
6
 
! Отговори
Какво се чудите ? преди 5 години
F16 е най-правилният и логичен избор, защото България е в НАТО. Ако бяхме във Варшавския договор най-правилният избор щеше да бъде(и беше) Миг. Толкова ли е трудно да разберете това червеноглавци...
92
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Както каза пецата стоянов в панорама трябва да устискаме 12 минути ...хахаха много ми е познато
91
8
 
4
 
! Отговори
Вън Николов от ГЕРБ преди 5 години
Фъ - 17 или 19 на са ли по-бързи?От думите на Николов личи заяждане с ГЕРБ. Той провокира цялата организация ГЕРБ - дефакто той казва че Ф-16 е предизборен трик. Веднага да се махне. Тоя бургаски гларус е троянския кон на Нинова в Системата на ГЕРБ
90
2
 
24
 
! Отговори
Да де преди 5 години
Народът на единия му вика Тиква, а на другия Цвъцко, но и двамата искат още и още и още. Нямат наяждане. Оглозгаха всичко до кокал.
89
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Борисов каза какъв велик ремонт направили на графа, ама ония гадните били намерили едно размърдано паве и от мухата направили слон. Аз ходих там и гледах ремонта - жалка картинка.
88
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Milionera bsburgas parvia pristel na gerbera boiko zezko
87
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кмета показва въртиопашатъчни движения.
86
3
 
10
 
! Отговори
гого преди 5 години
че то ф16 не е най бързото фърчило....
85
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще изнесат парите на данъкоплатеца към Щатите със скоростта на F 16.
84
1
 
19
 
! Отговори
ивчо преди 5 години
типично провинциално изказване да се хареса на биг бос с голяма доза звучене като на партиен конгрес 77 *** на БКП
83
0
 
11
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
АБЕ, НИКОЛОВ -ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО СГРЕШЕН "ОГЪН" НАРЕЧЕН ПРИАТЕЛСКИ ИМАТ ТЕЗИ САМОЛЕТИ ... КАЖИ БЕ НИКОЛОВ ОТ ИСТИНСКАТА "ДЕСНИЦА" !?!?!?
82
2
 
25
 
! Отговори
sss преди 5 години
благодарение на тази ф-16 ка Бургас до няколко години ще е като Айтос и Карнобат! Нищо лошо към Айтос и Карнобат, но е срамно за град с такова стратегическо местоположение и пристанище да е с улици като след война, с объркан градски транспорт, с велоалей по средата на пешеходните площи, работа за млади хора - продавачки в мола и охранители... трагедия!