От Берлин до Шипка с колело: Любовта към България не спира на Терминал 2!

Защо един българин реши да измине разстоянието на две колела?
22 яну 2019 07:10,
21

Българин, който живее в Германия, поема на поход към родината с колело. Крайната му цел е връх Шипка, иска да е там за трети март.

Пътешестевник и мечтател. Родолюбец, който живее извън пределите на България. Ще се върне за кратко, но ще пътува дълго. Пътуването на Тодор към родината ще започне на 20-и февруари. Изходната точка е Александър Плац в Берлин, а крайната българския връх Шипка.

"Искам да покажа с това пътуване, че любовта към България не спира, когато хванем самолетния полет за чужибна на Терминал 2", споделя Тодор Андреев пред Bulgaria ON AIR.

Иска да се върне, но му се струва невъзможно. В Германия животът на Тодор потръгнал добре. Работи в хранителен склад, а отскоро организира и своя фирма с която да внася работна ръка от България. Смята, че така ще помогне финансово на страната ни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
6
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
Модерен робовладелец - внася нови роби, пардон, служители и печели на техен гръб, докато ги експлоатират, а германския шеф си затваря очите, понеже при евентуална проверка ще изгърми посредника, а не той. НИКОГА не работете за турци, българи и всякаква такава робовладелческа *** в чужбина. НЕ ОТИВАЙТЕ, без да сте понаучили поне малко езика и нямате идея къде да отседнете, какво ще работите и т.н. Ще ви тъпчат, крадат и експлоатират, докато стискате зъби и крадете от залъка си да пратите нещо.
12
3
 
5
 
! Отговори
леи преди 5 години
На кой му пука, че толкова обича България та чак ще се върне с колелео.Какво демонстрира? Ми да дойде да живее тук като толкова я обича.То всички големи родолюбци и многострадалци станаха.Избора си е техен и да не се жалват после.
11
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Работи в хранителен склад, а отскоро организира и своя фирма с която да внася работна ръка от България."От ясно, по-ясно е какъв е. Няма какво повече да говорим.
10
4
 
7
 
! Отговори
Я па я...! преди 5 години
Не му е чиста работата на тоя.Щял да внася работници за Германия като Плевнелиев.
9
3
 
8
 
! Отговори
Народна Просвета преди 5 години
за неукяните : фирма, която "урежда", е ишлемар на немска фирма, която "урежда" и и двете фирми се хранят от доста солиден процент от заплатата на гастарбайтера, щото де факто са гарант за правото му на труд в чужбина. да, от тия дето прибират документи и карат хората да бачкат за 500 евро при заплата 1200, за ниско квалифицирана работна ръка. от тия, дето се стискат за езикови курсове, и пускат дръзналите да опрат до услугите им директно в дълбокото. патриоти, душа дават. за читалище.
8
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За да си прави *** реклама.
7
3
 
5
 
! Отговори
ot eu преди 5 години
До ПетровНаричат се БСП и БКП
6
3
 
5
 
! Отговори
Народна Просвета преди 5 години
тошката влачи гастарбайтери срещу процент, но иначе е родолюбец. за сметка на това е по националните медии. читалищна работа.
5
2
 
4
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
у коя листа ше е на изборите, да подкрепиме момчето? чекаме етнически българин, пострадал от гонения в украина, да кацне с ан-2 на жълтите павета.
4
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо един българин реши да измине разстоянието на две колела?--платено му е, за да насажда "патриотични" чувства към частната държава на енергийните-кгб олигарси и бивши безидейни "комунисти" /"социалисти"/
3
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
После от Шипка по надолнището ще се пусне обратно в Берлин.
2
8
 
9
 
! Отговори
Петров преди 5 години
Никой не плюе България а само тези хвалипръцковци дето се правят на велики но слугуват на запада и хората бягат от Родината. наричат се герб.
1
4
 
10
 
! Отговори
Петров преди 5 години
Патриот е - душа даваза наука, за свобода;но не свойта душа, братя,а душата на народа!И секиму добро струва, само, знайте, за парата,като човек - що да прави, продава си и душата.Христо Ботев