Намериха тялото на удавения 15-годишен Ангел

Момчето пропадна в ледените води на замръзнал микроязовир
23 яну 2019 10:30,
16
Намериха тялото на удавения 15-годишен Ангел
Снимка: Pixabay

Откриха тялото на 15-годишния Ангел, който вчера потъна в замръзнал микроязовир в пловдивско.

Припомняме, че вчера около 17:00 ч. тийнейджърът е отишъл до водоема, който се намира между село Марково и Първенец, заедно със свои връстници - момче и момиче.

Още по темата

Ангел влязъл в замръзналия язовир и стигнал на около 6 метра от брега, когато изведнъж ледът се пропукал. Момчето паднало в дупката.

След сигнал спасителни екипи започнаха издирването на Ангел, а операцията продължи до около 20:00 ч. вечерта, пишат от "24 часа". Акцията по намирането на 15-годишното момче беше подновена тази сутрин.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
3
 
0
 
! Отговори
До до В преди 5 години
Мой приятел има вила в околностите и много добре го знам това водоемче. Над 4м може да стане само в края на пролетта, когато се стопят снеговете и започнат силни дъждове. Другото е журналистически измислици!
13
0
 
7
 
! Отговори
a преди 5 години
Преди няколко дни минавам и гледам как 4 момичета пресичат пешеходна пътека на оживен булевард и се спират по средата , за да си направят селфи. Направо се хванах за главата...
12
1
 
11
 
! Отговори
До В преди 5 години
А ти как разбра, че е плитко, гледайки отгоре ли? Казаха, че на това място е дълбочината е 4,5 м. Ако е било плитко, така че да може да се нагази, момчето само е щяло да излезе.
11
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В днешно време младите хора "годни" за селфита негодни за живия живот.
10
1
 
10
 
! Отговори
До В преди 5 години
По-скоро щеше да има още изчезнали.На теория звучи лесно, но колцина са джапали във води покрити с лед?! Да не говорим за паниката, студа, тинята и дезориентацията, неща които отнемат от и без това оскъдното време за реакция. За себе си мога да кажа, че бих се опитал. Дали щях да постигна нещо, най-вероятно не.Да искаш, да можеш, да знаеш и да го направиш са 4 отделни и напълно независими едно от друго действия. За съжаление, повечкото от нас си остават само с искането. Тъжно, но факт!
9
3
 
20
 
! Отговори
Lan преди 5 години
1, В най-добрият случай (ако не получи шок от студа и не потъне веднага) са имали десетина минути. КОЙ точно ще реагира от 112 и ще стигне извънаселено място в близо до село (в което няма спешен център) за по-малко от 10 минути! Адекватно са се обадили на роднините, които са по-близо и могат да звъннат веднага и на 112. НО е факт, че с жива верига е можело да го спасят или поне да опитат. Но от смартфонпоколението толкова - обаждане.
8
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак Бойко е виновен сигурно.
7
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Младежите в САЩ се трепят с огнестрелни оръжия, а у нас - със селфита.
6
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако беше от боята какви ли щяха да са коментарите....жалко за детето.
5
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То пък 112 колко бързо щяха да реагират !
4
0
 
20
 
! Отговори
В преди 5 години
това язовирче през лятото се къпят доста хора въпреки забраната. Брегът е полегат, а в момента водата е малко. Ако се бяха хванали за ръце и бяха нагазили, да, щяха да се намокрят, но щяха да му помогнат. Не знам, може да са се уплашили!
3
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
оня ден от ток ударен, днес удавен! и на 212 да са звъняли е въпрос на минути... вече почти човек на 15 години, трагедия...
2
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не зная ситуацията каква е била, но си мисля, че са можели дори да му помогнат, но явно страх уплашени паника.
1
5
 
25
 
! Отговори
Инджиктипляктор преди 5 години
чух по телевизиятаче момчето се борело 15-на минути да излезе на брегаДвамата му връстници-придружители, вместо да звъннат на 112се сетили да се обадят на възрастен роднина, за помощ!?Нещо, не са ги донаучили в къщи, как да се действа в спешни ситуации!А по наше време, това се правеше и в училище