Тийнейджърки бият момиче в Сандански и... "разсеяни" минувачи

Клипът шеметно се разпространява в социалните мрежи
23 яну 2019 14:30,
212
Тийнейджърки бият момиче в Сандански и... "разсеяни" минувачи
Снимка: в. "Монитор"

Клип, който се разпространява в социалните мрежи, скандализира не само Пиринско, но и цяла България.

На видеото се вижда как две тинейджърки свалят на земята трета и я пребиват с юмруци и ритници.

Действието се развива в събота привечер на главната улица в Сандански пред очите на "разсеяни" минувачи, които не само, че не се намесват, но и извръщат погледи настрани.

Около 18 часа в събота 13-годишно момиче тръгнало на среща с по-голямата си сестра в кафене в центъра на Сандански. На оживения площад девойката била пресрещната от други две момичета - на 14 и 15 години, които започнали да я обиждат вулгарно, пише в. "Монитор".

Уплашено, момичето се обадило по телефона на по-голямата си сестра (17 г.), която се намирала в едно от кафенетата наблизо. Каката излязла да посрещне сестра си и директно била нападната от другите 2 момичета.

Първоначално те засипали сестрите с обиди и цинизми, но това им се видяло недостатъчно и започнали да ударят с юмруци по главата 17-годишната. Дърпали я зверски за косата, свалили я на земята и започнали да я ритат по главата.

Малката сестра започнала да крещи за помощ. Още по-потресаващо обаче било безразличието на хората, които отминавали грозната гледка и не се намесили да прекратят насилието. По същото време десетки си пиели спокойно кафето и гледали през прозорците как пребиват дете, без изобщо да се помръднат да ги разтърват.

Бруталната саморазправа има и предистория, в социалните мрежи разбойничките изпращали заплашителни гласови съобщения на по-малката сестра, от рода на: "Мир на праха ти", отправяла и гнусни обиди срещу семейството на сестрите.

По време побоя в събота по-малката сестра се обадила на майка им, която светкавично пристигнала, но побойничките вече ги нямало. Притеснената жена отишла с пострадалите си дъщери в полицията, там буквално започнали да падат кичури с коса от главата на 17-годишната, а не след дълго на момичето му прилошало, докато полицаите я разпитвали. 

Закарано е веднага в болницата, където след скенер и медицински изследвания е приета с комоцио в хирургично отделение.

По данни на запознати със случая побойничките са стари познайнички на полицията, двете са били задържани  заради наркотици. Разбрало се, че едната редовно се опитвала да малтретира вербално малката сестра.

Родителите на потърпевшите деца са пуснали жалби до прокуратурата и са категорични, че ще си търсят правата до последно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
47
 
! Отговори
nnn преди 5 години
Наистина е било добре някой да се намеси и да ги разтърве.От друга страна обаче ако при разтърваването се случи човек да разбие муцуните на биячките, стой гледай мача .Ще му образуват дело, телевизиите денонощно ще съжаляват битите биячки,родителите им ще се възмущават по телевизията ,как така някой бил децата им и как това са деца,игра и т.н. Ей затова никой не се намесва в такива неща за съжаление.Имаше случай,в който баща беше ударил шамар на дете тормозило системно неговото. ами разкатаха го
17
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Вие племе загубено не сте дорасли за демокрацията. Разбрахте го като свободия и всеки да прави каквото си иска. Демокрацията не е виновна."Напълно си се объркал. И да, точно демокрацията е виновна. И недей да ни сравняваш с държави, ограбили целия свят заедно с шепата им сателити.
16
27
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Човек ще каже че се израснали в някой манастир и съучениците ви никога не са се били в училище.
15
1
 
34
 
! Отговори
А дали? преди 5 години
Може да се оправдаваме с всичко и с всички, но не може да замълчим за нас самите. На този хал сме заради мен и вас, заради всички които ходим с подвити опашки и постоянно се опрадваме. Ние сме поколение, народ от страхливци. Безволеви мързеливи хора, който се интересуват само от търбуха си. Ние сме лицемери които говорим на децата ни, че ни пука за тях, но гледаме да ги изпратим в чужбина за да са по-далеч от нас и да слугуват на други, за да не гледат как слугуваме ние. Много е тъжно, но е факт
14
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво очаквате в държава управлявана от бандитска партия Герб...
13
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българина не му пука какво става около него. Щом не го засяга него лично все му е тая. Това не е нация. Това е просто едно племе което населява едно парче земя.
12
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трагедията тук е, че тези, които проповядват морал, обвиняват "демокрацията" и политически партии, т.е те не разбират концепцията за личната отговорност и сис сигурност не биха се намесили да помогнат в действителност.
11
7
 
7
 
! Отговори
Ники преди 5 години
И тука ли чалгата виновна, бе? Пхахахахаха .
10
5
 
8
 
! Отговори
Оффтопик No 1 преди 5 години
Пази Боже от новите "православни", вчерашни комунисти, донасяли в МВР кой съсед ходи на църква. Та тия същите не са кръстени в църква, не знаят поне 3 от 10-тте божи заповеди, не знаят как се кръстят ортодоксалните християни..НО са първи по форумите да се заявяват за Православни, понеже сега е модерно в Путинска Россия..
9
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така е след като от 10 години всички живеем във фалшив свят с фалшиви ценности, а на всичкото отгоре се правим, че така е нормално.
8
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Свежата кръв на бъдеща България. Майко мила и Бог няма да може да помогне на тази държава цирк.
7
6
 
54
 
! Отговори
Бг преди 5 години
Държавата на мутроида Борисов. Апатично егоистично население, престъпници на свобода, скандали и побоища, кражби изнасилвания убийства - това са новините и ежедневието в тази територия, която един престъпник от Банкя - с прякор на зеленчук присвои и унищожи!Няма морални ценности, няма култура, нама възпитание, наука, прогрес! Има дебилизация на цялото население, деморализация и разбиване на семействата и на всяка държавна институция. Бездействие малодушие и некадърност - това остава след Борисов
6
41
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На света има ТРИ важни неща за оцеляване 1 винаги бий комунистите2 не си забравяй хавлията3 никога не прекъсвай женски бой
5
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако беше станало в някое лондоско предградие дали щеше да се намеси някой минувач и да ги разтървава
4
11
 
43
 
! Отговори
до 4 преди 5 години
Лошото е, че това вече са децата на ДЕЦАТА НА ДЕМОКРАЦИЯТА.И по-зле ще става.
3
17
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да... Децата на демокрацията.
2
28
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така е и на Запад. Ние подражаваме.
1
34
 
38
 
! Отговори
Православен преди 5 години
Евро-атлантически ценности!