Грипната епидемия вече е и в Търновско

Ваканцията - до 4 февруари, в Добрич я продължават
4
Грипната епидемия вече е и в Търновско
Снимка: архив, БулФото

От днес РЗИ - Велико Търново обявява грипна епидемия на територията на областта, съобщиха от Министерството на здравеопазването.

Издадено е предписание за преустановяване на учебните занятия в училищата в областта за периода от 28 януари до 4 февруари включително.

До второ нареждане се преустановяват детските и женските консултации, свижданията в лечебните заведения за болнична помощ, плановите операции и провеждането на профилактични имунизации.

РЗИ - Добрич е взело решение за продължаване на грипната епидемия на територията на област Добрич с разпоредените противоепидемични мерки и преустановяване на учебните занятия в училищата в областта за периода от 28 януари до 29 януари включително.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
(-_-) преди 5 години
Каква е тая истерия? Няма никаква епидемия. Грип има всяка зима и ако си държахте болните чавета далеч от градина и училище, нямаше да има толкова болни хора, а вие вместо да се правите на незаменими на работа, трябваше да се приберете за 2-3 дни вкъщи, а не да пръскате бацилите по всички останали.
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До НаблюдателМного ясно си става даже - има една област Търново. Като не четеш повече от заглавието, какво да те правим?
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами така ще е хамериканците броят всяка ваксина. А може би свършиха дървата, а и кюмюра тази година е много лош.
1
2
 
2
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Ве става ясно от заглавието за кое Търновско става дума! Малко или Голямо!? Или Средно?