Още е затворена подбалканската жп линия София-Бургас

Пътниците от спрените влакове се извозват с автобус
Обновена: 27 яну 2019 16:42 | 27 яну 2019 15:38, Петя Славова
4
Още е затворена подбалканската жп линия София-Бургас
Снимка: архив, Булфото

Остава затворена за движение подбалканската жп линия София-Бургас, след като снощи товарен влак дерайлира. Движението се пренасочва, а пътниците се извозват с автобуси.

Още по темата


Инцидентът стана около 19.00 часа между гарите Шивачево и Твърдица. Два от вагоните на композицията излизат от релсите, но машинистите не забелязват и продължават.

Пораженията по железния път са в продължение на километри. Изкъртени са траверси и перонът над коловозите, по които се е движил дерайлиралият влак.

Късно снощи започнаха огледи и замервания на техническото състояние на пътя. Днес трасето ще бъде ремонтирано. Очаква се движението да бъде възстановено след обяд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
България има НАЙ СКАПАНАТА железопътна инфраструктура и влакове в ЦЕЛИЯ СВЯТ!Дори най бедните африкански държави вече имат много по модерни влакове от нас.
2
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма как да не са усетили че вагони са излязли извън релсите. Не са ли усетили че машината се тормози. Да не са били някои новобранци хванати на кръстопътя. 25 години съм бил машинист на локомотив 04 серия бях се сраснал с машината до такава степен че и най малкото натоварване го усещах. Когато всичко е наред машината пее но когато се получи сакатлък вместо песен се чува рев. И машинистите като управниците никой не е на мястото си. Егати управниците егати машинистите.
1
7
 
31
 
! Отговори
V преди 5 години
У България кво работи ??? ЖП то го издържа данъкоплатеца и то не бачка .Бойната авиация е приземена и ще я сменят с по стари модели с един ауспух .Гражданската авиация всеки знае от къде ще излети ,ама и господ не знае къде ще кацне . Корумпирани политици не влизат в затвора .Народа масово бяга . Мафията герб отдавна се износи ;) Цялата държава се срина