Сигурност за лекарите: Охранa в Спешното в Горна Оряховица

До седмица ще бъдат монтирани паник бутони в линейките
50

Физическата охрана в Спешната медицинска помощ в Горна Оряховица вече е факт. От снощи на място започнаха дежурства на екипи от частна охранителна фирма, които ще се грижат за сигурността на медиците по време на работа.

Още по темата
Горнооряховският филиал на Спешна помощ е първият в страната, където е осигурена физическа охрана след разпореждане на здравния министър Кирил Ананиев. Това беше и основното искане на медицинския екип там, за да оттегли депозираните оставки след нападението над фелдшера Наталия Армянова.

За сигурността на медиците от 18 до 6 часа сутринта се грижи физическа охрана. Очаква се до една седмица да бъдат монтирани паник бутони в линейките.

Спешните медици са категорични, че вече се чувстват по-спокойни, а оттеглянето на оставки също започна.

Още вижте в следващия репортаж на телевизия Bulgaria ON AIR
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
5
 
! Отговори
лекар преди 5 години
Не е ли по добре парите за охрана да се вложат в повече лекарски щатове,по добри условия за труд,апаратура.Спомням си времето когато имаше безплатни лекарства за деца -тогава вярно изписвахме безплатни лекарства но от 20 деца само едно постъпваше в болница-другите се лекуваха в домашни условия.Това лечение беше няколко пъти по евтино.
22
1
 
14
 
! Отговори
До Анонимен 22 преди 5 години
Не си прав. Тук един-единствен употребява понятието ромо-турци под най-различни форми.Всички останали, които пишат по подобни теми подчертават, че няма нищо общо между манталитетите на ромите и на турците. никой не пише нещо лошо по адрес на турците, освен когато започнат да се заяждат тук някои, които най-вероятно са побуяли пубертетчета - и турчета, и българчета.Останалите хора са обективни, защото в ежедневието си контактуват с турци или са учили заедно с турци в училище или в университета.
21
0
 
22
 
! Отговори
Решение е подигравка преди 5 години
с коректните данъкоплатци.Онези нищо не внасят в хазната, получават наготово пари за да живеят, а сега, след като са си повилнели на воля, хазната бива обременявана с още харчове - да плаща за охрана!!!Освен репресивни, дисциплиниращи мерки, е и крайно време онези да започнат да плащат за бонусите, които досега получаваха. Бонусите им бяха давани, за да имаме повече трудещи се днес. Вместо това получихме повече хрантутници-хулигани. Да си платят с лихвите издръжката, която получаваха даром!
20
0
 
23
 
! Отговори
Откога предлагаме? преди 5 години
Да има охрана и в медицинските служби, и в линейките. Но заплатите на охранителите да се изплащат от махалата, от която произлизат хулиганите, чиито действия са наложили медиците от даден район да бъдат охранявани. Ако дължимата за някой месец сума не бъде събрана навреме, тази сума да се удържи от помощите, които жителите на махалата ще получат през следващия месец, с лихва.Да видите тогава как тарторите ще стегната махленското население и никой няма да посмее да посегне на медик.
19
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако не можем сами да се пазим, няма значение кой ни пази.
18
2
 
32
 
! Отговори
:) преди 5 години
А милицията за украса ли я държим? Или тя е само да пази Боко от любовта на народа?
17
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Таз болница е под обсада, войските на Хазад Дум са я обкръжили и напират дa я превземат само Властелина на пръстените и свещения съюз на петте армии могат да и помогнат.
16
2
 
33
 
! Отговори
Кривондел преди 5 години
А МВР за какво е?
15
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На всеки човек ли ще турят охрана и паник бутон, те тия доктори като в ГУЛАГ и на затворниците няма толкова охрана да им купят още бронежилетка и каска. Ако са на мястото на белите каски в Сирия ще напълнат гащите! Господ да ни пази с таквиз доктори. На всички доктори профилактично трябва да им провеждат стрестестове.
14
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Очаква се до една седмица да бъдат монтирани паник бутони в линейките."Докато охранителите се отзоват на сигнала, екипът вече ще си е изял боя. Предвид и че охранителните коли не са със специален режим на движение по пътищата, забавянето им е гарантирано. По-добре покажете лицето на тиквеника, който е предложил частна охрана вместо полиция. Кажете и името на фирмата, за да разберем чий приближен е собственикът.
13
0
 
38
 
! Отговори
Toto преди 5 години
Горна оряховица е капка в морето, ами другите градове и села? Бюджета на Бг ще замине само за охранители. Къде е генералното решение. Цялата енергия на Цацаров и бандата му е съсредоточена в това как да присвоят малкото останали работещи заводи, но не и за истинските проблеми.
12
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Физическата охрана в Спешната медицинска помощ в Горна Оряховица вече е факт. От снощи на място започнаха дежурства на екипи от частна охранителна фирма, които ще се грижат за сигурността на медиците по време на работа."Не ви ли е срам бе? При положение, че нападението над лекар е криминализирано, трябва полицаи да бъдат назначени за сигурността. На място трябва да се арестуват извършителите.
11
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нямах обувки и ми беше тъжно, тогава видях един човек без крака. Този народ знае само да мрънка и надува мускули, абе един отгоре всичко вижда, дорде не си научите уроците нищо няма да постигнете.
10
4
 
29
 
! Отговори
евроатлЪнтизЪм преди 5 години
А ром-турчин бие доктор са културни особености,обаче ако доктор откаже да го лекува е ксенофобия и расизъм!!!
9
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Който мисли, че нещо е уредил нищо не е уредил, сaмо Бог решава всичко.
8
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нападат ги едни такива образовани с по 3 вишита и 4 банкалавъри, има и мангистъри.
7
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И защо да плащаме пари на частна милиционерска охрана след като горнооряховската милиция е една от най натъпканата с милиционери?
6
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А кой напада докторите???Аз за един приятел питам
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
У нашето фирма тировете вече тръгват с охрана към прованса. Шото теа от маалата не си поплюват, у движение го обират тиро.
4
0
 
6
 
! Отговори
До османка преди 5 години
Разбираш ли си какво си надраскало бе ***