Сигурност за лекарите: Охранa в Спешното в Горна Оряховица

До седмица ще бъдат монтирани паник бутони в линейките
50

3831 гледания   |  Още видео

Физическата охрана в Спешната медицинска помощ в Горна Оряховица вече е факт. От снощи на място започнаха дежурства на екипи от частна охранителна фирма, които ще се грижат за сигурността на медиците по време на работа.

Още по темата
Горнооряховският филиал на Спешна помощ е първият в страната, където е осигурена физическа охрана след разпореждане на здравния министър Кирил Ананиев. Това беше и основното искане на медицинския екип там, за да оттегли депозираните оставки след нападението над фелдшера Наталия Армянова.

За сигурността на медиците от 18 до 6 часа сутринта се грижи физическа охрана. Очаква се до една седмица да бъдат монтирани паник бутони в линейките.

Спешните медици са категорични, че вече се чувстват по-спокойни, а оттеглянето на оставки също започна.

Още вижте в следващия репортаж на телевизия Bulgaria ON AIR
 


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
5
 
! Отговори
лекар преди 2 месеца
Не е ли по добре парите за охрана да се вложат в повече лекарски щатове,по добри условия за труд,апаратура.Спомням си времето когато имаше безплатни лекарства за деца -тогава вярно изписвахме безплатни лекарства но от 20 деца само едно постъпваше в болница-другите се лекуваха в домашни условия.Това лечение беше няколко пъти по евтино.
26
1
 
14
 
! Отговори
До Анонимен 22 преди 2 месеца
Не си прав. Тук един-единствен употребява понятието ромо-турци под най-различни форми.
Всички останали, които пишат по подобни теми подчертават, че няма нищо общо между манталитетите на ромите и на турците. никой не пише нещо лошо по адрес на турците, освен когато започнат да се заяждат тук някои, които най-вероятно са побуяли пубертетчета - и турчета, и българчета.
Останалите хора са обективни, защото в ежедневието си контактуват с турци или са учили заедно с турци в училище или в университета.
25
0
 
22
 
! Отговори
Решение е подигравка преди 2 месеца
с коректните данъкоплатци.
Онези нищо не внасят в хазната, получават наготово пари за да живеят, а сега, след като са си повилнели на воля, хазната бива обременявана с още харчове - да плаща за охрана!!!

Освен репресивни, дисциплиниращи мерки, е и крайно време онези да започнат да плащат за бонусите, които досега получаваха. Бонусите им бяха давани, за да имаме повече трудещи се днес. Вместо това получихме повече хрантутници-хулигани. Да си платят с лихвите издръжката, която получаваха даром!
24
0
 
23
 
! Отговори
Откога предлагаме? преди 2 месеца
Да има охрана и в медицинските служби, и в линейките. Но заплатите на охранителите да се изплащат от махалата, от която произлизат хулиганите, чиито действия са наложили медиците от даден район да бъдат охранявани. Ако дължимата за някой месец сума не бъде събрана навреме, тази сума да се удържи от помощите, които жителите на махалата ще получат през следващия месец, с лихва.
Да видите тогава как тарторите ще стегната махленското население и никой няма да посмее да посегне на медик.
23
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ако не можем сами да се пазим, няма значение кой ни пази.
22
15
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
През 1945 години комунистите идват на власт и избиват по-голяма част от
интелигенцията, останалите принуждават да им работят. Защо? Защо за
разлика от всички други партии тогава комунистическата партия няма
интелигенция? БКП е единствената партия без интелигенция - партия на
диваци, простаци, терористи. И така до днес.
21
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Кое е името на фирмата охранител ли?Това няма значение защото всички са я на някое висше ченге..я на действащо ченге с подставено лице и"охранителите" са пенсионирани милицаи и пожарни вземащи едновременно и пенсия и добра заплата!Щом болниците се издържат от моите данъци и осигуровки аз не съм съгласен да плащам на частни фирми щом има държавни на които това им е работата!Плащаме два пъти за едно и също нещо!
20
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Българите си мислят, че като обиждат турците и вече голямо нещо да сторили.
Турците нямат нищо общо с ъези от маалата. В чужбина като кажеш "българин" знаете ли какво разбират? Знаете разбира се. Каъо кажеш някъде по света, че си от България и майко мила... Всеки избягва българи в чужбина. Дори и българите се пазят от българи.
19
2
 
32
 
! Отговори
:) преди 2 месеца
А милицията за украса ли я държим? Или тя е само да пази Боко от любовта на народа?
18
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Таз болница е под обсада, войските на Хазад Дум са я обкръжили и напират дa я превземат само Властелина на пръстените и свещения съюз на петте армии могат да и помогнат.
17
2
 
33
 
! Отговори
Кривондел преди 2 месеца
А МВР за какво е?
16
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
На всеки човек ли ще турят охрана и паник бутон, те тия доктори като в ГУЛАГ и на затворниците няма толкова охрана да им купят още бронежилетка и каска. Ако са на мястото на белите каски в Сирия ще напълнат гащите! Господ да ни пази с таквиз доктори. На всички доктори профилактично трябва да им провеждат стрестестове.
15
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"Очаква се до една седмица да бъдат монтирани паник бутони в линейките."

Докато охранителите се отзоват на сигнала, екипът вече ще си е изял боя. Предвид и че охранителните коли не са със специален режим на движение по пътищата, забавянето им е гарантирано. По-добре покажете лицето на тиквеника, който е предложил частна охрана вместо полиция. Кажете и името на фирмата, за да разберем чий приближен е собственикът.
14
0
 
38
 
! Отговори
Toto преди 2 месеца
Горна оряховица е капка в морето, ами другите градове и села? Бюджета на Бг ще замине само за охранители. Къде е генералното решение. Цялата енергия на Цацаров и бандата му е съсредоточена в това как да присвоят малкото останали работещи заводи, но не и за истинските проблеми.
13
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"Физическата охрана в Спешната медицинска помощ в Горна Оряховица вече е факт. От снощи на място започнаха дежурства на екипи от частна охранителна фирма, които ще се грижат за сигурността на медиците по време на работа."

Не ви ли е срам бе? При положение, че нападението над лекар е криминализирано, трябва полицаи да бъдат назначени за сигурността. На място трябва да се арестуват извършителите.
12
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нямах обувки и ми беше тъжно, тогава видях един човек без крака. Този народ знае само да мрънка и надува мускули, абе един отгоре всичко вижда, дорде не си научите уроците нищо няма да постигнете.
11
4
 
29
 
! Отговори
евроатлЪнтизЪм преди 2 месеца
А ром-турчин бие доктор са културни особености,обаче ако доктор откаже да го лекува е ксенофобия и расизъм!!!
10
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Който мисли, че нещо е уредил нищо не е уредил, сaмо Бог решава всичко.
9
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нападат ги едни такива образовани с по 3 вишита и 4 банкалавъри, има и мангистъри.
8
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
И защо да плащаме пари на частна милиционерска охрана след като горнооряховската милиция е една от най натъпканата с милиционери?