Жители на Розово: Мостът край селото ще падне

Те са недоволни от фирмата, която почиства коритото на реката
5 фев 2019 18:23,
10


Жители на казанлъшкото село Розово излязоха на протест. Мостът край селото е напът да падне заради близка кариера. Според местните коритото на реката е променено с над 10 метра и вече застрашава селото.

Те изказаха притесненията си от действията на фирмата, която почиства коритото на река Тунджа в този участък. От Басейнова дирекция Пловдив потвърдиха, че започват спешна проверка на място.

Целта е да се установи нарушила ли е фирмата проекта за почистване на речното корито и създала ли е опасност от нарушаване на моста и екологичното равновесие в района, предава Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойчо , комунисте мой ! Хайде ! На работа ли си?
7
0
 
6
 
! Отговори
extremist преди 5 години
НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ БЕ:ЩО ЗАНИМАВАТЕ ПРЕМИЕРА С ПАДАЩИ МОСТОВЕ И ПРЕЛИВАЩИ РЕКИ; ТОЙ ТРЯБВА ДА ТВОРИ ,ЛЕНТИЧКИ ДА РЕЖЕ, А ВИЕ ТЪРСИТЕ КУСУРИ
6
0
 
4
 
! Отговори
муспи преди 5 години
Разликата между Демократето и Соца: При демократето може да се пише че моста ще падне и даже да падне все едно, само да не се отрича холокоста, при соца нищо не се пише освен по разпоредба от ЦК, а и моста не пада.
5
2
 
7
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Сато падне моста тогава ще му мислим.
4
0
 
7
 
! Отговори
ай сиктир преди 5 години
До кога всичко на тази окаяна територия ще се проверява постфактум къде са били досега ??? Явно така наречената държава е на автопилот и, ако нещо се прави както трябва то е въпреки тези които трябва да го контролират.
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От хора, които схващат речното корито само като един гьол с някой друг храсталак покрай брега, това може да се очаква. Корекциите на коритата, прегражденията, обезлесяването и добивът на инертни материали влошават качеството на водния поток и после всеки се пита защо ставали наводнения и свлачища.
2
3
 
6
 
! Отговори
Прост Данъкоплатец преди 5 години
Тя цялата икономика и индустрия падна аз последните 30 години, че един мост щял да падне.С него и без него, голям праз.
1
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той тиквата потопи цяла България, вие за един мост се кахърите.