Спипан след самохвалство: Шофьор, летял с 280 км/час из Велико Търново

Шофьорът тествал мощния си Nissan GT-R през уикенда
Обновена: 5 фев 2019 13:05 | 5 фев 2019 13:04,
79

Полицаи от Велико Търново намериха автоджигит, който преминал с 280 км/час по улица в областния град.

Служителите на реда са се самосезирали след клип в социалните мрежи и незабавно са започнали издирването на шофьора на мощния автомобил.

Шофьорът е засечен да вдига 280 км/ч с тунингования си Nissan GT-R на западния изход от града в посока София.

На видео, разпространено в социалните мрежи, се вижда, че бясната гонка започва от бул. "България" в града. Спътникът на шофьора пък заснема "теста", докато колата преминава на червено на светофарите.

Дръзналите да пресекат булеварда пешеходци пък са наречени "ненормални" от участниците в скоростната отсечка.

Бордовият компютър на таблото на колата показва 18:07 часа, когато движението в града все още е оживено. Стрелката на километража пък стремглаво отчита нарастващата скорост, която при излизането на автомобила на главния път София-Варна достига главозамайващите 280 км/час.

"След като се запознахме с клипа, незабавно предприехме действия. В понеделник вечерта установихме извършителя. Той бе открит в София. Призован е веднага да се яви за показания в полицията във Велико Търново. След като бъдат събрани достатъчно доказателства за скоростта, с която се е движил, всички материали ще бъдат предадени на прокуратурата. По случая ще бъде образувано досъдебно производство", заяви пред "Труд" директорът на ОД на МВР във Велико Търново старши комисар Димитър Машов.

При разследването се оказало, че през уикенда, софиянецът е бил на гости на свой приятел в старата столица. На тръгване в неделя вечерта, той и търновецът са решили да тестват мощната кола на излизане от болярския град.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
3
 
! Отговори
ГТ-Р преди 5 години
този Нисан вдига от 0 до 100 за 2.5 секунди а до 250-300 предполагам за 12-15 сек. + това колата е създадена за такива скорости ,което означава че както зверски набира така и спира , а и като гледам си познава колата ....много врява за нищо
63
0
 
0
 
! Отговори
Преминаващ преди 5 години
А някой "софиянци" бяха писали, че е *** провинциалист шофьора ?! Пък то да вземе да се окаже нормално психически ограничен софиянец ... !!! Смях в залата ... !
62
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 50Ако си мислиш, че с 10 лева на "конче" над 150 к.с. ще уплашиш някой, няма да стане. Тая кола е 200к и на година, 400 конч отгоре са му 4к лева ... Бензина му сигурно е двойно...
61
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ХимлерЗвучеше момчето, каот умно момче ... наука, нещо, финанси ааа-ууу....
60
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 56"Много по концентирани" - ъхъ ... И колко катастрохи с фатален край се случват, когато не се привишава скоростта? ММММММММ?
59
0
 
5
 
! Отговори
бегету преди 5 години
Човека, ще си купи съда, както си е купил и колата. В бегенце сме, все пак!
58
0
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 5 години
Л..на.та на другарите ,пилотират автомобили за стотици хиляди.Мислете за кого гласувате.
57
0
 
7
 
! Отговори
Българина преди 5 години
Това същество минава даже и на червено и ще остане безнаказан. Да убива себе си, не да застрашава други хора на пътя. Срамота за нашата полиция.
56
1
 
9
 
! Отговори
дръво преди 5 години
по 1 стълб за такива като вас
55
0
 
8
 
! Отговори
феро преди 5 години
До Бай ГаньоПърво закона и най-вече че не може да реагира при никаква ситуация !!!!!! Това да не е писта с условия за скорости !
54
2
 
17
 
! Отговори
anon преди 5 години
проблема е, че с 280 няма кола която да се контролира. другия проблем, е че утре този селянин (щото само като го чуеш как говори и е ясно какъв е) ще прегази я ***, я жена ти, я дъщеря ти.. а може би всичките накуп. третия проблем, е че такива животни като тебе не виждат проблема в 1 и 2.
53
18
 
3
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 5 години
Не мога да разбера какъв е проблема като може да си контролира колата
52
1
 
5
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
До Химлер По тв казаха-баща-собственик на фабрика. Коментара е излишен.Още предния ден, аз казах, че шофьора не е син на някой стругар или заварчик. На синовете на стругарите и заварчиците не се разминава. Плащат новите глоби, в сила от 15 май миналата година, та им пукат ушите. Пари трябват, за бюджета на Баце. Този, с Нисана, трябва да го санкционират с 5000 лева за изменение на конструкцията, + административните наказания за превишена скорост, но -бълха ухапала баща му...
51
3
 
9
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
Ако пишеш във Фейсбука против Бойко и призоваваш за протести, в събота-цъфва пред вратата ти полиция с предупредителен протокол, издирили са те по IP адреса ти много бързо. Но, ако си качил в нета такъв клип-трудно. Особено ако шофьора е невинен син на собственик на фабрика, тунинговарл автомобила си само външно, както твърди по тв.Впрочем, за промяна в конструкчцията се предвиждат 5000 лева глобано едва ли ще се съберат от него.На мой познат обаче, събраха 200 лева за два изгоряли предни габар
50
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До красиКрасии, не е до късмет. Каращите бързо са в пъти по концентрирани. Изключвам неможещите, там късметът може и да играе, но до време
49
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЕЙ ОНЗИДвете неща са напълно различни! Има осъдени за клипове. Едва ли ще му се размине. Няма доказателства? Аз ли го качих клипа от моя профил?
48
2
 
13
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
Пандиз , отнемане на книжката за пет години и проверка на доходите. Нека пак да пробва
47
0
 
5
 
! Отговори
краси преди 5 години
значи яко се кара, случвало ми се е да пътувам към софия и да ме изпреварват все едно съм спрял. а аз съм набримчил да не казвам колко. обаче явно повечето дето ниско летят имат голям късмет, щото рядко се разбиват
46
3
 
3
 
! Отговори
Щирлиц преди 5 години
Минусите на номер 50 обясняват защо стават сакатлъци по родните пътища.
45
0
 
16
 
! Отговори
Химлер преди 5 години
Някой ще се интересува ли от къде са 200 та Бона за нисана?