BG фантастика, превъзбудени ихтиманци: Кръжи ли НЛО над града?

Обектът притеснил жителите на града
Обновена: 7 фев 2019 09:08 | 7 фев 2019 09:00, Петя Славова
29

От Тексас до Владивосток и от Пекин до София могат да се срещнат хора, които твърдят, че са виждали неидентифицирани летящи обекти (НЛО). Залезът в понеделник предложи красиви облаци над Ихтиман, заснети от десетки граждани. Някои ги оприличиха на извънземни чинни.

Снимки на НЛО кръжащо над града притесниха жителите на града. Екип на Bulgaria ON AIR провери каква е истината, и как местните се отнасят към слуховете за нашествие от други планети.

Затова попитахме жителите на Ихтиман виждали ли са неидентифицирани обекти над града? Информация за засечени през последните дни неидентифицирани летящи обекти над страната ни няма. Това обаче не попречи слуховете да обиколят България надлъж и нашир.

Темата "Съществуват ли извънземните?" от десетилетия привлича общественото внимание. През септември 1995 година над 3 хил. души чакат НЛО да кацне на летището "Щръклево" край Русе. Три жени, облечени в бледо розово, твърдят, че контактуват с извънземните директно и искат пистата на местното летище да бъде свободна, за да могат в 11 часа там да кацнат осем кораба от планетата Криси.

Жените настояват да се подготвят венци, платнище и пита с мед, за да може да бъде посрещнат извънземният лидер. В крайна сметка на летището освен самолети на гражданската и селскостопанската авиация - друго не каца. Налага се полиция да изведе контактьорките, за да не отнесат гнева на излъганите хиляди граждани.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: НЛОИхтиманBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
3
 
! Отговори
истина преди 5 години
В Ихтиман е пълно с извънземни и полицията от години ги търси където ми откраднаха всичката мед и желязо.
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Извън земни отдавна има но са превъплатени в човешки образ. Мислите ли че ще направят комтакт с такива които имат оръжия с които могат да се самоунищожат хиляда пъти. Нима ги мислите за толкова прости като вас. Тяхната цивилизация няма нищо общо с тази допотопна сбирщина на земята.
20
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Създателят, на тази блестяща статия, да се качи в летящата си чиния и дим да го няма! Аман от простотия!
19
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само избиратели на БСП може да повярват в НЛО...
18
0
 
5
 
! Отговори
ЛЛ преди 5 години
Тия от Русе по 100 тояги на голо за лъжите!
17
0
 
6
 
! Отговори
Велес преди 5 години
Нямало НЛО ли? А Царичина помните ли? И що пари потрошиха гадовете... И то на държавно ниво...
16
0
 
0
 
! Отговори
До 14 - 2 преди 5 години
После тръгна слуха как виснали над партийния дом и още на другия ден по обяд от ТВ-то "учени от БАН" ни информираха как това били "фазите на Венера". Малко след това излезе и тематичната за онова време книга "Ние от Космоса" на един поляк.Да не бях сред наблюдавали явленията, да повярвам на обяснението, но в рамките на няколко дни Венера на различни места над София, при това движеща се с неверятна скорост и резки промени...Най-веротяно сме наблюдавали някое слабо изучено атмосферно ел.явление
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 14Виж как спомените ни правят номера. Първо, не бяха 90-те, а през 80-те, условно казано на две серии - преди 84 и казармата, и в края на десетилетието. Макар и тогава да ги наричахме "летящи чинии", визуално нямаха нищо общо с тях. Представляваха бързо движещи се и рязко сменящи посоката си на движение в небето, без никакво забавяне, вариращо оранжеви топки светлина. Виждали сме ги на няколко пъти в небето над Южния парк към Бояна и над Центъра в района между ЦУМ и Университета.
14
1
 
4
 
! Отговори
Кики от Филибето преди 5 години
Има,има !!!
13
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тогава през 90те години ДС нарочно пусна слуховете и обработката на раята с психозата за НЛО,че да могат още по лесно да манипулират и крадат на воля овцете!Помня,че почти във всички вестници и телевизии се говореше за полтергйстове,НЛОта,летящи чинии и др подобни глупости!Всеки втори твърдеше че бил ги виждал,даже и по телевизиите разни "свидетели" с ококорени очи разправяха за срещите си с тях и как полтергайста Кико гасяли светвал крушките,тропал посред нощ,местел меси,столове и гардероби!
12
0
 
3
 
! Отговори
1412 преди 5 години
СПОКО, НАПРЪСКАЛИ СА ОЩЕ НЯКОЙ ВИРУС !
11
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кацнала е една чиния бе - на Бузлуджа , ама доста по рано.
10
1
 
10
 
! Отговори
до 3 ANK преди 5 години
Веднъж ми донесоха точно от Ихтиман. Отвратително силна и люта. Поне 60 градуса докарваше. Майтапихме се, че с тия цени на бензина по-изгодно на ракийка да караш. Шофираш си, където си тръгнал, пристигаш - директно си отсипваш от резервоара едно кило.
9
0
 
16
 
! Отговори
Корнелия преди 5 години
ОСТАВКА и на тяхната планета.
8
1
 
47
 
! Отговори
Азис преди 5 години
Най-много от планета Пайнер да кацне някой в Ихтиман.
7
1
 
22
 
! Отговори
Пилот преди 5 години
Hеидентифицирани летящи обекти и извънземни кораби са две различни неща.
6
7
 
16
 
! Отговори
предизборна агитация преди 5 години
цялата тази дандания е работа на Нинова!
5
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"планетата Криси" ами от "планетата Деси" кога?
4
5
 
17
 
! Отговори
Щирлиц преди 5 години
Цецо го пилотира.
3
0
 
23
 
! Отговори
ANK преди 5 години
До МанНа джанковица са били. Там това се пие.