Деца от забавачка в стрес, учителка била груба с тях

Случаят е от Дулово, проверяват има ли насилие
Обновена: 7 фев 2019 22:14 | 7 фев 2019 20:57, Екип на Bulgaria On Air
23

Масово недоволство на родители от учителка в детска градина в Дулово предизвика проверки от страна на специалисти от общината и инспектори от Регионалното управление на образованието в Силистра.

Жалбата от 11 родители срещу учителката Гинка Костова е внесена при директора на детска градина "Щастливо детство" в началото на годината. Според тях тя се държи грубо към децата, като част от тях отказват да ходят на градина, а при други се появили признаци на сериозен стрес, предаде Bulgaria ON AIR.

Разговорите на родителите с директора и със самата г-жа Костова не дали резултат. Учителката отрича да е упражнявала насилие над децата.

Друга група родители защитават Гинка Костова и смятат, че несправедливо e обвинена в насилие. Задачата на двете започнали проверки от страна на община Дулово и Регионалното управление на образованието в Силистра е да установи истината.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
3
 
2
 
! Отговори
ами преди 5 години
ами не и стигат парите мъжа и я остави без пари без секс тя лека полека откачва
17
2
 
5
 
! Отговори
пуаша се! преди 5 години
*** снежинките станаха всички напоследък. Сигурно им е викнала изтерзаната женица и край, лигавите родители на лигавите дечица вдигат вой до небесата. Забравена е приказката "Бий дупенце, за да не биеш дупище!"На зле вървим...
16
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз не виждам как нормален човек, би работил такава отговорна работа за триста Евро заплата. Крепят ги далаверите, дмс-то и десетте заплати накуп при пенсия. Затова са истерички, дето ги пере тока.
15
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прати си детето в *** градина. Можеш да поканиш и педофили за преподаватели там...
14
4
 
27
 
! Отговори
Добруджанец преди 5 години
В Дулово са турци и искат всички да им вървят по гайдата.Никой не трябва и най малка забележка да направи защото там българските учители ако не им слугуват и не са приятели с тях не са обичани.Да не говорим че назначението трябва да е одобрено от Дпс и БСП. Там за учителско място се борят по 10 души и който е с връзки той успява.За голяма безработица и учителска заплата изглежда добре.Да кажат етноса на учителката.А В Сс шефката на инспектората е българка но Дпс.
13
4
 
27
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
БРАВО НА УЧИТЕЛКАТА! ГРУПА МАЛКИ ДЕЦА СЕ НАРИЧА ЗВЕРИЛНИК!!И ТОВА НЕ Е УЧИТЕЛКА А ЗВЕРОУКРОТИТЕЛ :DВИЕ СЕ СПРАВЕТЕ С ГРУПА ИЗБЕСНЯЛИ МАЛКИ ДЕЦА ПЪК ПОСЛЕ ПОУЧАВАЙТЕ ЗВЕРОУКРОТИТЕЛКАТА :D
12
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами изнасяй се в Швеция. Не пречи на нормалните хора тук.Кажи ми кой те определи като нормален?
11
8
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Предпочитам детето ми да е в *** детска градина, отколкото да изпитва постоянен стрес с някаква пършива учителка!"Ами изнасяй се в Швеция. Не пречи на нормалните хора тук.
10
36
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предпочитам детето ми да е в *** детска градина, отколкото да изпитва постоянен стрес с някаква пършива учителка!
9
5
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Родителите и да се дървят, и да не се дървят, файда никаква! Желаещи да си късат нервите с разглезените им лигльовци за 500лв. заплата няма! Особено в провинцията...Едно време на нас като ни дърпаха ушите и ни попляскваха, ни направиха хора... сега правят *** и наркоманчета, които ги мързи да пресекат улицата, камо ли да ги накараш да вършат някаква работа
8
10
 
0
 
! Отговори
Личи ви преди 5 години
Всички от 6 надолу сте явно деца от това поколение!
7
2
 
36
 
! Отговори
НОРМАЛЕН преди 5 години
Айде стига вече бе Слободията почва от детската градинаКаквихора създаваме у дома?.Нация от лигли и лигльовци.Права на децата-никакво натоварване,никакъв повишен тон,не дай боже да му дръпнеш ухото,за шамар направо в затвора.За това нито спортисти имаме нито воиници и много,,модели" и фолк певици.Армия от млади хора които не стават и за ч.п за зеле.Е гати поколението,после се чудим защо любимите думи са им,, ИСКАМ , ДАЙТЕ МИ ,НА ЗАПАД и ТЕРМИНАЛ 2"
6
4
 
7
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
В България няма забавачки. Ерго, новината е фалшива.
5
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Държавата се тресе от корупционни скандали по високите етажи, които медиите премълчават, затова бълват една след друга безсмислени статии за учителки, уж фалшиви инвалиди, бой между ученици, статистически проучвания, всяка една катастрофа, неправилно паркиране, каруци...Отклоняване на вниманието е това, нищо друго.
4
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
хайде стига с това забавачница, видя ли я тази дума хич не чета нататък. Казва се Детска Градина в 21 век. В 19 ти може и забавачница да е било.
3
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След време няма да остане учител в училище, тогава родителите сами ще обучават децата си, нали всичко могат.
2
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голяма новина!
1
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
родителите си търсят причини да не водят децата си на детска градина,на много места е така.родителите искат смяна на учителките,сякаш са стока и като не има харесва една,ще я хвърлят и ще вземат друга