Пожарникар на годината – шефът на пожарната в Пазарджик

Той е огнеборец от 36 години
7 фев 2019 13:40,
11

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Директорът на регионална дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" - Пазарджик, комисар Иван Панайотов спечели приза Пожарникар на годината за 2018 г.

За миналата година пожарните служби на територията на областта са се отзовали на повече от 2000 сигнала за произшествия. Комисар Панайотов активно подпомага възраждането на доброволчеството на територията на областта - създадени са 11 нови доброволни формирования. Екипите на пожарната в Пазарджик са спасили 16 души при различни инциденти.

"Искам да благодаря на всички служители на пожарната в Пазарджик", каза Панайотов. Той е огнеборец от 36 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
думи нямам преди 5 години
в пожарната в Пазарджик се влиза с адските връзки,дебели тюфлеци си гледат кефа там с години,а в администрация не влиза пак коя да е ...толкова е трагично..докато идат всичко изгаря,около Пазарджик вечно нещо гори и тлее...атлетични момчета не могат да попаднат тук,но само вижте с какви шкембаци са връзкарите и с какво самочувствие...
7
1
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
не го познавам.Жив и здрав да е!...Но "огнеборец"?!....Кой айдиът вкарва такива изрази в българския език?Въпросния НЕ СЕ БОРИ с огъня!....и това не се отнася само за него.Разгъващия ПП *** даже "минпридсидатиль" го направиха......О,времена,о, нрави!"....
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Следващия премиер на Тикволандия.
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойко е пожарникар на 21 век
4
1
 
7
 
! Отговори
vlady преди 5 години
Най-големият пожарникар е д-р. Борисов, автор на важна монография относно разгъването на пожарникарския маркуч и откриването и отстраняването на неизправности.
3
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Море то ако наш Боко не го играеше "царьь " ясно кой щеше да бъде номер едно!
2
2
 
8
 
! Отговори
Гагнам стайл преди 5 години
А защо в тази община има най-много пожари на глава от населението ? Hе трябва ли наградите да се дават там, където пожарната си е вършела работата денонощно и съвестно и е извършвала превенция и просвета сред населението и е нямало пожари и са спесетни средства на данъкоплатците!?
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А всички ние знаем, кой е пожарникар на хилядолетието в галактиката.