Питбул нападна и нахапа петима души в Хасково

Животното е домашно, гледала го е възрастна жена
9 фев 2019 16:58,
28
Питбул нападна и нахапа петима души в Хасково
Снимка: pixabay.com

Питбул е нападнал петима души в Хасково.

Мъж и жена са по-сериозно пострадали и са потърсили снощи помощ в болницата за обработки на раните, съобщава БНР.

Животното е домашно и е било оставено от собственика, който е в чужбина, за отглеждане от възрастна жена.

Кучето било без намордник.

След сигнал на телефон 112 на място са пристигнали специалисти, които са отвели животното в кучешки приют.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами сложете по един наморник на такива кучета! Това не ти е пинчер! Тука много ги разбирате нещата, защото нали не ви се е случило на вас.В парковете има малки деца! Ама примерно, ако ви нахапе вашето дете, хайде да видим дали ще сте "ооо то не е кученцето виновно, а стопанина!" или по скоро ще искате евтаназия и за двамата!
13
0
 
4
 
! Отговори
Жител на България преди 5 години
От 15 г. отглеждам кучета-пазачи в лицензиран развъдник в едно село близо до Варна. Живея в града и горе-долу от тогава имам куче в нас. Ако човек се грижи за тях - ваксини, паспорт, качествен повод, намордник и т.н. само тогава няма да има проблеми. За съжаление съм имал много случаи, в които хора, които ме познават ми сигнализират, че животно, продадено от мен не се отглежда правилно, или е имало някакъв инцидент. Винаги реагирам и отивам да го прибера. Те не са играчки, грижете се за тях!
12
2
 
9
 
! Отговори
Тео преди 5 години
А чип, паспорт, ваксинации? Аз само така ... за един приятел питам!
11
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Парадоксалното е, че тези, които искат да няма кучета в градовета, а само на село, са само селяни дошли в големия град. В този случай явно възрастната жена не знае как се разхожда такова куче.
10
2
 
16
 
! Отговори
"властите" преди 5 години
Такова куче е много подходящо за храна на хищниците в зоологическата градина. Не трябва да се харчат грешни пари по приюти. Такава трябва да бъде съдбата и на бездомните глутници от подивели кучета.
9
2
 
16
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
След като не се спазват законите от собствениците на кучетата и държавата не им търси отговорност: "предприемчиви хора" бяха започнали да тровят кучета със колбаси и в тях отрова. Не е редно това но след като властите не взимат съответни мерки, хората се принуждават сами да се предпазват от кучетата. Много кучета където се разхождат без каишка и намордник са усрали детските площадки в парковете където играят деца. Сигурно на властите това им доставя удоволствие и затова не взимат никакви мерки.
8
3
 
26
 
! Отговори
user преди 5 години
Трябва да бъде умъртвено, както е по закон. Кога ще бъде направено това>>>
7
7
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
такива "домашни" , "мили" и "кротки" кученца, от вида - битбули, булдоци, овчарки, добермани, ротвайлери, бултериери бих ги разстрелвал на място!уважаеми "граждани", кореняци софиянци, кучето е животно ЗА СЕЛО, което иска свобода и простор, да тича по нивата. кучето НЕ е животно за града, да си го заврете в кутийките, да му дишате миризмата и дъха, да му обирате алергичните косми и да му обирате лай-ната в торбичка! това е снобизъм и идиотизъм! вървете на село, като бликате от любов по кучета!
6
29
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам как 5 души не са намерили сила да се сбият с животното. Да питбул е, да силно е, да може да хапе, но ако човек, дори ръкопашно прояви агресия, животното ще се откаже с минимални щети. Ум не ми го побира. Като дете ме е нападала глутница от 5, е бих се като за последно...бързо ме оставиха. Нямате ли инстинкти!!!
5
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щетите на петимата ке се плати от бабата или от собственика.
4
3
 
38
 
! Отговори
суджук геит преди 5 години
За да не губи държавата милиони заради кучешките приюти; трябва да сключи договор с виетнамски предприемач които да ги залавя и след преработка да ги кара във Виетнам срещу плодове и риба. Така свещените животни за властите ще се превърнат във виетнамски деликатес, но българите ще се отърват от подивелите хищници.
3
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Ларсен ВълкаЗдравей - аз съм цивилизован.Кучетата не бива гледани подобаващо, което е вина на стопаните и сега вякскава наказаелна отговорност, трбява да бъде понесена от собственика и стопанисващата го жена (съда ще реши, кой и как). Големите кучета имат нужда от наморници. Аз позлам кучета, за да охранявам имот. Ако не са изгладнел, приемат храна само от познати хора и винаги повалят крадци :)
2
2
 
22
 
! Отговори
мак преди 5 години
Да се прибере в приюта, явно жената не е в състояние да се грижи за него.
1
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До кога ще се случва все едно и също?