Пожар гори във фабрика за месо в Пловдивско

Огънят се вижда отдалеч, гасят го 14 пожарни
Обновена: 10 фев 2019 20:24 | 10 фев 2019 20:17, Веселина Йорданова
54
Пожар гори във фабрика за месо в Пловдивско
Снимка: БулФото, архив

Голям пожар избухна във фабрика за месо в пловдивското село Войводиново, съобщи bTV.

Три халета горят. Според свидетели се чуват гърмежи.

Производствената част на завода се простира на площ от 10 декара в началото на селото в посока Пловдив. Пламъците се виждат от покрайнините на града под тепетата.

14 пожарни са на мястото на инцидента.

Сигналът е подаден на тел. 112 около 18,30 часа. 

Пламъците са избухнали в помещение за преработка и пакетаж, уточниха от полицията. На място има и екип за замерване на чистотата на въздуха. Няма пострадали хора.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
БРАТЯ БЪЛГАРИ , ЩЕ ДАМ ПАРИ /СПОРЕД ВЪЗМОЖНОСТИТЕ СИ /ЗА ДА ПОМОГНА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПРЕДПРИАТИЕТО , САМО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОБЯВЕНА БАНКОВА СМЕТКА !!! ЖИТЕЛИТЕ БЪЛГАРИ ОТ ВОЙВОДИНОВО СА МИ БРАТЯ И СЕСТРИ И ДЕЦА !!!!! ДА УТОЧНЯ -И ВНУЦИ !
26
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Май някакъв кара-качан е замесен отново за вдигане на рейтинг и влизане на неговите хора в Брюксел.
25
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един ром се беше изтървал ,че ще прави българите на ЛЮТЕНИЦА,явно е започнал!
24
6
 
7
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Чуват се гърмежи и навсякъде хвърчат печени салами - тъй, че само хляб си вземете, ако ходите да гледате...
23
1
 
8
 
! Отговори
V преди 5 години
До студио Х КЪВ РАБОТЕН ДЕН В НЕДЕЛЯ ??? Пламва малко след като се стъмнява ;) Ясно е кой го е направил и защо .Защото управлява герб и то некадърно ;)
22
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В неделя сутринта се засякох с Кънев от БХК в една от бензиностанциите между София-Пловдив. Беше с още 3 души. Първата ми мисъл беше че пътуват за Войводиново и подготвят нова провокация. Няколко часа по-късно пламна пожара. Случайност или синхронност е това?!
21
0
 
7
 
! Отговори
Версия Студио Х преди 5 години
18:30-18:40 часа: Пожарните идват бързо, защото е неделя и няма трафик. Термопанелите вече горят като хартия полята с бензин. Температура около 650 градуса. Топи се стъкло, металът става пластелин. Имайки предвид съхраненото в халетата, пожарът е трудно да се спре.
20
4
 
4
 
! Отговори
Версия Студио Х преди 5 години
18:00 часа: Край на работния ден. Небрежен служител пафка до купища найлони и тарелки и хвърля фаса.18:05-18:15 часа: Запалват се купчините найлон. Тъй като хората вече са напуснали, а мястото на пожара е зад административната сграда, минава време без никой да забележи пламъци18:20 часа: Пенсионираният охранител забелязва пламъци и звъни първо на СОТаджийска фирма, после на Мениджъра по Безопасност на предприятието, после на главния енергитик и чак тогава някой подава сигнал в 18:30 на 112.
19
1
 
16
 
! Отговори
V преди 5 години
Мдааа България е в гражданска война ;) И по зле ще става ;) Южноафрикански сценарии ;) От мафията герб за българите ;) Ще се интегрират все по добре . кво ли прай родната милиция на герб ???
18
1
 
39
 
! Отговори
МЕДИИ ЛИ ... преди 5 години
Факт е че нямаме нито една телевизия със снимацхен екип за директни включвания прибедствия и аварии. Нито една медия не отиде да снима директно пожара .Ако това стане в една Гърция ще разбере целият свят за секунди .Тука нямаме медии особенно в НЕДЕЛЯ а през седмицата копират от интернет .Изгоря най - големият цех за месо в балканският полуостров и никой не отиде ...Амин !
17
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има много пострадали които до утре ще умрат от отравяне .Крият тука !В другите медии казват за много пострадали хора .
16
3
 
20
 
! Отговори
Крият Отровата преди 5 години
Изолацията е била причината за запалването на цеха !Така че изолираните ще горите в ада !Смях ме хваща чак колко стеропор е изгорял и въздуха бил чист .Малее колко *** хора има малии .Това си е отрова при която след вдишване се умира да знаете и губите ориентация веднага . Отровата на къде тръгна с вятъра .Поне предупредете хората наоколо бре !
15
5
 
13
 
! Отговори
Изолирайте се ... преди 5 години
Казвам ви от 15 години изолацията със стеропори е много опасна .Вие искате да се изолирате .Добре но при една дупка в нея от един фас се започва горене което първоначалноне се вижда от мазилката а после вече е късно нефтен продукт е все пак .Та доста хора дето са се изолирали ще изгорят рано или късно с тази глупост .Покажете ми една крепост с изолация и ще ви купя салам да си го врете къде щете .Изолирайте се от обществото !
14
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И няма бау, няма мяу .... те са вече чао ! да се чува дзън - дзън ! да не би някой да иска да чопне застраховката и да обвинява невиннните роми дето са неграмотни и незнаят от де се пали кибрита
13
8
 
46
 
! Отговори
ГЕРБ - ОСТАВКА преди 5 години
ГЕРБ НИ ДОКАРА ДО ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ЗАПОЧНАЛА ТАЗИ ВЕЧЕР ОТ ВОЙВОДИНОВО ! РОМИТЕ АКО СА ВИНОВНИ ЗА ПАЛЕЖА - ДАЛИ ЩЕ ПОСЛЕДВА ОТГОВОР ??? ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ - МОЛЯ ВИ ОБЯВЕТЕ ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ, НЕКА АРМИЯТА ВЗЕМЕ НЕЩАТА В СВОИ РЪЦЕ, НЕ БИВА ДА ОСТАВАТ ХОРАТА ДА ЖИВЕЯТ ПОД СТРАХ ОТ ПАЛЕЖИ ОТ РОМИ !
12
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наистина прилича на война.
11
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Заради срутените колиби, сега маса народ остава без работа.
10
10
 
28
 
! Отговори
българина преди 5 години
войната е обявена цц и бб и дпс заедно с америка срещу България и сорос са на страната на с *** та, които вече посягат и на хляба ни! крйано време е да посегнем и на живота им на тия животни само клане му е майката, а бащата е ще е българин
9
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А веганите умират от кеф...
8
1
 
30
 
! Отговори
??? преди 5 години
Това не е ли фирма "Унитемп", която транжира месото на Кауфланд?