Маскирани младежи вързаха 61-годишна, взеха й 250 лв.

Полицията бързо е заловила двамата апаши
11 фев 2019 14:52,
41
Маскирани младежи вързаха 61-годишна, взеха й 250 лв.
Снимка: архив "Булфото"

Около 0:30 часа на 9 февруари на тел. 112 бил подаден сигнал за извършен грабеж в с. Еленов дол, Софийска област, съобщиха от на МВР.

Още по темата

Изпратените на адреса полицейски служители установили, че след разбиване на входната врата, двама маскирани са проникнали в къщата, вързали са с въже 61- годишната собственичка, отнели са сумата от 250 лева, скрита под дюшека на леглото й, след което са се оттеглили в неизвестна посока.

В хода на предприетите незабавни оперативно- издирвателни действия, проведени съвместно от служители на ОДМВР- София, ГДНП и ОДМВР- Враца, са установени и задържани извършителите на престъплението - на 21 и 22 години.

След доклад на събраните доказателства пред районната прокуратура двамата са привлечени в качеството на обвиняеми за извършено престъпление по чл. 198 от НК и им е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража“ за срок до 72 часа.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Маскираните български говорят ли? Не че нещо потам за един познат.
11
0
 
9
 
! Отговори
да преди 5 години
Къде са евро ро.м. а и баси хелзинския комитет да обяснят кой е жертвата и кой за прибиванйе
10
0
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
НЕ МИНАВА ДЕН ДА НЕ НАПОМНЯТ ЗА СЕБЕ СИ. БОЙКО ТРЯБВА ДА Е ДОВОЛЕН, ЧЕ ВСЕ ОЩЕ ГИ ИМА ИДВАТ ИЗБОРИ ДА ПОМИСЛИ С КАКВО ЩЕ ГИ ВЪЗНАГРАДИ ТА ДА НЕ МИТАРСВАТ ПО СТАРИ ХОРА И ДА ГИ УБИВАТ.
9
1
 
46
 
! Отговори
Да се преди 5 години
Да се раздават пистолети и пушки на всички пенсионери и влезе ли ти някой в къщата да имаш право, да го гръмнеш. Сега като са и взели пенсията, какво ще яде до края на месеца тая жена и да почине може, ако няма лекарствата за сърце, каквито приемат 80% от хората заради хубавия живот.
8
0
 
33
 
! Отговори
Стамат преди 5 години
Тия по миризмата са ги фанале, нале са биле маскирани!
7
0
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
250 лева за тази жена е все едно да вземат милионите на някой политик или бизнесмен.
6
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 3От 1ви нататък започва изплащането на пенсиите.По селата няма карти защото няма банкомати.Ясно е че парите са под дюшека.
5
5
 
62
 
! Отговори
Бойко! преди 5 години
ДОКОГА ?!Докога ще се криеш и няма да вземеш отношение към ескалиращите безобразия?Наистина ли ще се примириш да ти дръпнат черджето под краката? Или вече има договорка на кого и при какви условия доброволно да сдадеш властта?Дължиш отговор на всички, които гласуваха за теб./ПРИПОМНЯМ, че само 8% от ромите са гласували за ГЕРБ/
4
1
 
62
 
! Отговори
шматка преди 5 години
До 1Хващат ги бързо защото ги водят на отчет.Знаят всеки един колко и за какво има присъди.Направо отиват в тях измъкват го.....после съдията го пуска и всичко започва отначало
3
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В това селце има 20 къщи с 5 баби и 5 дядовци. Как пък успяха да набарат бабата с 200-те лева. В това селце с трън да влачиш няма какво да закачиш. Не така обаче беше преди 30 години. Даже училище имаха. Имаше млад народ читалище кино. Но това отиде в небитието. Такива селца отдвна изчезнаха от лицето на земята. И това селце след няколко години ще го отпишат.
2
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак като не е яла бой бива
1
3
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В неизвестна посока полицията бързо ги е заловила.