Магазин за пиратки пламна, евакуираха блок

Магазинът се намира в партера на жилищния блок
Обновена: 12 фев 2019 20:08 | 12 фев 2019 20:07,
5
Магазин за пиратки пламна, евакуираха блок
Снимка: BulFoto

Пожар избухна тази вечер в магазин за пиротехника в Пловдив, намиращ се в партерния етаж на жилищна кооперация на бул. "Пещерско шосе". Няма пострадали хора, съобщава "24 часа".

Свидетели разказват, че в района се чували гърмежи. От пожарната уточниха, че сигналът е получен в 18:50 ч.. Веднага са били изпратени 3 екипа огнеборци.

В момента бедствието е овладяно, но заради безопасността на хората, са евакурани, живеещите в сградата. На място са полицейски екипи.

Това е вторият голям пожар в региона, след като в неделя изгоря предприятието за преработка на месо край Войводиново.

Все още не е ясна причината за пламъците в магазина за пиротехника.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Емо преди 5 години
Прекрасна новина, дай Боже повече такива магазини да изгърмят, от пиратки полза няма, само тормоз с гърмежи целогодишно, особено зимата. забелязвам, че на опашките по нова година за пиратки се редят предимно хора с нисък интелект. А това, че няма пострадали хора не е вярно, отровите от горенето на тия *** кой ги диша?
3
1
 
4
 
! Отговори
Хора, обичам ви, бде преди 5 години
Това е част от пъкления план за разпалване на междуетническа война! Сигналът беше палежа във Войводиново, още няколко инцидента и изгърмяхме! Ужасените и объркани хора са способни на всичко. Всичко това се прави от подготвени хора, не се лъжете да набеждавате малцинството! То може да и не се харесва всекиму, но на "велики дела" не е способно! Нещата са по-дълбоки! Мислете и бдете! Не си изпускайте нервите! Бог да пази България!
2
1
 
5
 
! Отговори
пловдивчанин преди 5 години
Честита нова година народе!!!
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
кретенизирането върви с пълен ход.(по план)