Жена направи клада от стари дрехи и се самозапали

Трудният живот и безпаричието докарали жената до отчаяние
15 фев 2019 11:25,
90
Жена направи клада от стари дрехи и се самозапали
Снимка: Reuters

52-годишна жена се самозапали в двора на къщата си в стражишкото село Камен. Трагедията се разиграла в четвъртък сутринта, пише ЯнтраДнес.

Още по темата
 

Жената станала рано, направила клада от стари дрехи и драснала клечката, а после влязла в пламъците. Жената веднага лумнала като факла,но за щастие съседи се притекли светкавично на помощ и успели да я изгасят като мятали върху нея одеяла.

Съпругът на жената през това време бил отишъл до магазина, но тя по-рано му казала, че ще сложи край на живота си по този начин.

Славка била отчаяна от живота и нямала пари за осигуровки и лекарства. Преди време също опитвала да си отиде от този свят, но все не успявала.

Обгорената е откарана в болницата във Велико Търново, но без опасност за живота. Полицията разследва случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
20
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
До там се докара безверното, безчовечно алчно мързеливо и зло племе. дано оцелее докато още чака някой да му оправи живота че вече е съмнително
32
3
 
37
 
! Отговори
Факт преди 5 години
При демократите от ГЕРБ е така - хората се самозапалват. През 2012 и началото на 2013 беше същото - хората се самозапалваха заради демократите от ГЕРБ.
31
2
 
20
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Каква печалба ще има банката или корпорацията, която продава лекарства, когато всички ще бъдат осигурени, ще получават пенсия и със здравни осигуровки???От нещаститето и безнадеждността на хората се правят най-бързите,лесни и сигурни печалби!Така е било и така ще бъде!Властта на най-богатите хора в света е в пряка зависимост от това колко хората по света са по-бедни и зависими, колко повече ще правят бунтове,стачки и революции!Мисля , че не знаете къде се намирате, селяни прости!Роджър!ЦРУ!!
30
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
България загива в алчните ръце на комунистическата мафия. Не се ли отървем от комунистите, загиваме!
29
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко много хора са самозапалиха заради Бокича, как спи този човек??
28
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДОКАТО НИ УПРАВЛЯВАТ КОМУНИСТИТЕ, ТАКА ЩЕ Е И ПО ЛОШО ЩЕ СТАВА.
27
9
 
8
 
! Отговори
123 преди 5 години
Абе да послуша съвета на Боко и да сади картофи ! Така живота и ще се оправи.
26
41
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Харесва ли ви на Радев Промяната, наиграхте ли се! НА ви сега комунист за президент, халал да ви е, скачайте, ликувайте, *** коли и беси баща му гази инвалиди с триколки чрез 400 коньовия си мощен Мерцедес C63AMG, любовницата му кара в насрещното, за да си купи килоти в центъра на София, бяга от патрули на КАТ по бул България чак до Бояна, синковецът на тате президентин бие свои връстници като улични кучета, нанася им средни телесни и незарастващи психически травми за цял живот! ОСТАВКА!
25
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До това ни докараха Боко, Цвък и Компания и сподвижници например като Веско Потния дето промива мозъците на бабките!
24
2
 
35
 
! Отговори
Victimized преди 5 години
Това не може да е вярно, трябва да е кремълска манипулация. В друга новина четем как 80% от българите вярват в доброто бъдеще на ЕС, и един папагал там ми обясняваше как всички живеем много по добре и реално нямаме друг избор, за това трябва да пляскаме на пияницата Юнкер като се целува с Мутрата и заедно ограбват и малкото останало достойнство на българите.
23
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
България е под кърваво комунистическо робство.
22
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ-видими резултати.
21
36
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Благодарим ти, президент Радев! Но не за тази Промяна гласувахме!Оставка!
20
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много хора се самозапалиха, така е при диктатурата на Боко Тиквата агент от ДС с псевдоним Буда, бивш член на БКП!
19
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До там ни докара управляващата комунистическа шайка.
18
2
 
37
 
! Отговори
антикомунист преди 5 години
Цитат: "Трудният живот и безпаричието докарали жената до отчаяние".....А пък наш Боко го награждават с орден! Машалла! Ашколсун! Евала ! Боюк Пехливан!
17
14
 
7
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Животът е жесток селяни прости!Не искахте да живеете в колективна комунистическа безотговорност, не искате да живеете и сега в индивидуална капиталистическа йерархична система, където всеки е ДЛЪЖЕН да носи отговорност за действията и постъпките си!За да носиш отговорност трябва да си въоръжен, но не с оръжие , а с нещо друго!Българинът е психически неустойчив, когато трябва да решава сам живота си, все някой му е виновен за неуспехите!Най му е добре да е слуга или роб, като живтните!Хю!ЦРУ
16
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
на следващите избори пак ГЕРБ народа е *** кво се маете и съжалявате имигрирайте, всичко е БКП в тая държава
15
2
 
41
 
! Отговори
До 14 преди 5 години
Психологическата помощ няма да им помогне в мизерията,драги.Само ще задълбочи депресията им.Трябва им работа и по-сносен живот.За жалост управниците,увлечени в борбата за власт,печалби и далавери,напълно са се откъснали от проблемите и живота на тези,които са ги избрали.
14
50
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До това доведе Промяната на президент румен радев! Всеки ден самозапалвания, самоубийства, самообесени, нагълтали се с хапчета, бедност, криза, мизерия, нищета, безпътица, безработица, безвремие, страх, несигурност, студ, болести, проказа, престъпления, убийства, кражби, грабежи, брътвежи, измами в особено големи размери, корупция, побоища, пребити, осакатени, заляти с киселина, наръгани с ножове, пълен хаос, душевен колапс, морален срив, национално падение! ОСТАВКА НА *** РУМЕН РАДЕВ!