Жена направи клада от стари дрехи и се самозапали

Трудният живот и безпаричието докарали жената до отчаяние
15 фев 2019 11:25,
90
Жена направи клада от стари дрехи и се самозапали
Снимка: Reuters

52-годишна жена се самозапали в двора на къщата си в стражишкото село Камен. Трагедията се разиграла в четвъртък сутринта, пише ЯнтраДнес.

Още по темата
 

Жената станала рано, направила клада от стари дрехи и драснала клечката, а после влязла в пламъците. Жената веднага лумнала като факла,но за щастие съседи се притекли светкавично на помощ и успели да я изгасят като мятали върху нея одеяла.

Съпругът на жената през това време бил отишъл до магазина, но тя по-рано му казала, че ще сложи край на живота си по този начин.

Славка била отчаяна от живота и нямала пари за осигуровки и лекарства. Преди време също опитвала да си отиде от този свят, но все не успявала.

Обгорената е откарана в болницата във Велико Търново, но без опасност за живота. Полицията разследва случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
3
 
1
 
! Отговори
Квазимодо преди 5 години
Едва ли ще има паметник на жертвите на Капитализма. Поне такъв какъвто ни го натресоха Костов и ЦРУ. Между другото седесарите са уредени на хранилка преподаватели в университети на ЦРУ, където промиват мозъци на младите, за което свидетелстват инфантилните коментари в мрежата. В България има повече изгорени от Испания при Инквизицията.
72
13
 
9
 
! Отговори
Изнервен преди 5 години
До 76. Глу.пости. Щото при БСП и особено при Виденов цъфтяха от богатство и щастие.
71
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И аз така
70
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Около 60 са самозапалванията по времето на герб, такъв феномен на пълно отчаяние няма никъде по света !Герб е като чумата...
69
4
 
3
 
! Отговори
до 73 баба мара преди 5 години
То простот ий те по форумите ги драскат пюатените жендертролове на сорос, нормален човек не би написал г лу о ос т и. Обаче е интересно , че не ги трият а тфият тези които ги критикуват
68
2
 
1
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
А Мишето от АБВ кога ще се самозапали?
67
4
 
19
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
3 случаи за 3 дни правете си извода когато тичате по избори и пишете простотиипо форумите
66
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не се съобщава какво в състояние е било психичното здраве на тази жена. Не само в последно време, а постоянното.
65
3
 
5
 
! Отговори
фАТМЕ преди 5 години
До О С Т А В К А !!! -Да ,така е , оставак!Кой ,ще е следващият?Предложете вие!Ние ,плащаме,ние даваме столовете ,и накрая всички еднакви!!Останете си със здраве!
64
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тъй като гледам,само Путин ще да е виновен!Няма,кой друг да е !
63
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази новина е от вчера а по тивитата ако им разреши баш шефа ще я огласят след 5 дни.Хората изнемогват мизерстват но това не е важно по важното е оня със слабия барабан да го награждават в Сърбия за големи заслуги. Немога да си обясня това изпрегнато животно за какъв се мисли. За много умен и велик ли. Не виждали че на избори никой не гласува за него освен администрацията която е на държавна ясла и мойта комшиика която през седмица я прибират в психиатрията. Това са гласувателите други няма.
62
25
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Правила се е на Жана Д Арк!
61
2
 
28
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
не е престъпление да искаш стандарт поне на западно домашно куче! за храна топло и лечение.
60
14
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
дрън дрън добре че нета вс. да си начешат езиците. а пред кметствата да излезе някой да каже: НЯМАМ ПАРИ . ИСКАМ ПАРИ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ! нови технологии, мързелив народ.
59
2
 
35
 
! Отговори
мъка преди 5 години
Мда, а по ефирните тв-та нищооо. Новините са- Скрипал, хибридни войни, времето и Брекзит. Промиват мозъци. Никой вече не споменава какво се случва в БГ, защото тук сме цъфнали и вързали...Не мога и да си представя в каква безизходица е била жената, за да посегне на живота си, по такъв брутален начин.
58
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А що се самозапалват хората, нали заплатите се вдигат, депутатите пак си вдигнаха заплатките, животът е перфектен? Май не е точно така. Трето самозапалване за седмица-две. Не е нормално. Ама никак даже. София не е България, и IT сектора не е представителна извадка за заплатите в България. Хората са болни, гладни, стоят на студено, не могат да си платят сметките. А държавата само мисли кои цени и данъци да вдигне. Замислете се.
57
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никъде не съобщиха по нито една телевизия, леля Бойка е сложила ръка и на трите национални телевизии! По сутрешните блокове и предаванията за политика са назначени само техни слуги! Ризова е емблема на управляващите!
56
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Територията е нужна за бази, не за хора.
55
6
 
22
 
! Отговори
Тео преди 5 години
... видими резултати!
54
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само се говори... Бсп... Герб... Герб... Бсп... Трагедия.. Те си чакат новите милиарди от Европа заедно с ДПС... а вас кучета ви яли