Малкият Александър се прибира вкъщи, Симона си го взима

Социалните се отказаха да му търсят приемно семейство
83
Малкият Александър се прибира вкъщи, Симона си го взима
Снимка: "Монитор"

3 - месечният Александър няма да бъде настанен в приемно семейство, а още днес майка му Симона може да си го вземе.

Още по темата
Дирекция "Социално подпомагане" в Смолян няма да обжалва решението на Районния съд, който постанови, че бебето няма да бъде оставено на грижите на приемни родители.

След като съдът отхвърли искането на социалните, 26-годишната Симона отсече категорично, че иска детето да бъде върнато при нея веднага.

Стана ясно, че има подобряване в битовите условия в домът на фамилията в махала Речани, а с майката се работи по програма предложена от "Социално подпомагане".

Мотивът на социалните за отнемането на детето беше постъпил устен сигнал от неонатолозите от МБАЛ "Братан Шукеров" за дете в риск.

Повод за подаване на сигнала е бил, че медицинският персонал в отделението е установил, че при майката на детето се наблюдава интелектуален дефицит – отговаря мудно и неточно на задаваните въпроси.

Съдбата на Симона трогна трогна стотици хора в България и чужбина. Много хора изявиха готовност да помогнат на 26-годишната майка от смолянското село Арда да върне бебето си.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До *** долу не тя не е такава, но ти със сигурност си плешив и зъл
36
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До тоя който Симона му се струва срамежлива и скромна ще му кажа че от толкова срамежливост и скромност правят тест за бащинство на цяло село пенсионери защото може да е всеки от тях.И ти си такава срамежлива и скромна нали?
35
6
 
24
 
! Отговори
Ddd преди 5 години
Явно приемното семейство не са платили достатъчно и не са могли да го задържат. Много се разшумя историята, иначе щяха да отнемат детето на жената.
34
30
 
10
 
! Отговори
Бай Ганьо знае за преди 5 години
До *** долу, ако мизерията и умствената изостаналост на майката не е достатъчно основание за отнемане на недоносено дете със специални здравни потребности сподред тебе значи по-добре направо да го закопаме докато е живо.Така и така не ни пука на какви мъчения ще бъде подложено от пияницата баба и малоумнатс си майка, защо не забързаме процеса просто?
33
15
 
22
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
Това няма как да е "добра новина". Гледах я тая по ТВ. Жената не е добре с акъла. Живее в пълна мизерия с баба си, която е алкохоличка . Бащата не се знае кой е. И какво бъдеще има това дете там?Вие разбирате ли какви идиотщини "говорите"?Да отнемеш дете от майка му само защото тя имала интелектуален дефицит и в тях било мизерно!!! НЕ СИМОНА А ВИЕ ИМАТЕ НУЖДА ОТ ПСИХОЛОГ!
32
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво, радвам се, че връщат детето на майка му! Гледах интервю с жената и впечатленията ми за нея са че е срамежлива и скромна, обичаща детенцето. Какъв риск за детето са видели тези социални, не ми е ясно. Ще си го отгледа добре.
31
6
 
1
 
! Отговори
Име 2 2 преди 5 години
евреите, все по- кофти карти имат за в бъдеще и това е в сила в законите на Универсума, който ние наричеме - вселена!
30
5
 
1
 
! Отговори
Име 22 преди 5 години
десните команяки е феномен, който настъпи след "демократизацията" на левия екстремизъм с дивиа капитализъм! все малтретиране на мнозинството от евреите с парите!
29
4
 
13
 
! Отговори
Име 22 преди 5 години
поздравявам Симона за малката и победа на Алексадър, над гей-централизма на десните команяки!
28
0
 
8
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
-Дарявам автомобил и дърва за огрев. По добре и дарете по левче, а не давайте акълСериозен дарител никога няма да тръби в някаква си статия за направено от него дарение. А акъл давате и вие без да се съобразявате с никакви морални, етични и правни норми! Това да не е Бурунди или Танзания?
27
1
 
27
 
! Отговори
пена преди 5 години
"Ако наистина жената е леко инфантил какво дете ще отгледа и възпита тази жена - която дори не знае кой е е бащата на детето, аман от невежи и наивници" - Това важи за 90% от ***, но на тях не им взимат децата.
26
3
 
12
 
! Отговори
БГ 2019 преди 5 години
Хората пак масово започнаха да се самозапалват,да умират от грип,а новородените продавани на саудитци!
25
0
 
12
 
! Отговори
8 преди 5 години
Защо не пишете кой е бил адвоката й и кой го осигури?
24
3
 
16
 
! Отговори
Милица преди 5 години
Много философи в ефира!Един не каза:-Дарявам автомобил и дърва за огрев. По добре и дарете по левче, а не давайте акъл!
23
18
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това няма как да е "добра новина". Гледах я тая по ТВ. Жената не е добре с акъла. Живее в пълна мизерия с баба си, която е алкохоличка . Бащата не се знае кой е. И какво бъдеще има това дете там?
22
8
 
22
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
Ако наистина жената е леко инфантил какво дете ще отгледа и възпита тази жена - която дори не знае кой е е бащата на детето, аман от невежи и наивници !Меринжеите като се въргалят с братя сестри братовчетки и раждат 12-13 годишни, техните деца не са в риск, защото родителите им са образовани високо Ентелигентни IT специалисти. Те ще израстнат щастливи и добре обучени най - малкото...джепчии. Като толкова ви е грижа за децата, вземете тях.
21
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Както и да продължи живота на Александър той е при майка си. Това отнемане на деца го няма и в джунглата!
20
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не че нещо ... ам тая мяза на 46, не на 26
19
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 17Е кво - само перфектните хора ли може, да имат деца? Малко ми звучиш, като едни немци 20те години ...
18
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 17Ако искаш леко може и да се обесиш, на никого няма да липсваш, особено в този форум.