19-годишният убиец от Кюстендил – кримка с два ареста

Той е бил задържан заради нанасяне на телесни повреди
18 фев 2019 10:50,
99
19-годишният убиец от Кюстендил – кримка с два ареста
Снимка: bTV

Задържан е 19-годишният Алекс Анков, издирван за смъртта на 35-годишен мъж след масов бой в Кюстендил, потвърдиха от полицията, съобщава bTV.

Още по темата


Отишъл е сам в полицията вчера вечерта към 23:30 ч. с майка си и се е предал, съобщи шефът на полицията в Кюстендил Елиан Стамболийски.

Лицето е криминално проявено, има две престъпления, свързани с телесни повреди, уточни Стамболийски.

При сбиването пред дискотека в Кюстендил пострадаха още петима души. Двама са в по-тежко състояние и са в „Пирогов”.

Тази сутрин отново има протест в града срещу насилието, продължава да има и засилено полицейско присъствие.

8 души са в ареста за масовия бой.

От полицията и прокуратурата са категорични, че конфликтът не е заради етническо напрежение, а заради много изпит алкохол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЗАЩО МИ ТРИЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ? ВЪПРОСНИЯТ ИНДИВИД Е *** МЕЖДУ БЪЛГАРИН И РОМКА! ТОВА ПО ПОВОД КОМЕНТАРИТЕ, ЧЕ Е БЯЛ. НЕ Е ВАЖНО КОЛКО Е БЯЛ, А КАКВО Е НАПРАВИЛ! ДА ВИ ИМАМ СМАЗАНАТА ЦЕНЗУРА!!!
49
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нека видим какво ще излезе от разследването! По принцип, човек в добра форма и налична физическа сила, рядко носи хладно оръжие! Пиша по принцип без да имам каквито и да са доказателства!
48
2
 
8
 
! Отговори
Горан преди 5 години
И, за това ли ги помпа тия мускули, та накрая да извади нож!? Много бял тоя ром, бе! Джуревец ще да е, както казват самите те!
47
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДО КОГА?
46
2
 
10
 
! Отговори
ами СЕГА преди 5 години
Е кога масово народа ще се дигне и найстина да се гласува като закон за смъртна присъда или ние сме по шматки от братушките в Беларус?
45
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абсолютно да се забрани носенето на ножове.Да се криминализира и да се наказва с 10 години затвор.Навремето се скарвахме и се сбивахме и после кой от къде е.А сега всеки плъх вади нож и мушка с него.И нали сме демокрация,защо не се разрешава референдум по въпроса за смъртното наказание.Някои са по умни от народа ли,та те са оторизирани да пишат Наказателния кодекс?
44
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Toзи човек на снимката в никакъв случай не е ром.
43
1
 
30
 
! Отговори
Кога ? преди 5 години
Убийство - доживотен затвор с бачкане по цял ден без право на замяна или помилване.Жестоко убийство - електрически стол или инжекция. Какво трябва да стане за да има строги закони срещу посегателство срещу живота !?
42
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ценностите се изместиха от :""Върви, народе възродени, към светла бъднина върви,с книжовността, таз сила нова,съдбините си ти поднови!" Към : "Води ме в някоя квартална кръчма и поръчвай, пий за мене и се сбий заради мене. Всичко живо да ни псува, от целувките ни бясно да ревнува. Бясно карай на червено, направи за мене нещо откачено. Нещо диво, нетипично, все едно какво, но нека е различно. О-о-о, да полудеем тази нощ!" Какво очаквате от фолкпоколението ?
41
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
много гpoзeн
40
2
 
37
 
! Отговори
айся преди 5 години
"От полицията и прокуратурата са категорични, че конфликтът не е заради етническо напрежение, а заради много изпит алкохол."Ми дайте да забраним алкохола, че да остане само етническото напрежение!
39
1
 
42
 
! Отговори
Валери преди 5 години
С мама отишъл.....
38
9
 
8
 
! Отговори
123 преди 5 години
До шумахерНе ми прилича на ром.
37
2
 
18
 
! Отговори
28, преди 5 години
Какво се правиш ? Разбира се че става въпрос за осъдителна присъда при извършено престъпление. Въпросът е да не е такава, дето ще даде шанс на такова нищо да излезе след пет години - още по-обучено и зло. Никой не призовава към линч преди това. Айде, моля, да не се пишат съчинения.
36
3
 
13
 
! Отговори
шумахер преди 5 години
Прогресивен ром е
35
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Не го защитавам, но се ужасявам от първосигналните ви реакции."А пък ние се ужасяваме от второсигналните ти опити да мислиш. От години проблемът се замита под килима. Достигнал е точка на кипене. Като каже бум, на тоя цепеняк най-малкия му проблем ще е кой как го е нарекъл в някакъв треторазреден форум.
34
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като събереш фанатична толерастия, корумпирани продажници и некадърници, извратени фалшиви закони диктувани от вън, слугинаж, партиини интереси, интереси на външни сили за разрушаването ти, и всичко това с една голяма доза еврейска намеса и фондации работещи абсолютно против страната ти, се получава един коктейл като този! България е жив пример! Никой в тази пародия на държава няма да вземе мерки, защото всички са вътре в тази игра! Те са върха на проблема, а той е като айсберг!
33
2
 
67
 
! Отговори
българин преди 5 години
След като едната група е съставена САМО от роми , а другата - САМО от българи , това си е чист етнически конфликт , та ако ще още 1000 пъти да повтарят , че не е !!!
32
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има ли официална информация дали е ром, защото на снимката прилича на друг вид ***.
31
11
 
2
 
! Отговори
Georgiev преди 5 години
селска разправия