Пожар унищожи етаж от кооперация, мъж е загинал

Инцидентът е станал тази нощ във Варна
23 фев 2019 09:55, Александър Попов
16
Пожар унищожи етаж от кооперация, мъж е загинал
Снимка: Булфото, архив

70-годишен мъж е загинал, след като е избухнал пожар в жилища сграда на ул. "Прилеп" във Варна, съобщиха от МВР.

Огънят е лумнал тази нощ, а сигналът е подаден около 03:45 часа. На място са пристигнали пожарникари, а вече целият апартамент бил в пламъци.

В апартамента е живеел 70-годишен мъж, който е загинал. Унищожен е целият етаж от кооперацията, нанесени са материални щети по изолацията на сградата, стълбището и дограмата на горния етаж.

Изясняват се причини и обстоятелства за възникването на инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: Варнапожар
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
4
 
! Отговори
Gerrber преди 5 години
Това в страната на Герп при такъв растеж и цъвтеж е невъзможно. Явно пак хибридна война. Факт.
13
0
 
10
 
! Отговори
бай Иван преди 5 години
В Лондон изгоря 15 етажен блок като факла,поради изолация със стиропор.Голяма грешка е,че се разрешава такъв тип изолация.Да,има негорим стиропор с графит.Фибрана и каменната вата също са негорими.Време е да светне лампичката на институциите и гражданска защита относно изолациите по фасадите.Стиропора гори и под мазилката,с наличният кислород в съдържанието му.При пожар не може да се загаси от пожарната,поради мазилката.Отделят се силно токсични газове,които бързо задушават хората!!!
12
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Снимката не е актуална, пожава възникна в кооперация, последните два етажа от оранжеви вече са черни, сградата е красива в широк център, бог да г опрости човека, една снимка не се качва като хората тука - смешна медия !
11
6
 
2
 
! Отговори
к0нсерва преди 5 години
това е само началото, държавата потъва като гюле!!
10
0
 
5
 
! Отговори
един преди 5 години
До до единА да имаш някаква информация за авария в погреби до Сопот около 87г?В завод "Рекорд" Пловдив, пак през онези години изгоряха два цеха и оборудването вътре, а информацията, която беше изнесена бе че при авария е обгоряла боята по машините.Има и такива, които не могат да се прикрият, като пожара в Ален Мак в Пловдив, но излезе ли истината за щетите и жертвите при самия пожар, а и в последствие?
9
2
 
2
 
! Отговори
до един преди 5 години
чудно като игори ефин етаж от блока как ли ще го прикриеш
8
4
 
10
 
! Отговори
един преди 5 години
1 , пожари са ставали и преди и ще стават, причини много. Въпроса е, че по онези времена статистиката се предоставяше по различен начин, а и доста неща се премълчаваха!
7
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
в днешна Бг , старите хорица или *** от глад или замръзват по тротоарите или си игарят в пожари от отопление тип 19 век.
6
8
 
9
 
! Отговори
Топ коментатор преди 5 години
С напредването на поколенията, все повече електората губи старите навици и способности да пали огън в печките, да го поддържа и да се топли, без да запали, целият блок;)))С окифляването на жените пък се премина към климатици и газови уредби. И така, електорат, треперете, да не дойде ден, когато няма да има ток и газ;)))
5
1
 
15
 
! Отговори
До 1 преди 5 години
Пич, да не мислиш че дървата са евтини? По 90-100 лв на "кубик" вървяха есента, нарязани и нацепени. Кубик сложих в кавички, защото шведите са доста изобретателни в подреждането им...Колко можеш да се топлиш с "кубик" дърва, реално?
4
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 3 Ти не си анализатор ,а си аналлизатор, човече.
3
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
панелките вече се наричат кооперации . така уж се продавали по-добре .
2
4
 
13
 
! Отговори
Варненец преди 5 години
до 1 То и аз имам парно, но не си го включвам. Само за такса сградна мощност плащам 40 лева иначе на тия мафиоти. Иначе на улица Прилеп няма парно във Варна. Стареца и да искаше парно няма как да стане там.
1
14
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Печките на твърдо гориво се завърнаха върнахме се в 19 век. Защо не ставаха пожари по бай Тошово време. По негово време нямаше ли 70 годишни старци и баби. Защото хората ползваха парно и акумулиращи ел.печки. В 20 век това отопление могат да си го позволят едва 10 % от населението другите 90 % се греят на дърва и въглища. Възрастните немогат да си позволят парно и ел.печки много са им огромни пенсиите.