Мерцедес и багер се удариха в Харманли, водачите пострадаха

От полицията уточняват причините за инцидента
37

Снимка: Булфото

Виж други галерии »

Лек автомобил "Мерцедес" и багер се удариха в Харманли. Инцидентът е станал днес на кръстовище на булевард "България", видя репортер на Булфото.

Многофункционалният багер е излизал на главния път, след като е заредил на близката бензиностанцията. Точно в този момент от изток е идвал автомобил, който се е ударил в него.

И двамата водачи са пострадали, а шофьорът на лекия автомобил е със сериозни травми.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
4
 
! Отговори
Само за протокола.. преди 5 години
който познава Харманли е наясно с причината за катастрофата: на това място вътрешноградската магистрала е прекъсната, за да могат колите от автокъщата да обръщат към града / и обратното/. Между двете пътни ленти има разделителна озеленена част, която някой умник на 30 метра преди пресечката е залесил плътно с вечнозелени борчета. Никаква видимост вдясно, откъдето е летял Мерцедеса / очевидно с превишена скорост/.Е, багеристът е приел, че дори да има кола - ще мине. Не е успял...Това е!
27
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този тип багери ускоряват от 0 до 100 км/ч за 2-3 сек и са предизвикателство за всяко натоварено движение, в случая с това в Харманли. Гледал съм реклама на Мерцедес, в която Мерцедесите реагират на препяствия: заобикалят ги, спират, ако трябва прескачат. Много умни машини! Ама този нещо не се е справил. То зависи и от шофьора като се замисля.
26
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 29 Жиб.- Коматсу руски багер ли е- Ентелигент!?
25
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Помня как преди 35 години немско трабантче удари танк Т-34 и го преобърна а във вестниците писаха, че тежката ни промишленост достигнала нови невиждани висоти.
24
17
 
5
 
! Отговори
Жиб. преди 5 години
Немския мерцедес се оказа по-силен от руския багер
23
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ее ся. Мерцедес е кадакаде по здрав от мекаф багер.
22
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От къде това самочувствие за шофьор с кола на неговата възраст? *** и пълни с комплекси карат безрасъдно. А такива в бг с трактор да ги събираш.
21
0
 
12
 
! Отговори
Тинев преди 5 години
Тоя с багера се е движил с *** газ! Наскоро един с валяк, така заобиколи и засече едно BMV , така го изпращя, че предния му калник само оцеля.Тъй, че!
20
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще ги глобят и двамата. Багериста за отнето предимство, другия за превишена скорост. Евентуално, в съда багериста ще може да докаже, че поради превишената скорост, не го е видял, ако има читав адвокат.
19
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До .I.Случайно да прочетохте, че инцидента е станал в Хармали? Чукча писател, не читател.
18
0
 
20
 
! Отговори
BG преди 5 години
Щото много бързаме, и се нервим на смотаняците дето карат бавно и се мотаят по пътищата - ами мисля че ... дето е карало Мерцедеса ще има мнооооого време за размисъл и "почивка" При тая скорост на каране, бас ловя че дори не е видял багера.Следващия път .... такива като карате бързо, пак си помислете. То една фуражка от Сопот ей така претрепа жена си и двама човека щото много бързал да се прибере от Пловдив - изпреварване - челен удар - ха сега бързай !
17
1
 
20
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
обаче ако трябва да съм сериозен ,бих се зачудил как лек автомобил може да обърне БАГЕР?
16
1
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
а вчера тука адин на колело са натресе в адна конячена каруца...каруцата са обърна,коня побегна,а коняка налетя да шамари колездача....дойде Мильо и състави акт на нарушитела..
15
1
 
10
 
! Отговори
Цецо Мен преди 5 години
Събота не е хубав ден за шофиране. Половината шофьори са пяни или недоспали.
14
8
 
1
 
! Отговори
.I. преди 5 години
А ве ей Бляк-бляк че то вие софиянците баш така правите. Всяка сутрин и вечер има едни багери които се мотат по Южната дъга (която всъщност е вътрешноградска магистрала). При това се движат в основното а не в локалното платно.
13
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Крайно време е на багерите да сложат ограничител на скоростта като на бмв-тата. Макс до 250 км/час. Тоя багерист какво е карал с 320. Това да не е самолетна писта. Заредил керосин и айдеее.. замина мерцедесчето горкото. А то караше с 20. Дори не вдигна 30 за да е примерно мерцедесче и да покаже на другите коли как трябва да карат. Добро мерцедесче. Но загина горкото ;( Плача :(
12
3
 
7
 
! Отговори
Накой преди 5 години
До Пляк,кой знае от коя колиба си изпълзял "столичанино" смотан!!!
11
10
 
14
 
! Отговори
БЛЯК преди 5 години
Сметай с колко се е движело , че да обърне комбинирания товарач!!! Хора от провинцията ползвайте селски или междуселски траснпорт, че се изтепахте с това шофиране.... И моля ви не шофирайте в София, ПРАВИТЕ МАЗАЛО...
10
3
 
16
 
! Отговори
ФАКТ преди 5 години
Тракториста е ВИНОВЕН!!!!!!
9
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нали се сещате че този е летял с поне 250. Дано да се е смазал яко че да му дойде акъла дето го няма.