Пътуване в последния момент, празничният трафик продължи и днес

Колони от автомобили заради поредния ремонт на Витиня
2 мар 2019 17:16,
23


Натоварен остана трафикът и през днешния ден. Допълнителни вагони за почивните дни около националния празник осигуриха от БДЖ.

Обстановката е натоварена на АМ "Хемус", тъй като хората, които не са успели да се изтеглят от София за почивните дни, правят това днес. От сутринта до обяд колоната от коли бе около шест километра, предава Bulgaria ON AIR.

Една от причините е поредният ремонт на Витиня, заради който целият трафик преминава през един от тунелите. Последните 1-2 километра на магистралата движението се извършва в една лента.

Глобата за преминаване през аварийната лента е 1000 лева, така че е по-добре шофьорите да не опитват да надхитрят останалите.

Засилен е и потокът от пътници на Автогара София. По данни на центъра за продажба на билети няма заявени извънредни курсове с изключение на два допълнителни автобуса в посока Сливен.

Пътуващите признават, че лесно са успели да се сдобият с билети в последния момент, а по данни на превозвачите снощи и рано тази сутрин е бил пикът на заминаващите си от големите градове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
1
 
! Отговори
майндърбайндър преди 5 години
това Хемус не е магистрала, а мелачка за месо.от единия край тъпчеш, от другия излиза кайма след като премине през тунелите и кръстовището на Ябланица
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ние ще бачкаме.
15
0
 
0
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Значи съм се объркал, и ...всичко трябва да е наред
14
0
 
7
 
! Отговори
Цонко преди 5 години
Не съм тук за да подкрепям или поругавам някого. Аз съм сериозен човек и като такъв гледам да се "хабя" само за сериозни неща. В тоя псевдосайт влизам само да се уверя, че "нискочелите" ми съграждане още не са отлепили от дъното.
13
1
 
0
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
До ЦонкаБлагодая за подкрепата, но тук не ми е важна муцунке. Виж иэдъних се другаде, и още не знам колко е сериозно. Но усещането ми е яку, плаши ме!
12
5
 
7
 
! Отговори
до 12 преди 5 години
Въздухът е приказка- провери във всеки сайт за измерване към днешен момент. Защо? Ами няма го половин гето Люлин, Дружба, Обеля, Надежда и всякакви евтини гета, населени с провинциалисти с разни бракми от рода на BMW E46, E90, E60 и всякакви подобни (какви ли не Audi-та, Mercedes-и и т.н.) ЗАБРАНЕНИ за движение в цивилизацията бракми. Отделно няма кой да гори мебелни плоскости, ***, въглища и мокри дърва. Останаха еко-брикерите, токът и природният газ. Резултатите са видими моментално.
11
4
 
5
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
До 10Мани тва, кажи въэдуха как е в софето! Стая ли эа дишане, или нефела
10
8
 
5
 
! Отговори
до 1, 9, 10 преди 5 години
Интелгиентни коменари на интелигентни хора. Не на сeляндyрите в София! Всеки със заплата под 2000лв. в София да се изнася! Кеф ти украинци, молдовци, виетнамци! Доста по-светни, честни и трудолюбиви хора от вас, нископлатените провинциални тарикати с 10-годишни BMW-та, окичени със злата вратове и анцузи. Марш от София! Бедни сте, не носите добавена стойност на обществото. Нула сте и ще сте нула по цял свят!
9
5
 
6
 
! Отговори
до 1 преди 5 години
Знаеш ли защо имаш масово плюсове на хубавия коменар? Защото провинциалистите, работещи за жълти стотинки в София, пътуват и нямат търпение да се напият със спирт и да се похвалят на нископлатените си сeлски приятели колко зле е в София и колко хубаво е на село. Сега време заа интернет нямат. Трябва да видят великото имение, в което е много хубаво, нищо, че всеки момент ще рухне. И да видят великите си родители с основно. В понеделник ще изтрезнеят и айде отново да бачкат за 1000лв. в София.
8
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ъъъ, провинциалните вълнения на сeляндyрите, напускащи София и работещи за жълти (1500лв.) стотинки (изключая говорещи на диалект програмистчИтъ), не ме итересуват. Да вземат да пукнат в задръстванията и да докараме поне качествена работна ръка от Виетнам, Украйна и подобни бедни държави, в които, ако не друго, хората имат адекватна ценностна система. Сeляндyри прoсти, в София сте гости! Не сте полезни никому, вредите на икономиката- нископлатени сте, укривате данъци. Жалка работа.
7
4
 
3
 
! Отговори
До 1 преди 5 години
Не се оплаквай, днес плащаш за тогава дето са ти мили всеки ден. Щом си блажил от превилегиите, не се оплаквай от недостатъците!
6
1
 
5
 
! Отговори
Цонко преди 5 години
Глобата за каране в аварийната лента наистина е 1000 лева. Познавам единия от двамата глобени за такова нарушение, през последните 10 години.
5
0
 
3
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
В първите две изречения словоредът е всякакъв друг, но не и български. Ерго, авторката е неграмотна.
4
5
 
2
 
! Отговори
До 4 преди 5 години
Нормалните ги интересува,а такива с мозък като твоя,, мачкат ламарини" примитивни неудачнико.В София сме свикнали на интензивно движение ама вие ,които не познавате светофара,знаците и пътната маркировка правите белите.И ценностите са ЧОВЕШКИ ,А НЕ ШОПСКИ пубере пъпчив.
3
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз се чудя на червените мантри. Нали все по бедни ставаме и все повече хора бягат в чужбина обаче все повече коли има навсякъде. И в малките градове вече слагат синя зона. Не трябва ли колите да стават по малко ако все обедняваме и ставаме по малко?
2
6
 
10
 
! Отговори
До 1 преди 5 години
По времето на соца нямаше трафик щото се чакаше 10 години за руска бракма
1
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най после ще си отпичинем от сеяндури. Писна ми на дедовия от селски тарикати. Живея на Дондуков спалнята ми е от към булеварда и неможе да се спи от сеяндури с 20 годишни кошници. По времето на недоносеният соц булеварда се миеше всяка нощ а през деня минаваха зилове които пръскаха с вода да не се вдига прах. От както селската дакслица е кмет нито веднъж булеварда не е измит. Минават ромките с метлите вдигнат пушилка и бягат. А ние сме потърпевшите които плащаме данъци на сеяндурите.