Ученик заплаши директорка в Карлово, полицията го арестува

18-годишният ръсил обиди и заплахи
6 мар 2019 18:30,
12
Ученик заплаши директорка в Карлово, полицията го арестува
Снимка: архив "Булфото"

Дванадесетокласник от карловска гимназия се озова в полицейския арест за хулиганска проява. Вчера служители на реда в подбалканския град се отзовали на сигнал от директорката на средно училище, че сутринта в кабинета й нахлул 18-годишен ученик и отправил към нея заплахи и обиди, съобщиха от МВР.

Още по темата


При проверката е установено, че момчето се обучава в индивидуална форма в учебното заведение, след като за същото провинение в края на миналата година му било наложено наказание от педагогическия съвет.

След доклад на случая в районната прокуратура, извършителят е задържан за срок до 24 часа. Срещу него е образувано бързо производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Един просто учител преди 5 години
Подобни случаи са ежедневие в българското училище.Родители и ученици НЕ понасят да има правила.Жална България:(Проблемът е ОГРОМЕН, повярвайте ми.
10
4
 
8
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
В училищата вече са децата на децата на демокрацията.Поколението, което не е израснало със Сънчо, а с Геймс оф трон. Това е резултатът.
9
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Понеже социалистическото училище е заклеймено като античовешко защото то просто изключваше тъпанара и го пращаше да работи. Връщам се още назад по времето на царство България където е имало наказанието "Изключен завинаги от всички училища на царство България" Демокрацията е едно недоносче щом сега в България няма тази мярка "Изключен завинаги от "
8
2
 
10
 
! Отговори
Бай Оня преди 5 години
До Анонимен 5! Глу-пак, възпитаван е в дюрмо-либерастко-седесерастко-лай-нараско семейство, ако беше в комунистическо щеше да е научен на ред и уважение към учителя! Но и ти си същия г-ъ-з ми се струва!
7
3
 
4
 
! Отговори
Някой преди 5 години
До Анонимен 5Във вярна посока е мисълта ти. Само че не комунистическо, а военно. В Карлово има голяма казарма и цели семейства се хранят от потомствени военни. То не остава без последствия...
6
0
 
25
 
! Отговори
Дарвин философ преди 5 години
Жена учител е ок до 8 клас след това си трябва даскал.....Нашия даскал по рисуване ни пердашише с огромна връзка ключове през главите...
5
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно е "възпитаван" в комунистическо семейство. Те са насилници и така си учат и децата.
4
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Големият мъж който се прави на такъв пред жена - учителка !!! Браво цървулко ! Голям си мъж , ама що не се прави на такъв пред полицията а всички видяха как хленчеше като трав естит когато те извеждаха ?
3
0
 
22
 
! Отговори
Учител преди 5 години
Ами да, ако заплаши директор, взимат се мерки. Ако заолаши учител, обаче, и то новопостъпил учител, - никаква реакция. Заради делегирания бюджет." Всеки сам да се справя " - е традиционната реплика в такива случаи.И също: " Кой докогато издържи". Та затова сме на това дередже. Ха-ха: "образОУвание"!!!! - колко мило!!!
2
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дали е циврил като жена при пристогането на полицията?
1
1
 
23
 
! Отговори
Брадвата преди 5 години
Започва ударно светлото бъдеще в Родината. Хвала!