Десетокласничка намушка съученичка, прати я в спешното

Случаят в Пловдив ще се разследва
14 мар 2019 13:30, Александър Попов
72
Десетокласничка намушка съученичка, прати я в спешното

След като ученички се биха в Габрово и Ловеч, а в един от инцидентите се включи и преподавател, отново случай на насилие в училище.

Пловдивската районна прокуратура разследва случай на спречкване между две ученички.

Още по темата
В полицията била получена информация, че десетокласничка от пловдивска гимназия е приета в спешен кабинет с порезна рана на гърба. След преглед тийнейджърката е оставена под лекарско наблюдение без опасност за живота.

При проверката е установено, че нараняването тя получила от своя съученичка, нанесла й удар с остър предмет в коридора на учебното заведение, пише "24 часа".

Образувано е досъдебно производство за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди. Работата по изясняване на причините и обстоятелствата около случилото се продължават разследващи и инспектор "Детска педагогическа стая" от районното управление.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
През 80 те редовно се организираха големи улични боеве между училища или квартали. Присъствал съм на няколко, но няма да забравя боя Драстично махала срещу Люлин, на Лъвов мост, средата на 80 те, вериги, ножове, палки и камъни. Сеч. Това за тези дето не са живяли в соца.
60
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
само *** се раждат вече
59
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Почти във всяко училище и клас има някое скромно момче или момиче което е бито от група злобари организирана от някой злобар ,защото нпкое момиче/момче може да хареса скромного момче или момиче а не него и евентуално да го помислят за сдухан а не за вожд на класа или няколкото седми,осми или там който класове са.Също така ако момчето го харесва момиче момичето може да организира другите и да го бият или да каже,че го е опипвало само и само за да го очерни същото е и ако си момиче.
58
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Момичетата са злобни особено ако си момче и класа ти е срещу теб , и малко или много момчета ти скачат на бой ако ти скочат на бой с оръжие ги гръмни , само като ги гръмнеш с оръжие ще се откажат или няколко злобни момчета от класа ти и момичета се кефят много.Също така когато са една срещу друга са много злобни .И преди 10 или 50 години е било така и сега е така и ще става все повече.В Сащ достъпа до оръжие е по лек и ако са те пребили за да не те превият отново взимат оръжието и си плащат
57
2
 
4
 
! Отговори
БСПЩЕОПРАВИБЪЛГАРИЯ преди 5 години
Нормален демократично-либерален спор!!! Само БСП и идеологията на комунизма-ленинизма!!!
56
9
 
9
 
! Отговори
Лъжа е... преди 5 години
Това е лъжа, че през комунизма не е имало такова нещо... Баща ми са го удряли с метален бокс... Той ми е разказвал, че доста са се биели в училище, и след училище, и в младежките години...
55
2
 
3
 
! Отговори
26 годишен преди 5 години
Май още по мое време почна тая тенденция - момичетата повече се биеха, аз, като бях в класа имаше едно момиче дето беше тормозено от другите момичета в класа. Имаше и една дето ме харесваше, един път в 10 клас такъв тупаник ми изпра, че се заглеждам по друг и на нея не съм и обръщал никакво внимание, че една седмица ме боля ченето. И един път същата би една след училище, че ми се сваляла... Това си беше чист женски и,зрод, добре, че се махна след втория срок на 10 клас...
54
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Totenkopf 46 Най правилно е одраскана по гърба.
53
0
 
27
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Все повече насилие се очаква в училищата. След вчерашната случка, за какво да се намесва учител да ги разтърве? Че после да го уволнят и съдят? Скоро ножове и пистолети ще има и някой не може да гъкне... Всъщност парадоксът е , че ако Не се намеси, учителят пак е виновен...
52
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 53Кое е твоето време? По мое време 1980-84 в елитен техникум в класната стая се биеха момичета. Влезли с конкурсен изпит, отличнички. На първата ми бригада второкурсник сряза с нож устата на първия от групата нападатели от същия курс в бригадирския лагер. Двама братя само се чудеха с кой да се заядат и сбият. Да не говорим за тригодишния техникум. Там даскалите бяха с практикуван боен спорт в миналото си.
51
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре, че не е имало кой да ги разтърве, че сигурно и него щяха да го приберат на топло, за благодарност.
50
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 36Видя ли въобще клипа? Как щеше да я накараш да пусне косата на другото момиче? Попадал ли си в такава ситуация? Явно много си слушал за Макаренко и си гледал Стивън Сегал. Три пъти и казва "Пусни я"! Бие й "карамболи". Със свивката на пръстите. Такива удари по-главата си ги правехме на майтап! Такова пучукване предизвиква болка. Да те разконцентрира. Да пусне захвата. Не наранява. От него не се губи съзнание или повръща! Затова сега съм толкова умен! И имам више образование! Да!
49
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди 1989 годиан такива неща нямаше. Посбиваха се от време на време момчетата, но без сериозни последици. Момичетата не се биеха.
48
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едно време родители и учители ни шамареха и рано разбирахме, че няма лабаво. Сега "специалисти" като тези сутринта по НОВА: "дете е недупостимо да се бие". Яд ме е за даскала от Ловеч. Според умниците бе по добре да я остави да нарани другото момиче. Тя я хванала озверяла за косата, той да й говори? Не знам, аз ли гледам криво, хората ли са със замъглени погледи. Даскала няколко пъти й каза да я пусне! Поне три пъти! И тогава я почна по главата! Не по лицето! И тя продължава агресията!!!!
47
2
 
12
 
! Отговори
Анонимните преди 5 години
намерисва ми на инстанбулска конвенция и пълното ѝ приемане ... тежко... сега всеки ден всеки час навсякъде ще се бият и ръгат...
46
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всъщност и по времето на т. нар. социализъм разните му там келешчета и мекеренца си бяха същите. Аз лично съм живял и при т. нар. зоциализъм и при т. нар. демокрация. Още при т. нар. социализъм си имаше разни мекеренца с тоталитарните си връзки, които твърдяха, че понеже били малолетни, т. е. под 18 години можели да си се бият и да мачкат когото и да било, понеже не били под властта на закона и законът бил за пълнолетните. Само че подробността е, че тези мекеренца бяха синове и дъщери на еди ко
45
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 42Точно при такъв ще си оставя детето. за да е сигурно, че ако пощръклели гамени се опитат да го малтретират, даскалът ще ги срита.
44
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
сега като няма възпитател на инцидентакого ще уволняваме?
43
6
 
8
 
! Отговори
интегратор преди 5 години
Интеграцията между двете арийски племена, булггарите и тзссиганите е вече във финалния си стадий!
42
0
 
20
 
! Отговори
Totenkopf преди 5 години
Колко банални сте станали, отново в заглавието "намушкване", в текста порезна рана, вие да не сте слабоумни. г-н Александър Попов неуважаеми квазижурналист ***, къде е заминал цирка и защо са те оставили?