Битата от възпитател в Ловеч проговори: Обиждаха ме на майка!

Подписка пък подкрепя учителя, който вече напусна
Обновена: 19 мар 2019 18:24 | 19 мар 2019 18:24,
69

Момичето, което стана известно с нанесен побой над него от страна на учител, проговори пред Bulgaria ON AIR.

Възпитателят, който се е опитвал да спре боя, вече е напуснал училището по своя молба. Във Facebook започна подписка в негова подкрепа, а момичето, което е удряно от учителя, беше нападнато в мрежата с обидни думи.

Тийнейджърката е от бедно семейство и със специални образователни способности, сега тя си търси ново училище.

"Нищо психическо няма, както обясняват, че е била за клиника. Тя трябва да се учи със специалисти, то е доказано и аз съм дала там документ, че трябва да се работи повече с нея", заяви майката на момичето.

Не е ясно колко добре е работено от страна на специалистите с момичето. Според директорката ученичката често имала инциденти със съученици, а самото дете разказа, че повече от веднъж е било унижавано в клас.

"Те идват и се закачат. Говорят глупости за мен. Започват да ме обиждат на майка", сподели то.

Според нея това е довело и до инцидента от миналата седмица. Трудностите за семейството на момичето тепърва започват. Освен с бедността и трите си деца, сега трябва да търсят и ново училище за нея.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ХА-ХА-ХА !Прав си. Подкрепям твоето мнение. Иначе имаме хубаив български училища, но матряла, матряла е под всякаква критика! *** простолюдие, което се вълнува само от чалга, секс и побоища и престъпления. Не знам и се чудя, защо все още обществото ни напира да вкарва в българските училища такива ***? Нормалните, благоприлични деца (които НЕ могат да си позволят ЧАСТНО училище) искат да ходят да учат в БЪЛГАРСКО обикновено училище, НО как да ходят, когато има такива бо.клу.ци!
5
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Майката на тази побойничка предполагам, че е българка, но бащата е гро.зен ***.нн,- ром. Ако в действителност майката е българка, тя е ( национална и народна) предателка, защото тя има връзка и спи с ци.гг.а.ни.н, а и му ражда деца. Погледнете как говори това момиче( макар, че няма нищо моминско в нея)- селяндурка, нищо че живее в град! Тежко и горко на майка България с такива *** като тия във видеото!
4
25
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Родителите на децата, които обиждат дете със специални потребности трябва да се пратят в трудов лагер заедно със децата си.
3
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като гледам Майката и Бащата, мога само да кажа "Горкото дете"...
2
6
 
19
 
! Отговори
Спите ли? преди 5 години
Нов апартамент, заемащ цял етаж в една от най-луксозните сгради в София, е новата придобивка на Цветан Цветанов. Новината съобщи радио "Свободна Европа", като се позова на документи, според които квадратният метър за заместник-председателят на ГЕРБ е излязъл едва 627 евро при начална цена от 2600 евро на кв. м. за имот от такъв висок клас.
1
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На баща ли да те обиждат? Не сте все още поевропейчени достатъчно.