Битата от възпитател в Ловеч проговори: Обиждаха ме на майка!

Подписка пък подкрепя учителя, който вече напусна
Обновена: 19 мар 2019 18:24 | 19 мар 2019 18:24,
69

Момичето, което стана известно с нанесен побой над него от страна на учител, проговори пред Bulgaria ON AIR.

Възпитателят, който се е опитвал да спре боя, вече е напуснал училището по своя молба. Във Facebook започна подписка в негова подкрепа, а момичето, което е удряно от учителя, беше нападнато в мрежата с обидни думи.

Тийнейджърката е от бедно семейство и със специални образователни способности, сега тя си търси ново училище.

"Нищо психическо няма, както обясняват, че е била за клиника. Тя трябва да се учи със специалисти, то е доказано и аз съм дала там документ, че трябва да се работи повече с нея", заяви майката на момичето.

Не е ясно колко добре е работено от страна на специалистите с момичето. Според директорката ученичката често имала инциденти със съученици, а самото дете разказа, че повече от веднъж е било унижавано в клас.

"Те идват и се закачат. Говорят глупости за мен. Започват да ме обиждат на майка", сподели то.

Според нея това е довело и до инцидента от миналата седмица. Трудностите за семейството на момичето тепърва започват. Освен с бедността и трите си деца, сега трябва да търсят и ново училище за нея.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
2
 
! Отговори
Дядо ви преди 5 години
Щото не са я осъдили за побой над другото момиче, дето го скуба с такава стръв. Щото не я чака ТВУ или психиатрия. Затуй хем бие другите деца, хем тя жертва. Да я омъжват за оня й приятел, дето се виждаше на клипа. Едър пич, дошъл да я защитава и изритал в корема другото момиче. Ама това не е в клипа. За даскала медал.
25
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
много лесно ги уволнявате преподавателите...,а учениците правят каквото си искат и последствия никакви...и тази ненаказуемост води до това видео...
24
1
 
16
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
подкрепям учителя да се върне на работа
23
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
това, което се видя във видеото - учителят едва успя да откъсне този питбул от другото момиче. ако не се беше намесил, щеше да има кофти край. защо го отнесе учителят ? утре ще е в беда друго момиче, но някоя крехка учителка няма да може да се справи с момента....или няма да се намеси дори, за да не загази тя. учител да не си в днешно време.
22
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
абе кой крив, кой прав в случая не е ясно.Психическия тормоз много се подценява, всъщност е много страшен.Има и доста самоубийства... та тази ученичка не случайно е озверяла.Когато групата не те иска, също е много страшно - по-добре да си тръгнеш, ако можеш...
21
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хе..в това училище 80 % са роми..помислете?ами в др. Училища е така в Ловеч,чупят трошат дър.имущество та кючеци даму е проблема..а изключат някой може да се провали целив клас и много учители остават без работа и затов се мълчи и ор РИО и учители и директори...товсе в цялата страна и министерствотоси затварят очите. .това е общественна тайна но голямата истинна ))
20
1
 
51
 
! Отговори
Грешката е в метода преди 5 години
Има нещо много сбъркано в тези напъни СОП-аджийчетата непременно да учат заедно с останалите деца.С част от децата-СОП се работи много трудно и с рискове, когато става въпрос за спец.потребности поради проблеми с психиката им. Но държавата удобно се измъква, като стоварва проблемите върху крехките плещи на подрастващите от основното училище, най-възрастните сред тях са в началото на пубертета. Останалите са още съвсем невръстни. жестоко е - и спрямо тях, и спрямо СОП-аджийчетата.
19
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Старата песен на нов глас пак се прочухме
18
4
 
44
 
! Отговори
Трудностите за преди 5 години
семейството на момичето тепърва започват._________________________________________Кой ги е карал да създават трудности?Живеят в бедност, но вместо да се справят с нея,най-напред създават 3 деца! И очакват всякакви видове съдействие, най-вече парично.Знаят, че дъщеря им е със СОП, но не въздействат на нея, за да я направят по-приспособима към човешко общество, а предявяват претенции спрямо преподавателите. Не им пука, че щерката създава проблеми на останалите деца - ТЯ на тях, а не те на нея
17
4
 
17
 
! Отговори
Totenkopf преди 5 години
Пропаднала държава.
16
0
 
42
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Като взема едно дърво ... Знайш какви специални образователни потребности ще ви дам
15
10
 
1
 
! Отговори
до 21 преди 5 години
:) да така е *** съм - като теб . И като всички останали родени , израснали , учили в БГ резервата за редки животни .
14
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако имаше повече учители като този, в училищата щеше да има ред и дисциплина. А не разни разглезени л екета да се оправдават със СОП.
13
1
 
33
 
! Отговори
Дедо преди 5 години
Казвал съм го - на влизане и на излизане от училище ПО ДВА ЗАД ВРАТА!Профилактично!!!Тия лапете сегашните са кое от кое ПО-ГЛЕЗЕНО!Те и бащите е майките и те за за два,СЪЩО!
12
35
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интелектуалното развитие на БГ учителите е някъде между шимпанзе и австралипитек.Не са се променили от бежанските си времена от преди 13 века
11
4
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако имаше повече такива даскали, ще видите как разни лигльовци, уж със "специални потребности", ще станат набързо хора. Като влезеше едно време класната, никой не смееше да шукне! Сега хиперактивни били, не знам какви били, липса на концентрация имали, абе я..........
10
0
 
21
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Обида на баща все още не съм чувал.
9
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нали е от привилегированата народност на "онея" сега на възпитателя дпе да му е яко!НПОтата ще му земат здравето!
8
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
" Фана мъ за косЪтЪ" - пълен ***!Като гледам видеото, единствен свястен човек е преподавателят, останалите " ученици" са бо.клу.ци. А родителите на тази пи.кла пак искат да прехвърлят вината върху училището, директора на училището, преподавателите... НО тези *** НЕ искат да поемат вината за за тяхната разпусната дъщеря, защото ТЕ СА ВИНОВНИ!
7
2
 
22
 
! Отговори
Дядо Пенс преди 5 години
Ами те,читавите ,отдавна напуснаха протектората....