Пиян, но "силен": Радомирец малтретира бременна котка

Мъжът го грози глоба до 5 бона и затвор до 3 години
Обновена: 19 мар 2019 08:59 | 19 мар 2019 07:53, Александър Попов
76

Бабаит бе заснет от камери как рита котка, а жестокостта към животното не му стига. Той заплашва с пистолет и хората, които се грижат за животното. Това са заснели охранителни камери в Радомир, съобщава Bulgaria ON AIR.

Свидетел на инцидента стана Емануел Марианов, който завършва поредната си нощна смяна, когато пред кафенето, в което работи идват трима души.

Още по темата

"Докато си редим вътре нещата се чу силно измяукване. Докато излезем няма нищо, хората си седяха", разказва Марианов.

Той излиза да провери какво се случва и вижда Марио Богословов с компания. Решава да прегледа охранителните камери. На кадрите се вижда как двама мъже удрят бременната котка и я вдигат за опашката, след което я удрят в земята.

На следващата сутрин работещите в кафенето отиват да потърсят сметка на Марио, който е заснет от видеокамерата. Той се оправдава, че животинката е искала да го надере и нахапе и затова я е ритнал. Предстои извършителите да се открият и да бъдат наказани.

Според закона, човек, който е нарантил животно умишлено може да лежи в затвора от 1 до 3 години и да бъде глобен от 1000 до 5000 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
50
 
2
 
! Отговори
явеер 2 преди 5 години
Целта е пълен контрол върху хранителните източници,съответно върху хората.Ако ви е жал за животните спрете да ядете месо или прасетата и телетата,за разлика от кучетата и котките не заслужават да живеят.
9
36
 
5
 
! Отговори
явеер преди 5 години
Не ме разбирайте погрешно,идеята за правата на животните е много красива,но световната мафия("елит") не налага тези закони по света,защото и пука за животните,налага ги защото иска да отнеме правата на хората.Целта е скоро хората да нямат право да отглеждат животни за прехрана и всички хора да купуват месо,мляко и яйца само от ЗАВОДИТЕ за животни.ЕК вече два пъти се опита да въведе и забрана за отглеждане на растения,но ЕП гласува против,третият път ще успеят,в САЩ това става чрез ГМО културите.
8
3
 
52
 
! Отговори
BG преди 5 години
Един човек се познава по отношението му към онези които не могат да му направят нищо !А на .. дето пишат че ни занимават с някаква котка - не котката е важна, а поведението на човека - тоя ... утре със същата садистичност ще пребие жена, дете, или не дай си боже някой дето ще му засече пътя !За това закона е прав че на такъв мин 3 годинки в затвора ! Само че закона е закон, а юристите и съдиите в България - съвсем друго нещо ! Нали на някакъв от Шумен, пребил човек на пътя - 2 години условно
7
24
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересно наказание, за нараняване на животно. Та той ако убие дознателя и съдията ще получи шест месеца условно, поне това показва практиката.
6
2
 
71
 
! Отговори
А 2 преди 5 години
Баси нещастния комплексар ! Колко ли такива откаченяци бродят около нас ?....
5
7
 
65
 
! Отговори
ikar преди 5 години
Наказанието е твърде малко за такова нагло деяние! Дано му наложат най-високата глоба и допълнително да му присъдят обществено полезен труд в някоя ветеринарна клиника, за да се научи да уважава живота, недависимо чий е.
4
71
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая сутрин по бтв 10 мин ме занимаваха с някаква котка. Що за новини, що за държава!
3
11
 
10
 
! Отговори
страхотен закон преди 5 години
Касапите трябва да си живеят в затвора, а транжорите да им правят компания, няма да има място, обаче за всички, които ядат месо. Въпреки закона си мисля, че тръгне ли животно, например куче да напада можеш, понякога дори си длъжен да му теглиш един шут.
2
12
 
41
 
! Отговори
ined преди 5 години
За малтретиране на котка получаваш 3 години и глоба, а за малтретиране на пенсионер най-много 24 часа и след това те пускат ако си от малцинството.
1
2
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма смисъл от затвор. Една глоба 5 хиляди добре ще му дойде.Затвора е разход на обществото.