Пиян, но "силен": Радомирец малтретира бременна котка

Мъжът го грози глоба до 5 бона и затвор до 3 години
Обновена: 19 мар 2019 08:59 | 19 мар 2019 07:53, Александър Попов
76

Бабаит бе заснет от камери как рита котка, а жестокостта към животното не му стига. Той заплашва с пистолет и хората, които се грижат за животното. Това са заснели охранителни камери в Радомир, съобщава Bulgaria ON AIR.

Свидетел на инцидента стана Емануел Марианов, който завършва поредната си нощна смяна, когато пред кафенето, в което работи идват трима души.

Още по темата

"Докато си редим вътре нещата се чу силно измяукване. Докато излезем няма нищо, хората си седяха", разказва Марианов.

Той излиза да провери какво се случва и вижда Марио Богословов с компания. Решава да прегледа охранителните камери. На кадрите се вижда как двама мъже удрят бременната котка и я вдигат за опашката, след което я удрят в земята.

На следващата сутрин работещите в кафенето отиват да потърсят сметка на Марио, който е заснет от видеокамерата. Той се оправдава, че животинката е искала да го надере и нахапе и затова я е ритнал. Предстои извършителите да се открият и да бъдат наказани.

Според закона, човек, който е нарантил животно умишлено може да лежи в затвора от 1 до 3 години и да бъде глобен от 1000 до 5000 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
3
 
! Отговори
ако не знаете преди 5 години
Животните, както и хората, също имат души.
29
0
 
0
 
! Отговори
Ти ядеш ли котки? преди 5 години
До явеер
28
1
 
4
 
! Отговори
А бе преди 5 години
Котките са полезни животни,не като кучетата.Цапат малко и унищожават гризачите.Нямат нужда от грижи и популацията не нараства лавинообразно.Просто не пречат на никого.Впрочем котка трудно се убива като я удариш в земята,защото винаги си пада на краката.Затова са ги удряли в стената-оттам израза:"Удри като маче у дувар!"
27
1
 
9
 
! Отговори
муспи преди 5 години
Всеки който удари котка да си стои вечна тук в ада! Защото, - котките са от Бога, а хората от дявола йехова.
26
0
 
9
 
! Отговори
че и нагъл тип преди 5 години
Този е много нахален. Като са питали защо ритал жестоко бременната котка, вместо да каже,че е бил пиян и не помни, той изкарва някаква си малка твар едва ли не тигър,който шял да го издере жив и нахапе до смърт.Да беше казал:,,Не помня, съжалявам,не съм искал, а се и оправдава.Личи си,че е от дебеловратите батковци с бухалките от 90-те години.Мислех,че вече изчезна тая сгааан,но ето един останал екземпляр от тая отвратителна каста наречена МУТРИ. И дано котката напук на тоя да роди здрави котета
25
0
 
6
 
! Отговори
Калоян преди 5 години
Според мен момчето от нонстопа щеше да им поразцепи тиквите от шамари, но просто са имали пистолет. Те така са тея комплексари.
24
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До venix И още: към децата и възрастните. За 30 г. успяхме да паднем до дъното. При.митиви и *** шестват навсякъде.
23
0
 
22
 
! Отговори
venix преди 5 години
Човекът си личи по отношението му към животните.
22
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дивашка територия бъкаща с диваци, това е Кеннефистанът!
21
3
 
4
 
! Отговори
ЧЕРВЕН СИМПАТИЗАН преди 5 години
До боза радомирска ГЕРБЕРИ ЗАМИНАВАТЕ СИ.....ВЕЧЕ
20
2
 
21
 
! Отговори
боза радомирска преди 5 години
Да се знае от всички. Котката е хваната за опашката и ударена от гонзо---това е прякора та ***. От фенклуба на сините в Радомир. Защо всички мълчат, че заведението на председателя на фен клуба . СИН Е НА КОМУНИСТА краси БОРИСОВ. Прокуратурата да провери откъде тия имат огнестрелно оръжие.
19
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Казвате какво толкова се занимаваме. "Голяма работа, това е само котка!". Ами да, голяма е! Защото лекотата с която този е тормозил котето ще е същата с която ще посегне и на човек! И когато утре пребие някой, ей така, само защото "нещо не го е кефил" пак ли ще кажете "Е, какво толкова? Пребил някого. Много важно!" Човек, който посяга на животно без причина, няма проблем да посегне и на човек.
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
какво хубаво християнско име има тиквеника и поведението му също е типично
17
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БГ-тата са по-убави от ромите ! Нъл тъй каракачанов ?Кога ще измислиш концепция за очовечаване на БГ-тата бе каракачанов ?Че Дарвин не успя ....
16
0
 
23
 
! Отговори
Томас Лафчис преди 5 години
Това момче е правило и много по-лоши неща, просто сега това излезе на яве.Ходи по мачове и се напива и взима наркотици. Цяла група са тук в Радомир и преди и след мачове на Левски е страшно да ги стрешнеш, защото не се знае какво могат да ти сторят.
15
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Леле какъв герой! Думи нЕмам! Голяма смелост се иска да се изправиш срещу котка! Следващия път да се пробва и на някоя 90 годишна баба, само да не вземе бабата да го набие! На това дами и господа му се вика смел мъж!
14
2
 
11
 
! Отговори
хм преди 5 години
Марио Богословов?Тоя е наказан от родителите си за цял живот.
13
15
 
5
 
! Отговори
vlady преди 5 години
До анонименНапротив Османската Империя е била прогресивна за времето си социална държава с нововъведения непознати за западните държави векове по-късно като жизнен минимум - всеки поданик е имал право да получи парче земя за да се изхранва, алтернативна военна служба ангария, програма за образование и заетост девширме, завършилите която са получавали длъжности в армията и администрацията, възможност за девойките да получат добро образование и да правят кариера в културните институции хареми.
12
3
 
21
 
! Отговори
Пепи преди 5 години
Комплексиран , безмозъчен и 100 % безпаричен .....
11
6
 
34
 
! Отговори
Ю преди 5 години
Сега на този симпатяга, като му лепнат една административна глоба от 2500 лв.,сам ще припка до затворническо общежитие от открит тип, с което да иска да му заменят условната.Щото няма 2 стотинки в джоба, пък много ербап! За съжаление няма да са пет, щото може да не е знаел, че котето е бременно, но ако съм на мястото на прокурора, щях да докажа, че основателно е предполагал, бременността на животното, защото е месец Март, време за "мартенски котешки мераци" и всеки селянин го знае и радомирския