Продължава издирването на изчезналото 2-годишно дете

Според полицията, малкото не може да стигне далеч
19 мар 2019 08:45, Петя Славова
44

Спасителната операция по издирването на изчезналото дете от бургаското село Равнец продължава и днес.

Издирването бе прекратено вчера вечерта, а днес продължава в светлата част на деня. В късния следобед на 18-и март в операцията се включи и хеликоптер, предаде Bulgaria ON AIR.

От полицията разпространиха снимка на малкия Юлиан. От там уточняват, че детeто има вроден недъг и влачи едното си краче и едва ли може да стигне далече.

Още по темата

Засега отхвърлят версията, че то е отвлечено. Майката се надява детето да бъде открито. За последно момченцето е видяно към 18.30 часа на 17 март до лозов масив в края на селището.В деня на изчезването си момченцето е било облечено със светла връхна дреха с дълъг ръкав.

Юлиян Иванов Митков (Онур) бил там заедно със свои близки, които празнували рожден ден в стопански двор в района, уточниха от полицията. Оттогава от него няма и следа. Семейството им има 14 деца. Преместили се от Несебърско в Равнец преди няколко години.

В издирването на детенцето са включени части на полицията, жандармерията, жителите на цялото село също са на крак. Районът се претърсва сантиметър по сантиметър.

Призовават се гражданите, разполагащи с някаква информация за местонахождението на детето да сигнализират незабавно на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
4
 
33
 
! Отговори
kenef преди 5 години
Кой ще плаща всичкити тия игрички на стражари и апаши? 14 деца, нека естествения подбор си каже думата. Ние не сме им длъжни с нищо!
9
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да го намерят, може да е един от бъдещите пилоти на Ф-16, защото то бели хора няма да останат, за да ги пилотират.
8
1
 
21
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
Когато Сидеров говори за наличие на поне средно образование за получаване на детски другите му се смеят. При 14 чаавета как да се обърне внимание на всяко?При това тези имат пари за празненства.Кой може да ми гарантира ,че тези не са го продали това ***, по-късно с часове уж уведомили полицията и видиш ли безценният кадър имал крила и отлетял от мястото като извънземна чиния и от него нито следа?Работя и като учител и подобен случай на семейство с 14 деца едното момиче 10 клас го харесаха.
7
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо не се грижат така и за хората, плащашти данъци и здравни осигуровки?
6
4
 
32
 
! Отговори
Стратег преди 5 години
Загубил се е безценен кадър на българското племе! 14-тото от 13-тото;))) Загубил се е бъдещият Айнщайн;))) Търсете! Търсете! Искам тие баире, живи да ги изядете!
5
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По бай Тошово време щяха да тикнат в участъка бай ром и след третата тояга щеше да си изплаче къде е продал малкото ром и за колко пари,а не както сега да разиграва цяла рота жендомилиционери на които пак ние плащаме разходите
4
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голяма драма с електората на банкянския еднокнижник. Термокамери, хеликоптери, чудо. А кой плаща за всичко това?
3
0
 
53
 
! Отговори
БЛЯК преди 5 години
Семейство, социално слабо, нямат дом, живеят в незаконна постройка, нямат доходи, които да осигурят здраве, дрехи, храна и обучение на децата. 101% са на социални помощи??? Та аджеба искам да попитам, как едно "семейство", Социално слабо, с какъв акъл са дали живот на 14 деца, като ги обричат на глад и мизерия?? Това трябва да спре, държавата трябва да СПРЕ това нещо. Тези деца, какво бъдеще имат??? Какво бъдеще им дават родителите им??? 14 деца! Всеки които има дете да се замисли, ако имаше 14?
2
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Родителите имат 14 деца, но казват, че са 12, това се чува в край на репортажа. Какво ли значи?
1
0
 
46
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Продадено е от родителите в Гърция....