Двама загинаха при катастрофа, пътят София – Варна затворен

Инцидентът е станал край Омуртаг
Обновена: 20 мар 2019 11:28 | 20 мар 2019 11:27, Красимир Ангелов
6
Двама загинаха при катастрофа, пътят София – Варна затворен
Снимка: Булфото, архив

Двама души са загинали при тежка катастрофа на път I-4 Търговище – Омуртаг край село Презвитер Козма, съобщиха от ОДМВР - Търговище.

Сигналът за пътния инцидент е подаден минути след 10 часа тази сутрин. Съобщено е за възникнало пътнотранспортно произшествие с участието на три автомобила - два пътували в посока София и един в обратна посока.

По предварителна информация при инцидента са загинали двама души, пътуващи в единия от автомобилите. Има и ранени, като тяхното състояние се изяснява.

Към момента движението на МПС в този участък е временно преустановено. На място са екипи на полицията от Търговище и Омуртаг, както и пожарни екипи.

"Пътна полиция" временно пренасочват пътуващите там автомобили по обходни маршрути: За пътуващите в посока Варна през село Презвитер Козма - Божурка - Пайдушко - Лиляк и обратно за движещите се в посока София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е някакво подобие на път. Участъците около Ловеч са пълни с неравности- на места има ограничение 50км/час. Така се справяме с проблемите- слагаме табели.Не коментирам участъка от магистралата м/у София и Абланица- той е под всякаква критика.
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кога ще стане Хемус , че този път Варна-София е гробница!
2
3
 
26
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Много опасен път,двупосочен,с ограничиние на скоростта,което никой не спазва, опашки зад камиони,трудно и опасно за изпреварване. Пътуването е просто кошмар.По добре самолет или влак
1
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Качваш се в колата, тръгваш за някъде и... света свършва!Внимавайте бе хора, с бързане ще спестите само 10 - 15 минути, а от бързане може да загубите цял един живот! Къде ви е сметката?