Момче скочи от 4 етаж заради скандал на родителите му

Отървало се е само със счупени крайници
20 мар 2019 10:50, Нели Христова
21
Момче скочи от 4 етаж заради скандал на родителите му
Снимки: Reuters

След скок от четвъртия етаж, 14-годишно момче е откарано в болницата в гр. Враца със счупени крайници. За щастие няма опасност за живота му, съобщават от ОДМВР – Враца.

Късно вечерта на 19 март полицията в Роман получава сигнал за падналото от терасата на жилищна сграда момче.

То веднага е откарано в болничното заведение където в присъствието  на разследващите и родителите си, то признава, че само е решило да скочи, тъй като се разстроило след поредния скандал на родителите си.

Работата по случая продължава. Информирана е както прокуратурата, така и отдел "Закрила на детето" - Мездра.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
6
 
! Отговори
до 4 честно преди 5 години
И моят баща е алкохолик, помня само скандали и пиянските истории у дома. Майка ми е добра и съвестна жена,нито пуши, нито пие,като се е омъжила за него той не е пиел. Аз също не пия и не пуша. Ако я нямаше майка ми и аз щях да скоча от 4-я етаж като това дете.
17
0
 
4
 
! Отговори
Преди време преди 5 години
в този сайт някой припомни случка от 80-те години, която беше потресла софиянци. Родители настоявали дъщеря им да завърши гимназия с пълно (6).Според съседите успеваемостта й в училище често била предмет на истерични скандали. Тя се старала много, но в края на последната учебна година все пак й закръглили на петица оценката по един от матуритетните предмети.Когато съобщила това у тях се разразила поредната истерия. Момичето скочило от балкона, от висок етаж, пред очите на родителите си.
16
1
 
1
 
! Отговори
до 15 преди 5 години
Лошите отношения в семейството са изключение , а не правило на семеен живот.Мирогледът се изгражда от индивидуалните възприятия на човек.Доброто у чове е заложено в по- голяма степен от злото.Примери много.
15
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мирогледът следва да е реалистичен.Защото случаи има всякакви. И когато се обсъжда чужд, човек не бива да изхожда от своя.Деца много рядко посягат на себе си. За да се случи това, трябва нещо наистина ужасно да се случи.
14
5
 
0
 
! Отговори
Таню преди 5 години
скочилото "дете" всъщност паднало...
13
2
 
13
 
! Отговори
бивш хлапакдо 5 преди 5 години
Така е. Но все си мисля , че та подобни отношения родител- дете са изключение.Вярвам , че доброто е заложено във всеки родител.Може би защото аз отраснах в спокойна среда и имах прекрасни родители, мирогледа ми е изграден с поглед към доброто.
12
1
 
12
 
! Отговори
2, преди 5 години
"Ще дойде време тези досадни близки да ги търсим..."Виж, това не е никак сигурно. Всеки случай е сам за себе си. Някои близки са страхотни, други - търпими, а трети нетърпими. Идея си нямаш тези на това дете какви са и какво го е накарало да скочи от високо. Ако си дете и в качеството си на по-слаб и зависим близките ти те тормозят редовно, жестоко и често пъти безпричинно, ако доживееш до възрастен, не само че няма да ги потърсиш, ами няма да искаш и да видиш и чуеш повече такива хора.
11
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До този, който ни разказа за дъщерята: благодаря, човек, за труда, който си даде да напишеш това. Историята е юного поучителна и което е ценно - истинска.До този, който изтри коментара: завидя на човека, че може да пише по-интересно от теб или си на диета за отслабване и целият свят ти крив?
10
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един от коментарите за дъщерята, тормозена от майка си е изтрит и не става ясно, че дъщерята е живнала едва след като е останала без майка. Много тежко и страшно звучи, но фактите са си факти. И това се случва.
9
1
 
27
 
! Отговори
до бивш хлапак преди 5 години
Може би и идея си нямате какво се случва зад стените на много домове: кога скрито от тишина, кога съпроводено от грозни крясъци. Всичко това малтретира децата, похабява психиката им и някои правят избора да не се върнат в дома, от който са полетели. Нали не мислите, че детето е скочило с идеята да натрие носа на родителите си и, че после отново да види дома си? Не бъдете жесток... имайте поне малко милост. Лесно се мятат в пространството недомислици и грозни думи...
8
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
дъщерята явно се поуспокои, изражението й се промени, изглеждаше по-млада, хубостта й пак пролича. Споделя, че вече няма главоболие. Аз мисля, че разбирам, защото крясъците на майката ехтяха по цялата улица и на всички ни беше ясно, че е много груба, нахална, ината жена.Сигурно е много тежко тормозът да е от страна на родната майка.Разказах ви цял роман, но това се развиваше години наред пред очите на всички съседи, от другата страна на улицата.
7
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нали я виждам насреща една, която доскоро беше хубавица и още хваща око, но мина в друга възрастова група. Майка й я изнудваше да си дава вкъщи цялата заплата, защото дъртата беше поела ангажимент да помага на своя безработна роднина от провинцията, изоставена от мъжа си и с две деца. Не стига това, ами майката беше и много нахална, авторитарна, намеси се два пъти да я раздели от гаджета, веднъж по време на следването и втори път не одобри друг. Натресе друга своя роднина да живее в стаята на
6
3
 
26
 
! Отговори
Турски ятаган преди 5 години
Повечето хора не трябва да имат деца. Съсипват психиката им и от това страда обществото. Много хора си мислят,че са нормални,а всъщност не са.
5
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До бивш хлапакТози, който е писал под 1 е прав. По-добре да се отделиш, ако си се убедил, че съвместния живот носи само тормоз. Няма по-близки хора от родителите, но всички ние имаме познати, колеги или роднини, за които знаем, че животът им е бил съсипан от безпардонната намеса именно на най-близките, които са се ръководили от свои представи. Или са си въобразявали, че го правят за доброто на "детето", или от инат са искали винаги и във всичко да му се налагат. Има и такива морални уро_ди.
4
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Баща ми беше скапан алкохолик.Ракът го изяде, на психиката ми пострада много.
3
0
 
28
 
! Отговори
Сократ преди 5 години
До Анонимен: Ти вероятно не си на 14 и хората за които говориш не са ти родители. Много деца страдат заради малоумието на родителите си. Жалко, но факт! Лошото е,че те почти нямат избор и са принудени да живеят в този кошмар, а родителите им са твърде зле за да преценят, че наказват децата си.
2
9
 
19
 
! Отговори
бивш хлапак преди 5 години
Сега е така - отрицателни емоции, неразбиране и пр.Ще дойде време тези досадни близки да ги търсим , но уви...
1
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И на мен ми писна от хората с които живея!Мога ли на момента се изнасям. Трудно се живее с хора с които нямаш никакви допирни точки!