Трафикът по АМ" Тракия" затруднен, ремонтират три виадукта

Участъците са в посока Пловдив
25 мар 2019 08:30, Петя Славова
5
Трафикът по АМ" Тракия" затруднен, ремонтират три виадукта
Снимка: Bulgaria ON AIR

След края на зимния сезон, отново започват пътните ремонти. От АПИ предупреждават, че от днес трафикът по магистрала "Тракия" в посока Пловдив ще бъде затруднен. Започва обновяването на три виадукта, предаде Bulgaria ON AIR.

Едно от съоръженията, които ще бъдат обновени, е и моста на 13 километър на АМ "Тракия". Ремонти ще има и на виадуктите на 15-ти и на 20-ти км. в посока Пловдив. От АПИ съобщават, че ще се наложи движението да се извършва двупосочно в платното в посока Пловдив. Съоръженията не са били обновявани основно от преди повече от 30 години.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ремонтите в момента са доста повече от 3! Има и на 90ти км и на 70 и някой и продължават да поставят нови и нови знаци за ограничения. Онзи ден заради едни безсмислени такива се бяха нацепили 2 тира. А лошото е, че участъците които последно бяха ремонтирани са в окаяно състояние и всички фуги по мостовете са с дупки.
4
0
 
5
 
! Отговори
факт преди 5 години
В България има една магистрала и половина и тези магистрали са ежегодно в ремонт на отделни участъци.
3
3
 
0
 
! Отговори
до Елемаг преди 5 години
Бъркаш, Видовден за чиновника е като се уреди на добра служба и започне да си докарва най-после допълнителни пари. Той си вика: успях, и започва най-после и да изпълнява задачата за която е изпратен от партията - да снася за нея и себе си.
2
5
 
8
 
! Отговори
Елемаг преди 5 години
Две коли смених за 3-те мандата на ГРОБ.Пътувам по "Хемус" редовно.10 години е постоянно в ремонт.Не помня някога да съм изкарал в едното платно, в едната посока.50 км участък над 10 години постоянно се лупа и ***!!!Това го няма никъде.Разбирам,че има чиновници ,да гласуват за ГРОБ,но то ,като няма за нас ,няма и за вас.А вие си мислете,че това няма да ви настигне.Напротив,при вас най ще боли.Въпрос на време.До тогава,крадете колкото можете.После идва Видовден и ще се плаща!!!
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Съоръженията не са били обновявани основно от преди повече от 30 години."Не мое да бъде! Той Бокича нали претендираше претендираше преди 8 години, че той ги е построил?