Условна присъда за студента, блъснал незрящи в Несебър

Той трябва да плати 8 хиляди лева обезщетение на две пострадали жени
29 мар 2019 22:40, Красимир Ангелов
42

Студентът Тодор Николов, който преди две години блъсна с автомобила си група незрящи туристи в Несебър, се размина със затвора. Районният съд постанови три години условна присъда и четири години изпитателен срок. Той ще трябва да плати и 8 000 лв. обезщетение на двете пострадали жени.

Още по темата
През лятото на 2017 г. в старата част на Несебър студентът блъсна незряща пешеходка с бял бастун, след което слезе от колата и удари с юмрук в главата асистенката й. Срещу Тодор бяха повдигнати две обвинение за хулиганство и нанасяне на лека телесна повреда, както и за нарушение на Закона за движение на пътищата.

Прокуратурата поиска 3 години затвор, но съдът реши присъдата да е условна. В залата Николов заяви, че чувства вина за постъпката си, но след като излезе от залата запази мълчание, а близките му се държаха агресивно.

По-късно все пак студентът се върна и се извини за инцидента с незрящите.

"Съжалявам за това, което направих. Извинявам се. Втори път не бих постъпил по този начин. Искрено съжалявам сега ще си чуя присъдата и ще си понеса наказанието", каза Тодор Николов, който ще бъде лишен от право да кара автомобил за срок от 7 месеца.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
Проклет да бъде преди 5 години
Господ да го НАКАЖЕ .
28
0
 
0
 
! Отговори
Мухаха преди 5 години
... ама как колата му тръгна сама по надолнището.... и как хукна да си я гони ...... хахаха. добре е че имаше вътре някакъв да му дръпне ръчната .... Бухахаха
27
0
 
1
 
! Отговори
Цървул преди 5 години
Условна,понеже е заради БАЩАТА,а не заради синчето - ***!!!
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Затова трябва да си носим спрей сода каустик . Друг път да не посяга.
25
0
 
0
 
! Отговори
Герой преди 5 години
Издигнете му паметник. Също като онзи в Нова Зеландия, изправил се сам в неравна битка срещу несправедливостта, за да защити нашите права!!! Хвала!!!
24
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако и а такъв син ЩЕ ГО ПРЕБИЯ! Ще му счупя краката, ще му от ем всичко и ще дам една торба с пари за подкупи, та да се заличи отвсякъде връзка между нас и ще съм сигурен, че няма даполупи и едн стотинка наследство, а ако умре, няма и да го споменем даже!
23
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 16И това е разликата с нашата разхактена и дивашк държава... И ква е тая смешна глоба? Ти знаеш ли, чезхипотетипния шамар ще ти надънят 10000 дирел то да изплати и да поемеш всякакви дмедици ски разходи, които често включва и продължителна терапия... От тая, дето е 2 пъти в седмица и по 100 лева на сеснс ;)
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
8000 лева? Бе ейййй, шмекериии! Имам костюми за по 8000 лева! Тоя требв плати по 2000лева на месец поне 10 годи и. Не ме к тересува от глад лиле. Мре, н улица ли ше спи, ама така требв се действа. Да се пороби направо!
21
0
 
1
 
! Отговори
Кина преди 5 години
Защо наблягате толкова на факта, че пострадалите са незрящи, инвалиди, жени ... Престъпление е да мине толкова леко след подобно поведение, без значение кои са в случая потърпевшите, защото ще има и други ...
20
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До анонимен 26.Да всеки е правил някакви глупости като млад,но тези пари ще ги плати родата .И ако си спомняш на клипа никой от двамата не отиде да помогне.Така че си мисля,че колкото е дошъл акълът на тебе,толкова ще дойде и на него.
19
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какъв студент бе,това е един квартален мутрак
18
0
 
5
 
! Отговори
Край преди 5 години
ДВЕ ГОДИНИ трябвали за тази присъда не 2 месеца
17
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая *** мутра студент бил... И налита героя жена да удря... Правата и евроатлантизма до това водят.
16
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
на село бургас така се получават нещата.Скоро идва и вашия край Ердоган си анексира село бургас и всички турскитески села край насраното море.
15
0
 
14
 
! Отговори
malart преди 5 години
Такива накрая бият и родителите си, така че да им живо и здраво отрочето
14
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според мен е добро наказанието условна и осем хиляди лева! Какво трябваше да му дадат, ако не е осъждан! Не може да го опандизят за един шамар, просто защото всички на младини сме стъпвали накриво по някакъв начин! Въпроса е да му.дойде акъла навреме
13
1
 
10
 
! Отговори
Nightborn-предприема преди 5 години
Набирам работници в цех за производство на гилотини. Като гледам на къде върви българското правосъдие и си мисля, че скоро ще има нужда от много гилотини. НА центъра на всеки град и село по една-две, поне.
12
0
 
17
 
! Отговори
svetlio преди 5 години
Голямата ни грешка на "съдебната система" е наказанията от-до.По този начин има заигравка със закона(рушведче,недоглеждане,изГЕРБване и т.н.За да не се стига до тук,трябва да се знае ясно-блъскаш някой на пешеходна и взимаш 3 месеца ЕФЕКТИВНО!!!Но знаеш,че изгаряш,без шанс да ти се размине.Скачаш да се биеш с недоволна пешеходка+6месеца(защото това вече си е умишлено престъпление)Това е то!Да видиш как ще се разчистят разни батко,цацаровци и други шУматки!
11
0
 
17
 
! Отговори
334 преди 5 години
И този ми бил студент! Ами каквито са професорите, особено ако са защитили дисертациите си в Библиотечния институт...
10
1
 
28
 
! Отговори
R преди 5 години
Отново далавера и корупция! Когато няма правосъдие в една държава, улицата поема нещата в сви ръце! Пазете се от това!