Няма шега: КАТ дебне от днес за висока скорост на пътя

Акцията ще продължи до 7 април
26
Няма шега: КАТ дебне от днес за висока скорост на пътя
Снимка: Булфото, архив

Пътна полиция излиза масово от днес и ще дебне шофьорите за превишена скорост.

Във връзка с членството на Република България в TISPOL – европейската мрежа на службите на Пътна полиция и поетите ангажименти за участие в организираните от TISPOL инициативи, за времето от 1 до 7 април на територията на всички държави-членки, ще бъде извършен засилен контрол по спазване на разрешената максимална скорост за движение, съобщиха от СДВР.

Имайки предвид, че голям процент от тежките пътно-транспортни произшествия в страната, с голям брой загинали и пострадали, са причинени поради движение с превишена или несъобразена скорост, осъществяването на засилен контрол по спазване на скоростните режими е от изключително значение за подобряване на пътната обстановка и намаляване на жертвите по пътищата.

СДВР информира, че всички нарушители, които с рисковото си поведение на пътя застрашават своята безопасност и тази на останалите участници в движението, ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: КАТПътна полицияСДВР
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Акции всякакви от контрол на скоростта до контрол на разпространението на наркотици!В един момент идват ти в къщата едни мургавели и те успиват с приказки за евтин ремонт и те обират а полицията и прокуратурата казват няма престъпление ти сам си им дал!Оня ден звънят на бабата от скрит номер и казват обажда ме се от полицията да са ви звъняли телефонни измамници !Днес получавам имейл уж от банката в която имам сметка да си актуализирам данните защото има проблем! ПЪЛНО Е С ИЗМАМНИЦИ ПИСНА МИ
22
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Във Великобритания карат нови коли при ограничение на магистралата 70мили/115км в час.В България се карат бараки при ограничение 130км в час на магистралата!?!?!"Като всичко останало тук стане като при бледоликите пирати, тогава пак се обади.
21
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей този термин несъобразена скорост много ме кефи. Примерно дупките са несъобразена скорост. Също така липсата на знаци са несъобразена скорост.
20
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На българина все му е малко, то големия път дето имате да вървите,
19
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ромеите карат без гражданска винетка преглед и данък никой нищо не им прави а българина за 20км над ограничението му дерат кожата
18
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Във Великобритания карат нови коли при ограничение на магистралата 70мили/115км в час.В България се карат бараки при ограничение 130км в час на магистралата!?!?!?
17
2
 
5
 
! Отговори
БЛЯК преди 5 години
По Българските пътища има две неща които могат да те накарат да спреш - КАТ или Жрици на любовта! Извора е твой, на кого ще спреш да дадеш 20 кинта :D :D :D :D
16
1
 
9
 
! Отговори
БЛЯК преди 5 години
7 Дни РУШВЕТИ ще валят (кой пари за море, за бал на ***, кой за нов апартамент...) така е във властта хаххаахах
15
0
 
10
 
! Отговори
Това че преди 5 години
по българските пътища търчат кучета крави овце и прочие каруци без осветление нощем не означава ,че на Бг-шофьора пътуването трябва да стане безкрайно дълъг кошмар без край --е точно там е мястото на охранителната полиция да сбара тези дето не спазват обществения ред , а тракторите по междуселските дето излизат всеки път с 1-тон кал по гумите от нивите и тръгват по шосето към близкото село и като падне лек дъждец всички сме на парзалката--полицая от селото не може ли да тръгне по калната диря ?
14
0
 
7
 
! Отговори
СНОЩИ СЛЕД 23.30 преди 5 години
В Пловдив всички от охранителна полиция бяха катаджии--обаче на мен не ми отърва защото къщичката ми в енското село е разбита и унищожена от серия кражби който вместо да са предотвратени от компетентните органи който трябва да ,,пазят ,, те се занимават със спиране на коли по пътищата--- само че по незнайно какъв начин ,,мишкуващите ,,не им се натъкват на засадите по главните шосета , а после ходи ги търси от кое село са дошли в твоето село и т.н.т.всеки трябва да си работи неговото !
13
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом акцията е за превишена скорост, почвам да пия в рамките на ограничението.
12
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"При 90-120 км/ч автомобилите замърсяват най-малко и са най-икономични."И аз ги разправях тия. Докато не шибнах едно куче. Куче бе, тича си през ливадките и рязко решава да излезе на платното(междуградско). От дясно мантинела, от ляво трафик. От 90 намалих до към 30 преди удара. Предната броня напукана на места, добре че не изстреля еърбега. Не успях да спра. Като знам, че там по принцип минавам с 120-130 направо си представям какво щеше да е. Явно човек трябва да го преживее, за да разбере.
11
0
 
9
 
! Отговори
Няма шега преди 5 години
Веднага ги благослових ! Защото -- платих фиш от камера за превишена скорост, но на един който искаше да ми влезе в багажника --ей така се раздава справедливост на този който го щракне-- па той как карал, кой идвал зад него ,как идвал --нали ти си на фиша им---а ако искаш да видиш цялата ситуация-- НЕ момента на щракването те са отзивчиви и ти казват, че всичко ще бъде предоставено в съда....оглеждайте се хубаво кой с какво скорост ви наблихава отзад когато карате към патрулка с камера !!!
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Развалихте ми настроението. Тази седмица хич няма да карам. Но другатаааа, светкавицааааа
9
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Факт99% от катастрофите и нарушенията са заради липсата на контрол за спазването на закона.--"законите" не са писани от тези , които биват дебнати , дали ги спазват!когато това се промени и "законите" биват писани от Тълпата, тогаво може да имаш претенции, те да се спазват!ами ако този "закон" - не е "моят закон", как да спазвам нещо, с което не съм съгласен, как да стане тази работа?
8
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айде сега пък, нямало първоаприлска шега. КАТ се шегуват по техен си начин с шофьорите през цялата година, пък точно днес ли ще пропуснат.
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Баси, аз къв съм ***. То и до преди днес карах в ограниченията, вместо да настъпвам здраво :/
6
5
 
8
 
! Отговори
Факт преди 5 години
99% от катастрофите и нарушенията са заради липсата на контрол за спазването на закона.
5
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
то имали някой , който в днешното напълно лу.до време, да не дебне някого или нещо?като се започне от дс , която даже и в момента дебне, какво , къде , как и за кого пишете в интернетскоро ще ви дебнат и с гривна на ръката...
4
3
 
4
 
! Отговори
КАТ да се закрие преди 5 години
Излиза, че КАТ една седмица ще глобява за две на 100000 превишаване на скоростта, вместо сегашните едно на 100000.