Трима души загинаха в тежка катастрофа на "Тракия"

Малко момиче и мъж са болница след инцидента
30
Трима души загинаха в тежка катастрофа на "Тракия"
Снимка: Булфото, архив

Трима души загинаха в тежка катастрофа в района на 89-ти километър от АМ "Тракия" снощи.

Шофьор на лек автомобил "Нисан" със сливенска регистрация е шофирал с несъобразена скорост в ремонтирания участък, загубил е управлението над автомобила, той е преминал през сигналните бализи в насрещното платно, което е в ремонт. В резултат на това автомобилът е паднал от моста в коритото на реката преминаваща от там и се е самозапалил.

В автомобила са пътували пет човека. Трима от тях са загинали, а мъж и малко момиченце са транспортирани в МБАЛ-Пазарджик с различни травми и наранявания, пише "Марица". Пожарът предизвикан от катастрофата е овладян от пожарникарите, тъй като наблизо има няколко бензиностанции.

В района се извършват ремонтни дейности, осветен е и е обезопасен, а скоростта е ограничена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
а преди 5 години
До svetulkaда ама за сметка на това е направена с една трета от предоставения бюджет... останалите две трети са на сигурно разпределени по лични сметки на разни депутати и министри и връзкари:))
20
0
 
3
 
! Отговори
svetulka преди 5 години
Автомагистрала Тракия,хаха.Каква магистрала е това жалко подобие на второкласен път.Една трета от нея е с ограничение 90 ,една трета е в ремонт ,а останалата част от пътя (който си личи че е сравнително нов) е целият на вълни.И тия скапани ремонти ,където ги правят, по половин година ми правят два моста ***.Такова безхаберие никога не е имало.Жалко за хората .Може и те да са карали по бързо,но самият факт че магистралата е неосветена си създава риск.
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 19И това е вярно , повечето коли там са нови под 5 години и магистралите им са перфектни .
18
0
 
0
 
! Отговори
Nekoi Si преди 5 години
До АнонименНе е вярно това , и аз съм карал доста по Германия и почти нямаше кола да кара под 120.
17
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
само не знам защо сравнявате немските магистрали и коли с нашенските
16
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шофьорът е била майката на детето, която заедно с родителите на съпруга си е загинала.Съпругът и детето на 10 години са живи.
15
2
 
0
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
не се вижда често пътуващите в автомобил да са 5грешка на 1 индивид за която плащат с живота си други
14
0
 
9
 
! Отговори
@14 и 15 преди 5 години
За да сме точни - в Германия няма ограничения по определени магистрали, а не по всички. А предстои да се въведат за всички. Това не пречи на наши съседи с ориенталски манталитет да си правят волни програми. Там, където има ограничения, получаваш честитка и за мижави нарушения. Аз съм получавал снимка за нарушение от 9 км/ч на магистрала. Доколкото знам нашите камери снимат ако превишиш с от 19 км/ч нагоре. Трябва да се влага разум, а не само да се избиват комплекси със счипени коли (нов внос)
13
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Десетгодишно момиченце и 37-годишния му баща са двамата ранени след жестоката катастрофа, станала снощи при 89-ти км на магистрала Тракия. Майката на детето, която е шофирала, е сред тримата загинали, заедно с двама души на 54 и 58 години от ловешкото село Бежаново, съобщават от Областната дирекция на МВР.Поредната жена шофьор.Докога?
12
1
 
16
 
! Отговори
До 14 преди 5 години
Не знам от къде си минавал, но аз като карах през Германия карах със 150 и ме изпреварваха все едно съм спрял. Такова бързо каране никъде не бях виждал.
11
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак ще повторя, минах през цяла Германия, ограничения на скоростта като цяло НЯМА (Имаш само преди някой град или на участъци в ремонт ) и въпреки това на пръсти се брояха хората "профучаващи" със 140-150км/ч всички останали 100-120.
10
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Nee tesna magistralata bratched bylgzarina e typ schofior i nekadyren
9
3
 
19
 
! Отговори
тесна магистрала преди 5 години
Ден не минава без тежка катастрофа на тази "магистрала".
8
30
 
23
 
! Отговори
Васил Левски преди 5 години
До 10Ами то кой си може да шофира, може и без да се е качвал в учебна кола! А който не може, ако ще и две учебни коли да му забиеш в цепнатината, пак си не може! Вечно нацоцаните и надрусани внуци на каруцаря Андрешко са прекрасен пример на втората категория!
7
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има табели, знаци, светлини и прочие. Бунака и вързано куче ще го ухапе.
6
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От сливен е било момчето, това е достатъчен аргумент за плиткоумието му.
5
2
 
10
 
! Отговори
ъхъ преди 5 години
Важното е, че шофьорът е останал жив .
4
4
 
31
 
! Отговори
швейцарски статистик преди 5 години
От чисто статистическа гледна точка, българин с моторизирана каруца е многократно по-опасен от пияна майймуна, играеща със заредена гаубица! Това го пиша от години, но ... пей си ти Пенке ле, ама кой ли те слуша!Лека им пръст на хорицата и бързо оздравяване на ранените!
3
3
 
27
 
! Отговори
до 2 преди 5 години
а да, бе..табелите са виновни на ***'отите по пътищата,че са ид'иотище шофираш кола пълна с хора, правейки се на голямата работа и ето го резултата от филмирането на гл'упака - 3 трупа !!!
2
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бог да ги прости загиналите!