Още в началото на акция "Скорост" - хиляди нарушения

Най-много нарушители има в София, в Добрич най-малко
Обновена: 2 апр 2019 19:28 | 2 апр 2019 19:28,
9

Хиляди заловени нарушители на пътя. Това е резултататът само през първите часове на започналата акция срещу високата скорост в цялата страна. Над 7000 нарушения са установени със стационарни камери, а над 3000 са установени с т. нар. триножници.
Още по темата


Това е довело до 46 произшествия на пътя, за щастие няма загинали в тях. Най-много нарушения са установени в София, а най-малко в Добрич.

Констатирани са над 34 случая на шофьори, превишили скоростта с повече от 50 километра в населено място. Над 100 камери и десетки полицаи ще следят за нарушения до утре сутринта.

Масовите проверки са на местата с концентрация на пътни инциденти и засилен трафик.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
7
 
! Отговори
Столичанин преди 5 години
Изключително благоприятния за глобяване участък от Цариградско около парк Врана отново генерира хиляди "нарушители". Гениално е на магистрала да сложиш ограничение 50км/ч. при 4 ленти за движение и 80км/ч след този "опасен" участък. Много им се чудя, защо не са сложили ограничението на 30км/ч или на 10км/ч? Тогава резултатите щаха да са още по-впечатляващи!
7
5
 
13
 
! Отговори
... преди 5 години
Нека глобяват. Но нека дебнат на опасни места, не да гледат само да оскубват пари. Те не мислят за живота ни, а се крият по храстите, точно на места с глупави ограничения.
6
0
 
5
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Над 34, но колко?
5
1
 
13
 
! Отговори
sofeto преди 5 години
А това е само най малкото да покаже колко е пропаднало обществото ни и чувството за безнаказаност от неприлането на законите и наредбите в "БГ", липсата на държавност!
4
0
 
9
 
! Отговори
Dmers преди 5 години
И какво като са регистрирани тези нарушения - всеки ден ги гледаме тия ***-състезатели, които най-често не бързат за никъде; тия глоби някой изобщо събира ли ги ? Едва ли; ако се събираха - щяха да намаляват, а те се увеличават...!? Е... не сме ли олигофреска държава ?
3
4
 
15
 
! Отговори
АНТИ преди 5 години
Мамините синчета, нагли пИ.лeмета, глоби до безкрай.
2
0
 
20
 
! Отговори
ай сиктир преди 5 години
Тц, тц , тц какво заключение най-много нарушителите били в София много естествено е там автомобилите са най-много. Въпроса е какъв % са от всичките които карат в града иначе може да излезе, че в някое малко населено място с двама нарушители държат първото място в %.
1
6
 
16
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
брех...можело значи ?а сега да напълним бюджета от глупоста на тези индивидиутре пак,вдруги ден пак и всеки ден така