Шофьор прелетя със 132 км/час през шуменско село

Наложена му е глоба 1450 лева, ще му отнемат и 12 контролни точки
2 апр 2019 20:22,
18
Шофьор прелетя със 132 км/час през шуменско село
Снимка: pixabay.com

Шофьор на лек автомобил "Мерцедес" е преминал през шуменското село Струйно със 132 км/час, при разрешени 50 км/час, съобщиха от МВР.

За превишението на скоростта в края на март на водача ще му бъде наложена глоба в размер на 1450 лева, ще му бъдат отнети 12 контролни точки и ще бъде лишен от правото да управлява моторно превозно средство за срок от три месеца, уточни говорителят на ОД на МВР Ася Йорданова за БТА.

От началото на полицейската операция "24 часа контрол на скоростта" в Шуменско, започнала в полунощ, вече над 100 са установените нарушения на скоростните режими в региона. Полицейската акция ще продължи до 24.00 часа, каза Йорданова.

През миналата седмица от мобилни камери и системи са установени 429 нарушения на скоростта в Шуменско, отбелязват от полицията в областния град.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При повторно нарушение отнемане колата за скрап.
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не 1400 ами 14000 да бъде.
13
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Първо, не се знае дали ще се глоби реалният водач.В повечето случаи,собствениците на МПС декларират за водачи,знайни и незнайни баби и дядовци, хора със СУМПС,които рядко управляват, след което им плащат глобите.Така че,всичко се върти около парите, които влизат в хазната и потъват незнайно къде.Иначе икономиката ни няма да върви. Продължават да ни правят на глупави.Затова в нормалните държави се спира водача на место,защото в много от случаите е алкохолизиран,дрогиран или извършил престъпление.
12
3
 
11
 
! Отговори
Само питам преди 5 години
Зашо си мислите, че не е 85 годишна шофяорка?
11
7
 
17
 
! Отговори
Така е .. преди 5 години
Изключително високите глоби не са съобразени изобщо със СРЗ за страната. Глобата трябва да е съобразена с това човека да има пари да изкара месеца.Трябва закон при който глобата не може да превишава 10 % от средния месечен доход за страната.Полудяха с тия глоби. Има други начини които болят много повече.Свали му номерата за една година и гледай какво става. Ама в хазната няма кинти.Тука е заровено кучето.
10
2
 
16
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 5 години
За къде е този водач с отнети 12 контролни точки ? Как ще живее по на татък? По добре да се самоубие.Това живот ли е ?
9
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не се залъгвайте, нищо няма да ви направят! Аз съм син на бизнесмен близък до народното събрание!
8
2
 
19
 
! Отговори
Ники преди 5 години
Тоя си е за ефективна присъда! Да полага обществено плезен труд в селото поне три месеца трябва.
7
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"За превишението на скоростта в края на март на водача ще му бъде наложена глоба в размер на 1450 лева, ще му бъдат отнети 12 контролни точки и ще бъде лишен от правото да управлява моторно превозно средство за срок от три месеца." От статията излиза, че през март догодина ще бъде наложена санкция на водача за нарушение от март тази година, предвид факта , че статията е от 02.04.2019 г.
6
8
 
15
 
! Отговори
И кво... Цецо преди 5 години
Цецо и Артекс извъртяха сделка за 20 милиона! Значи всичко е позволено!
5
7
 
17
 
! Отговори
Стоянов преди 5 години
Да де но нещо не се връзва. Не може да налагаш глоби 3-пъти по големи от всеобщото заплащане в страната. Все едно в Германия да го глобят с 6000 евро.
4
0
 
8
 
! Отговори
Чичо преди 5 години
То па една кола...
3
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наложена му е глоба 1450 лева, ще му отнемат и 12 контролни точки-------------------------------------------------Иначе казано - наложена му е поредната глоба, която НЯМА ДА ПЛАТИ, и ще му бъдат отнети точки, които така или иначе не го интересуват - да не е футболен отбор...Системата в този си вид НЕ РАБОТИ!
2
9
 
9
 
! Отговори
Е преди 5 години
То пък едно село.
1
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Глоба за ниско и бавно летене.