Шофьор на автобус размаза светофар и бус в Пловдив

Екшън като от кинолентите се е разразил пред хотел "Лайпциг"
3 апр 2019 11:00,
11
Шофьор на автобус размаза светофар и бус в Пловдив
Снимка: Марица

Тази сутрин около 6 часа шофьор на градски автобус номер 4 е предизвикал зрелищна катастрофа пред хотел "Лайпциг", съобщава Марица.

Още по темата


Рейсът идвал от ул. "Любен Каравелов" като внезапно направил десен завой, което довело до навлизането му в паркинга на хотела. Поради големите габарити на превозното средство пострадал микробус на гост на почивната станция, няколко цветарски магазина и светофарна уредба на бул. "Руски".

На мястото на инцидента са пристигнали полицаи, които извършват оглед заедно със собственика на хотела. Автобусът вече е вдигнат от мястото на катастрофата.

На шофьора е съставен акт. В момента се установяват причините за инцидента. Светофарът на кръстовището на "Руски" и "Любен Каравелов" не работи, което може да доведе до затруднение на движението в Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Майна преди 5 години
Все повече се уверявам, че за едно и също време се предича София и Пловдив. Причината е, че София има ифраструктура за 1,5 мил. жители, а Пловдив само за 100 хил. Всеки ден има катастрофа с автобус в Пловдив.
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-вероятно на шофьора му е прилошало, но за онези 80%, шофьорът е карал с 200 км/час и затова според тях се е случила случката.
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"В момента се установяват причините за инцидента" - Причините са ясни. *** зад волана. Това е причината за 80% от катастрофите.
5
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С каква скорост е карал че не е успял да овладее машината. За къде е бързал за Африка ли.
4
0
 
9
 
! Отговори
Без име преди 5 години
Цветарските магазини се появяват в тази статия, защото авторът на статия по същия въпрос не знае български език - вместо няколко цветарника (което пак е неточно, защото става въпрос за бетонни саксии), беше написал няколко цветарници. Пустата бройна форма...
3
0
 
4
 
! Отговори
Ц. Ц. преди 5 години
...... ХОТЕЛ "ЛАЙПЦИГ" .... ?!?! ........... КУПУВАМ ГО ! ........ Обаче по "другата тарифа" ........ "Тарифата" за управляващи .............. :) ;) :)
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Освен "почивна станция" там има и мноооого цветарски магазини ... Цяла верига ... Хи хи хи хи ...
1
0
 
13
 
! Отговори
Каква преди 5 години
почивна станция има там? Я пак...