Жена пострада тежко, падна на необезопасен ремонт в Стара Загора

Тя е настанена в болница с фрактури и на двете ръце
11 апр 2019 13:50, Красимир Ангелов
27
Жена пострада тежко, падна на необезопасен ремонт в Стара Загора
Снимка: Община Стара Загора, архив

60-годишна жена пострада тежко в центъра на Стара Загора, след като е паднала в участък от централния булевард “Цар Симеон Велики”, където все още се извършват строителни дейности, съобщава Радио Стара Загора.

Жената е с тежки фрактури и на двете ръце. Тя е паднала от стълби в ремонт, вследствие на което получава освен фрактурите и травми по главата и тялото. Парчета кофражни плоскости, поставени без укрепване, стават причина за инцидента.

На помощ на жената са се притекли очевидци. Пострадалата е откарана в Спешна помощ, а по-късно е приета за лечение в ортопедията на УМБАЛ "Проф. Стоян Киркович". 

Районната прокуратура в Стара Загора вече е сезирана за случая. Въпросният участък от пешеходната зона, където е станала злополуката, не е обезопасен за минувачите.

Ремонтът на пешеходната зона на главния булевард "Цар Симеон Велики" започна през октомври 2017 година, но все още не е цялостно завършен, въпреки че срокът за това отдавна изтече.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
нина колева преди 5 години
И това се случва в най-безопасния град за живеене. А каква ли е ситуацията в останалите, не толкова безопасните?!
19
0
 
0
 
! Отговори
Иван Колев преди 5 години
Трябва да бъдем много по внимателни и не е нужно да търсим вината в някой друг за нашите грешки!
18
0
 
1
 
! Отговори
Сиси преди 5 години
Едно време без да има ремонти и дупки навсякъде и са падали хората никой нищо не е казвал... сега просто гледате да изкарате някой лев на гърба на другите..
17
0
 
1
 
! Отговори
Ради преди 5 години
И как така пак хората които са правили ремонта са виновни? Пише го с големи букви : 60 годишна жена! Нормалмно е да овладее ситуацията по трудно...
16
1
 
1
 
! Отговори
Иван Колев преди 5 години
Трябва да се внимава малко повече!
15
0
 
20
 
! Отговори
пецата преди 5 години
съд, съд и нищо друго за тези *** дето разсипаха града
14
0
 
12
 
! Отговори
Бай Хой преди 5 години
Ти да си видял на строителен обект в Стара Загора някой да е с каска. Иначе добре се строи - по паркове, градинки, даже в дворовете на училища. Никнат като гъбки барчета, заведенийца даже кооперацийки.
13
13
 
2
 
! Отговори
Я па я..! преди 5 години
Жена..Кво да праиш ? Случва се.Някои и на трамвайните релси не стъпват, да не ги удари тока.
12
2
 
21
 
! Отговори
Хм преди 5 години
А пък вчера обявиха, че Стара Загора е най-сигурният град за живеене. Уж...
11
2
 
27
 
! Отговори
Немеца преди 5 години
А сега да видим защо подобни обекти в България не са заградени със задължителната ограда. Къде е координатора по безопасност и здраве и техническия ръководител, за да си понесат отговорността? Къде са органи като ДНСК и Инспекция по труда, за да съставят актове на строителя? Къде???????
10
1
 
18
 
! Отговори
... преди 5 години
Преди месец и нещо един човечец от фирмата изпълнител мина и стъпа на всяка плочка. Хлопащите бяха означени с тебешир. Не бяха хич малко. После май парите свършиха за известно време и работниците спряха работа. Дъждовете след това отмиха тебешира, а сега отново се таботи. Съжалявам го този човечец, който пак ще ми ава плочка по плочка да ги приверява.
9
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе ремонта го зарежете другото е по важно, присвояването пардон усвояването на евро милиони. Това че нищо не са направили не е важно. Когато ходите ще подлитвате и така няма да се трошите.
8
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сменете си шефа на заглавията !Някой емигрант ли ги пише ?!?
7
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
а кмета герберче беше...
6
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
падна на необезопасен ремонт"..................и как се пада НА РЕМОНТ ?....в другата статия се изучават ЗА ЕЛЕКТРОМОБИЛИ.........
5
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Калпаво и опасно - това се ремонтите на ГЕРБ на Графа в София и този в Стара Загора на бул. Цар Симеон Велики.
4
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Видимите резултати на Живко - Кметчето в действие! От повече от година по централната улица се ходи като на ски скалом. Който обърка стъпките пада! И това в един от т.нар. най-добри градове за живеене, който представителя на шайката превърна в нещо като втори Бейрут. Няма никакви изгледи ремонтът да свърши в близката година. Така общото закъснение от графика ще е почти 1,5 години!! Маса магазини фалираха, хората живеят като в обсада, а на обекта работят по 5-10 роми. за улица дълга над 1км.
3
0
 
32
 
! Отговори
Тео преди 5 години
От цялата работа разбрах р че общината ще олекне с петцифрена сума. Дали ще глобят изпълнителя за немарливата работа ... надали! Все пак сме в България!
2
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 1Лятото се фъргат и травмират,а през зимата ще е чудо!
1
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Във Фейсбук групата на Стара Загора има много коментари по отношение на калпавия ремонт,който се прави в центъръ на града вече година и половина,както и необезопасените участъци от него. Общо взето положението не се разграничава от ремонта на Графа в София,само дето е май още по-калпаво!