Собствениците на ротвайлерите, нахапали деца - в ареста

Едно от децата бе спешно оперирано след инцидента
11 апр 2019 07:10, Александър Попов
62
Собствениците на ротвайлерите, нахапали деца - в ареста
Снимка: Pixabay

Арестуваха собствениците на двата ротвайлера, които нахапаха жестоко възрастен мъж и внуците му, съобщи bTV.

Това са майка и син от Симеоново, които са задържани за срок от 24 часа.

Инцидентът стана вчера по обяд. Три братчета на 7, 9 и 12 години се разхождали заедно с дядо си. В района на Минералната баня в село Железница били нападнати изневиделица от кучетата. Случайно минаващи хора са се притекли на помощ.

Най-сериозно пострадалото момче е оперирано по спешност. То остава за лечение и активно наблюдение. За лечение остава и едно от братчетата му, чиито рани са обработени. Третото момче е освободено да си ходи, след като са обработени и неговите рани. Възрастният мъж е откаран в болница "Света Анна".

Децата и родителите им живеят в чужбина. Те са дошли на гости на баба си и дядо си в България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кучкарите са наши ценни избиратели с неприкосновени права за да тероризират тъпите пешеходци и разни разхождащи се из парковете откаченяци.
49
1
 
2
 
! Отговори
Кучемайка ви ш..... преди 5 години
До РаботникНе е всеки втори. 5% са гадините. Адски нагли са, но за жалост ги пазят.
48
1
 
1
 
! Отговори
Кучемайка ви ш...... преди 5 години
Десетилетия едно и също, а държавните борчета си бъркат в носа. Оправете си кучкарите. Не оставяйте това на нормалните граждани, да не ви действат накрая все едно сте кучкари.
47
2
 
0
 
! Отговори
Кучемайка ви ш...... преди 5 години
Кучкарите се около 5 %. Повечето са пълни ***. Държавата и гражданите трябва да се обединят и да преследват кучкарите по три направления: 1. кучешки лай, тормозещ нормалните граждани,2. кучешки *** по пътеките, входовете, асансьорите и пр. на нормалните граждани,3. кучешки ухапвания на нормалните граждани.Причината за постоянният конфликт с кучкарите е пасивноста на държавните борчета.Правят се, че няма проблем, а то има и се решава с агресия на едните към другите.
46
1
 
7
 
! Отговори
Работник преди 5 години
То се наводни с кучкари в градовете ! Всеки втори жител тук е с куче - това го забелязвам като се връщам от работа след 17:00 часа вечерта ! Точно тогава по улиците е пълно с хора, разхождащи техните мили домашни любимци...Не знам каква е тази мода, ами понякога си ги изритват от вкъщи тези кучета и после стават белите !!!
45
2
 
9
 
! Отговори
До Невежи изказвания преди 5 години
Ало, правилното изказване, заради тези нелепи оправдания за кучетата(за мен подобни кучета са чудовища,не домашни любимци) вече 30 г. четем за осакатени,разкъсани,УБИТИ хора. Да приемем,че кучето не е виновно(много съмнително за този род),защото такива "защитници" на животни като тебе не скандирате и не искате възможно най-сурови наказания на собствениците им,а пишете постове колко мили са били животните,скандиранията са когато нещо някой е направил на животното...
44
12
 
2
 
! Отговори
ха преди 5 години
Децата от чужбина, кучетата от Симеоново... собствениците кой знае къде... Нищо чудно някой да си смуче от Х*я тази статия ... Баш хората с кучета са проблема, в тази държава. А да не говорим, че наще Пееераси искат тока да вдигат с 20%...!
43
2
 
4
 
! Отговори
go преди 5 години
Да се чете на мястото на първите звездички дружелюбни четириноги любимци, на второто - свръх същества с индийски произход.
42
4
 
32
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Две неща:1. Забрана на определени породи кучета.2. Мили собственици на кучета, чистете акитата след вашите любимци. Улиците/тротоарите са минирани от тях.
41
3
 
30
 
! Отговори
Един преди 5 години
"Децата и родителите им живеят в чужбина. Те са дошли на гости на баба си и дядо си в България." - За последен път, предполагам. За съжаление. Тука е така. Да не забравя - положението е стабилно! Нашите евро партньори са доволни от нас! Слава на Бащицата!
40
2
 
38
 
! Отговори
мхм преди 5 години
Повече и на гости няма да се върнат, няма и да ги съдя, че са напуснали и искат децата им да растат в цивилизована страна със закони/разпоредби, които се спазват и най-вече с народ, който не е мал о у м е н. Редовно съм свидетел как дори в градските паркове на свобода са пуснати всякакви огромни кучета, вкл. ротвайлери, добермани, питбули и т.н. Винаги отговорът на собственика е, че то кучето е добро и само си играе. Кога ще разберете кучкари, че кучето Ви ТРЯБВА ДА Е НАПОВОД И С НАМОРДНИК!!????
39
2
 
27
 
! Отговори
Наказание преди 5 години
Липсват ефективни наказания и докато липсват ще продължаваме да четем такива новини. Трябва такива собственици да се третират като престъпници, каквито са. Докато проблемът се неглижира, нещата ще продължават и ще се влошават. Не втори, а трети свят.
38
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Правете разлика между кучкари , собственици на кучета и кучета!!!!"Не можем, за нормалните хора е едно и също! А вие се делете помежду си както искате.
37
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Невежи изказвания, прав си, особено за своетоТо и не всички мюсюлмани са терористи, но в момента огромната част терористи са мюсюлмани.
36
2
 
13
 
! Отговори
bobo преди 5 години
До до 29Ние сме европейци само на карта!Не сме дорасли за техните закони и тяхното мислене.Много малко хора мислят правилно в България!!!
35
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ваканция в България?!?! Това подобие на държава от известно време започва да прилича по-скоро на концлагер....
34
6
 
1
 
! Отговори
до 29 преди 5 години
До boboТова трябва да го кажеш на цяла северна Европа, защото те не са разговаряли с теб и си пускат свободно кучетата. А може би грешката е във възпитанието?
33
19
 
0
 
! Отговори
Невежи изказвания преди 5 години
Това, че има хора като Хитлер и Чекатило не значи автоматично, че всички хора са лоши и трябва да ги избием. Кучетата са такива, каквито са ги възпитали. И доберманите и Ротвайлерите и като цяло всички кучета, както и всички хора, мгат да бъдат лоши или добри. Нека не забравяме, че многократно в човешката история кучета са спасявали хора при различни ситуации.В Бразилия има организация, която избива малки деца, защото им е дошло до гуша от престъпността сред малолетните. Това правилно ли е?
32
5
 
17
 
! Отговори
Кучето преди 5 години
Много злобни хора са написали коментари тук. Правете разлика между кучкари , собственици на кучета и кучета!!!! Докато има "кучкари"- т.е. комплексари, които си взимат куче, само защото е еди-каква си порода, без да са наясно с особеностите и как да се справят с него, подобни случаи ще продължават. И докато няма сериозни глоби за тези, които изхвърлят, те пак ще изхвърлят животни. И кога най-сетне ще разберете, че кучето е потърпевшо от човешката безотговорност?! Ухапаните деца, Също!
31
2
 
21
 
! Отговори
Време е... преди 5 години
Тия породи като ротвайлери и.т.н...а и ония дето са изкуствено синтезирани за боеве, да се забранят със закон и за безстопанственост на собственика, яки глоби!